Προς το περιεχόμενο

Xbox 360 Ειδήσεις {News Topic}

privateer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ευχαριστώ πολύ!! Τέλειο αυτό με το live μίας και παίζω σχεδόν μόνο Σαββατοκύριακα.

Για αγορές μέσω του xbox έχω πάρει 2-3 παιχνίδια από το livearcade. Δεν χρησιμοποίησα πάντως τον Τ.Κ. που είχα δηλώσει. Έβαλα πάλι έναν τυχαίο αγγλικό.

• Απαντ. 14,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

an kai exw xbox 360 (biastika mallon) pisteyw oti gia polloys kai diaforoys logoys oxi giati tha exei toso kalytero hardware alla giati ayto leei h perireoysa atmosfaira kai to feeling poy dhmioyrgei h sony oti h microsoft den exei thn paramikrh elpida apentanti sthn sony.einai xamenh apo thn stigmh poy apofasise na kontrarei thn sony.apopsh moy. den me xalaei to 360 moy apla den nomizw oti kamia apolytws elpida apenanti sto ps3.

Δημοσ.
an kai exw xbox 360 (biastika mallon) pisteyw oti gia polloys kai diaforoys logoys oxi giati tha exei toso kalytero hardware alla giati ayto leei h perireoysa atmosfaira kai to feeling poy dhmioyrgei h sony oti h microsoft den exei thn paramikrh elpida apentanti sthn sony.einai xamenh apo thn stigmh poy apofasise na kontrarei thn sony.apopsh moy. den me xalaei to 360 moy apla den nomizw oti kamia apolytws elpida apenanti sto ps3.

Καλα , μη στεναχωριεσαι ...

Και εσυ βρε παιδακι μου δεν τα ηξερες ολα αυτα απο πριν ?? Δεν εβλεπες τι επροκειτο να γινει ?? Ολο αυτο το feeling και η περιρεουσα ατμοσφαιρα προυπηρχε...Οταν δεν τα λαμβανουμε αυτα υπ'οψην,αυτα παθαινουμε....

Τελος παντων... Τουλαχιστον εχεις ολο τον καιρο μπροστα σου να βρεις καποιον να το πουλησεις και μεχρι να βγει το PS3 θα εχεις συμπληρωσει και το ποσο που χρειαζεται ...

Δημοσ.
eipe to paidi oti thelei na to poulisi? g@mo ta kolimata sas g@mo

re exo o kathenas oti thelei mporei nai kanei.alla de sou fainetai k autos baltos??o kathenas kserei ti pernei..

Δημοσ.
Καλα ' date=' μη στεναχωριεσαι ...

Και εσυ βρε παιδακι μου δεν τα ηξερες ολα αυτα απο πριν ?? Δεν εβλεπες τι επροκειτο να γινει ?? Ολο αυτο το feeling και η περιρεουσα ατμοσφαιρα προυπηρχε...Οταν δεν τα λαμβανουμε αυτα υπ'οψην,αυτα παθαινουμε....

Τελος παντων... Τουλαχιστον εχεις ολο τον καιρο μπροστα σου να βρεις καποιον να το πουλησεις και μεχρι να βγει το PS3 θα εχεις συμπληρωσει και το ποσο που χρειαζεται ...[/quote']

file telegamesvg giati asxoleisai ????????

Δημοσ.

Το καλο ειναι να εχεις και τις 2 κονσολες :mrgreen:

Αν ειχαν βγει ταυτοχρονα και ειχαν την ιδια τιμη λιγοι θα επερναν κατα την γνωμη μου το 360.

Αλλα οχι οτι αν καποιος εχει 360 θα ζηλευει τοοοσο πολυ αυτον που εχει το 3 ..εκτος αν ειναι fun ορισμενων παιχνιδιων..

Δημοσ.
file telegamesvg giati asxoleisai ????????

Eλα ντε !!! δικιο εχεις ...τελευταια φορα ηταν .Αλλωστε δεν αξιζει τον κοπο ..

Απλα τον τελευταιο καιρο μπαινουν καποιοι που τα πρωτα τους μυνηματα ειναι ολα εναντιον του xbox 360 , και ανοιγουν και νεα threads με το ιδιο αντικειμενο ...και ολα αυτα μου φανηκαν λιγο "παραξενα"...

Δημοσ.
Το καλο ειναι να εχεις και τις 2 κονσολες :mrgreen:

Αν ειχαν βγει ταυτοχρονα και ειχαν την ιδια τιμη λιγοι θα επερναν κατα την γνωμη μου το 360.

Αλλα οχι οτι αν καποιος εχει 360 θα ζηλευει τοοοσο πολυ αυτον που εχει το 3 ..εκτος αν ειναι fun ορισμενων παιχνιδιων..

swstos giorg.an bgainan mazi ps3 tha pairnan oloi.eidika pou to perimenw k toso thaxa kataskinwsei.alla to 360 tha bgalei kati paixnidares pou de xanontai

Δημοσ.
Eλα ντε !!! δικιο εχεις ...τελευταια φορα ηταν .Αλλωστε δεν αξιζει τον κοπο ..

Απλα τον τελευταιο καιρο μπαινουν καποιοι που τα πρωτα τους μυνηματα ειναι ολα εναντιον του xbox 360 ' date=' και ανοιγουν και νεα threads με το ιδιο αντικειμενο ...και ολα αυτα μου φανηκαν λιγο "παραξενα"...[/quote']

an kai einai ligo noris gia tis apokries kapoioi exoyn arxisei tin metamfiesei apo tora !!!!!!! h zhleia einai asxhmo pragma !! telospanton

as coolaroyme ligo kai as eyfxarestithoume to 360 oso mporoyme !!!

re file telegamesvg ti kolima exo faei me to pgr3 kai tin ferrari F50 GT kai eidika sto live??? moy exei ginei emoni idea !!

Δημοσ.
an kai einai ligo noris gia tis apokries kapoioi exoyn arxisei tin metamfiesei apo tora !!!!!!! h zhleia einai asxhmo pragma !! telospanton

as coolaroyme ligo kai as eyfxarestithoume to 360 oso mporoyme !!!

re file telegamesvg ti kolima exo faei me to pgr3 kai tin ferrari F50 GT kai eidika sto live??? moy exei ginei emoni idea !!

i f50 paei teleia...thirio pou de pianetai.exei mageia i odigiseis tis se sxesi me alla cars sto pgr3

Δημοσ.

Ενημερωτικα για οσους ενδιαφερονται , απο αυριο θα εχει καλωδια

HD AV VGA CABLE το Media Markt ..και ισως εχει και το Πλαισιο..

Καλου κακου ομως παρτε και ενα τηλεφωνο πριν ..

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...