Επισκέπτης Δημοσ. 24 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2006 offtopic: 3es poio einai to problhma oti me ayta pou diabazei nomizei kaneis oti o romero einai toulaxiston o deco k.o.k kai en8ousiazonte ola ta bazelakia kai sto telos pali exoume ta idia' date=' den lew kales metagrafes ekane fetos se sxesh me alles xronies (an kai oi mises einai me daneismo kai opsion agoras) alla mexri ekei[/quote'] offtopic: αν πιστευουν οτι ο romero ειναι deco κανουν λαθος φυσικα!παιζει να μην ειναι και βασικος,αλλα ειναι καλο παιχτακι.Εγω προσωπικα ενθουσιαστικα με victor και σαλπι!και ο Bovio πολυ καλος φαινεται!μην μου πεις οτι εισαι ευχαριστημενος απο τις μεταγραφες σου??ενταξει εχεις μαι βαση παιχτων αλλα ποσο θα ''ζει'' ποδοσφαιρικα ο Jole??
Daredevil Δημοσ. 24 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2006 αν πιστευουν οτι ο romero ειναι deco κανουν λαθος φυσικα!παιζει να μην ειναι και βασικος,αλλα ειναι καλο παιχτακι.Εγω προσωπικα ενθουσιαστικα με victor και σαλπι!και ο Bovio πολυ καλος φαινεται!kaloi einai alla to 8ema einai pws eisai apo kei kai pera, o bovio einai drepani.μην μου πεις οτι εισαι ευχαριστημενος απο τις μεταγραφες σου??fysika kai eimai ektos mias 8eshs toy kenrtikou amyntikou xaf, enisxy8hka ekei pou ponousa oxi me onomata alla me paiktes pou paizoun kalh mpala. ενταξει εχεις μαι βαση παιχτων αλλα ποσο θα ''ζει'' ποδοσφαιρικα ο Jole??otan 8a krinei o proponhths oti den kapoioi podosfairistes 8a tous alla3ei, etsi xtizeis omada siga siga
privateer Δημοσ. 24 Αυγούστου 2006 Μέλος Δημοσ. 24 Αυγούστου 2006 GC06: Elveon gameplay http://www.xboxyde.com/news_3355_en.html
Επισκέπτης Δημοσ. 24 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2006 οταν το ενστερνιζεσαι ομως αυτο που γραφουν' date=' και επιμενεις κιολας, ειναι και δικο σου κακο.και νομιζω οτι δεν ειχε παει κανεις απο το Gamerlife στην εκθεση, οποτε ειναι αναφορες απο φημες κλπ κλπ[/color'] Παρολο που το διαβασα αυτο στο Gamelife,τονισα το αν ειναι εγκυρο.Και ποτε δεν επεμενα τοσο οσο λες.Η εκτιμηση μου ηταν αυτη πριν καν το διαβασω.Και επαναλαμβανω οτι ειχα πει σε παλαιοτερο post πριν διαβασω οτιδήποτε στι 18 του μηνος ειναι αισθηση μου πως η εκδοση του 360 θα ειναι μια μεταφορα παο το ps2 με καλυτερα γραφικα και οτι η επομενη εκδοση θα ειναι η πραγματικη next gen.Αυτες τις μερες επαληθευομαι και εσυ εξακολουθεις να με λεσ fanboy,απο ποτε η γνωμη(που επαληθευεται κιολας) ειναι fanboyσμος?? δηλ. η λογικη σου σου λεει οτι ενω η m$ κανονισε να εχει και τα δυο ποδοσφαιρακια αποκλειστικοτητα' date=' θα βγει η μια απο τις 2 συμβαλλομενες στην συμφωνια εταιρειες και θα σου δωσει το ιδιο game με αλλο τιτλο? τι ρωταω δηλαδη, αφου μονος σου το γραφεις απο κατω :-D [/color'] Η λογικη μου (συμφωνα με το gamelife) αυτο λεει...Ποτε δεν επεμενα οτι θα βγει το Πασχα καπακι εκδοση για το ps3.Οτι διαβαζω λεω...!!!ΤΟ ΕΧΩ ΤΟΝΙΣΕΙ ΤΟΣΕΣ ΦΟΡΕΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΕΓΚΥΡΗ Η Π Λ Η Ρ Ο Φ Ο Ρ Ι Α!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Και επειδη δεν βγαζω ακρη...ΞΕΧΝΑ οτι γραφει το gamelife,πες οτι δεν το ποσταρα ΠΟΤΕ! Η Ε Κ Τ Ι Μ Η Σ Η μου παραμενει η ιδια:Η εκδοση του PES 6 για 360 θα ειναι καλυτερη σε γραφικα απο την εκδοση του PS2 και οχι σε gameplay!Οι πραγματικη next gen εκδοση θα βγει αργοτερα για PS3 kai 360! βαζω στοιχημα οτι αν σου αρεσε το fifa περισσοτερο, θα μας ελεγες οτι ναι μεν μπορει η Konami να μην βγαλει τιποτα, αλλα σιγουρα η EA θα βγαλει καννα Road to Euro στο ps3. οπως τα αλλα fanboys Συνεχισε να πετας διαφορα για μενα χωρις να με ξερεις...Το ξαναλεω οτι εχω ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ να ασχολουμαι με το FIFA απο το 98.θες να το καταλαβεις καλος...δεν θες?δεν θα ασχοληθω αλλο κουραστηκα... Τι ειναι αυτο το πραμα ρε φιλε με σενα....ξερο κεφαλι,δεν καταλαβαινει... οπως ελεγε και η γιαγια μου σκεροκεφαλο με την υπεροχη προφορα της :-D τονιζεις το "απο το '91"' date=' και λεω οτι εισαι μικρος για το το λες ετσι, με στομφο. αλλοι ασχολουνται απο την αρχη, δηλ. αρκετες ολυμπιαδες πριν ανακαλυψεις εσυ τον τροχο. τελος, ο bill gates γενικοτερα μου κλανει τα @@, (ειμαι της oracle) αλλα στο θεμα 360 οφειλω να παραδεχτω οτι η m$ ξεκινησε απο περσυ μια χρυση εποχη για τους gamers. οσοι ειναι σαν και σενα και συνειδητα <δεν καταλαβαινουνε>, και περιμενουνε το βυζι της sony να βυζαξουνε, αυτοι ειναι τα "στρατιωτακια". [/color'] Σεβομαι οτι εισαι παλιος(δεν το αμφισβητώ οπως εσυ θα εκανες...)τα περι τροχου δεν τα σχολιαζω...δειχνεις οτι κακως εχεις φτασει στην ηλικια που εισαι(θα σε εκανα για 13-14...) τα περι MS δεν τα σχολιαζω... Αν επειδη εχω κατασταλαξει στην κονσολα που θα παρω σημαινει οτι ειμαι στρατιωτακι της sony τοτε οκ ...οπως θες... με δυο λογια και για να κλεισω την ανουσια παρενθεση, πιο ευκολο ειναι να παιξετε champions league φετος κ.λαγε, παρα να βγουν τα pro evo/fifa στο ps3 ας περιμενουμε να δουμε...
poromenos Δημοσ. 24 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2006 simera tha vgei kai to demo tou just cause!edit:apoti eida tha vgei 6 a.m. Pacific. ti wra einai gia mas? anyone????????????
ultralisk Δημοσ. 24 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2006 anyone???????????? giro stis 4 p.m prepei na einai
Επισκέπτης Δημοσ. 24 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2006 kaloi einai alla to 8ema einai pws eisai apo kei kai pera, o bovio einai drepani. οτι ειναι δρεπανι ειναι αλλα καλος παιχτης. fysika kai eimai ektos mias 8eshs toy kenrtikou amyntikou xaf, enisxy8hka ekei pou ponousa oxi me onomata alla me paiktes pou paizoun kalh mpala. Βασικα φετος ο Oλυμπιακος ειναι καθαρα του Solid,ισως το μονο αισιοδοξο για εσας για αυτην την χρονια μαζι με το οτι εχετε το τιτλο του φαβορι καθε χρονο. otan 8a krinei o proponhths oti den kapoioi podosfairistes 8a tous alla3ei, etsi xtizeis omada siga siga Σιγουρα...ετσι και αλλιως ο Jole μου αρεσει πολυ σαν παιχτης αλλα την διαφορα την κανει και ο Ριβαλντο μαζι με αυτον. πολυ off topic ειμαστε...
p3tran Δημοσ. 24 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2006 poromene PST ειναι βασικα ωρα los angeles. εμεις τωρα εχουμε 3 το μεσημερι, αυτοι εχουν 5 το πρωϊ. αν ειναι on schedule, σε καμια ωριτσα. παρε και ενα πινακα για να βγαζεις ακρη με τα time zones. http://www.timeanddate.com/worldclock/ παντως ειδα μερικα igame videos και το Just Cause φαινεται αρκετα/πολυ καλο! 8) παμε και στο λαγουδακι μας... Αν επειδη εχω κατασταλαξει στην κονσολα που θα παρω σημαινει οτι ειμαι στρατιωτακι της sony τοτε οκ ...οπως θες... α-χα οταν ομως εγω σου ειπα οτι εδω δεν ειναι το καταλληλοτερο μερος για εσενα, εσυ απαντησες διαφορετικα και ελεγες τα δικα σου... μην με κανεις να γυρναω πισω σελιδες και να κανω quotes, το θυμασαι κι εσυ καλα. αποποιηθηκες οτι εισαι Playstationακιας και μας αρχισες τα "αμα ειναι το gta4 exclusive στο 360" επιστρεφουμε λοιπον εκει που αρχισαμε, στο οτι εισαι ενα fanboy σε λαθος topic. και οπως ειπα, το κουτοχορτο αυτη την εβδομαδα μας εχει τελειωσει.. try next week
privateer Δημοσ. 24 Αυγούστου 2006 Μέλος Δημοσ. 24 Αυγούστου 2006 stay on topic yparxoun topics gia aytes tis syzhthseis sto mpla mpla
poromenos Δημοσ. 24 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2006 Από σήμερα -24 Αυγούστου- οι κάτοχοι Xbox 360 που έχουν ταυτόχρονα πρόσβαση προς την υπηρεσία Xbox Live της Microsoft, θα μπορούν να κατεβάσουν στο σκληρό δίσκο τους δύο demos από αντίστοιχο αριθμό άκρως αναμενόμενων τίτλων. Το πρώτο demo (διαφορετικό και μεγαλύτερο από αυτό που είχε κυκλοφορήσει κατά τη διάρκεια της Ε3) είναι το πολλά υποσχόμενου Test Drive Unlimited της Atari, του τίτλου που έρχεται για να αλλάξει τα δεδομένα στην κατηγορία Racing, ενώ το δεύτερο demo είναι του εξαιρετικά ενδιαφέροντος Just Cause της Eidos Interactive. Πριν ξεκινήσουν τα downloads τους από τους servers της Microsoft, οι επισκέπτες του GameOver μπορούν να πάρουν μια γεύση από τα previews που έχουμε κάνει στα εν λόγω παιχνίδια. Εδώ θα βρείτε το preview του Test Drive Unlimited και εδώ το preview του Just Cause. gameover.gr poromenePST ειναι βασικα ωρα los angeles. εμεις τωρα εχουμε 3 το μεσημερι' date=' αυτοι εχουν 5 το πρωϊ. αν ειναι on schedule, σε καμια ωριτσα. παρε και ενα πινακα για να βγαζεις ακρη με τα time zones. http://www.timeanddate.com/worldclock/ thanks!
p3tran Δημοσ. 24 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2006 πηγαινε και στην επιλογη "Τhe Personal World Clock" και βαλε μεσα 3 πολεις: αθηνα, l.a., london, και καντο και bookmark, ωστε να ξερεις παντα με μια ματια τι ωρα βγαινει τι, ειτε ειναι european standard ειτε pacific standard time. (φτανει η m$ να ειναι συνεπης στα προγραμματα της!! :-D :-D )
Επισκέπτης Δημοσ. 24 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2006 α-χα οταν ομως εγω σου ειπα οτι εδω δεν ειναι το καταλληλοτερο μερος για εσενα' date=' εσυ απαντησες διαφορετικα και ελεγες τα δικα σου... μην με κανεις να γυρναω πισω σελιδες και να κανω quotes, το θυμασαι κι εσυ καλα. αποποιηθηκες οτι εισαι Playstationακιας και μας αρχισες τα "αμα ειναι το gta4 exclusive στο 360" επιστρεφουμε λοιπον εκει που αρχισαμε, στο οτι εισαι ενα fanboy σε λαθος topic. και οπως ειπα, το κουτοχορτο αυτη την εβδομαδα μας εχει τελειωσει.. try next week [/quote'] ΡΕ ΦΙΛΕ ΕΛΕΟΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!! Πραγματικα μου εχεις ζαλισει τα αρ...το κεφαλι!! ΕΙΠΑ ΕΓΩ ΠΟΥΘΕΝΑ ΟΤΙ EIMAI ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΤΙΣ 2 ΚΟΝΣΟΛΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΠΟΙΑ ΝΑ ΔΙΑΛΕΞΩ?????????????????????????????????????? Οταν σου ελεγα σε προηγουμενα post οτι ειμαι fan των παιχνιδιων του PS εσυ τι καταλαβαινες??????οτι θα παρω 360???????????????? Ειπα οτι αν (υποθετικα μιλωντας) βγει το GTA4 για 360 θα το παρω και αυτο.(το και δεν το ειχα γραψει νομιζω ,χιλια συγνωμη....) sorry Petran απο δω και περα θα προσεχω πολυ τι γραφω γιατι γνωριζω οτι ΘΑ ΕΧΩ ΕΣΕΝΑ ΜΠΑΣΤΑΚΑ ΝΑ ΕΛΕΓΧΕΙΣ ΤΙ ΓΡΑΦΩ ΚΑΙ ΠΑΙΖΕΙΣ ΑΝΟΗΤΑ ΜΕ ΤΙΣ ΛΕΞΕΙΣ!!!!!! ξερεις τι σημαινει μιλαω υποθετικα????ΑΝ βγει το ΜG4 αποκλειστηκα στο 360 θα το παρω,αν βγει το PES θα το παρω....αν η γιαγια ειχε αρ.... θα ηταν παππους μου... τελος το μαθηματακι οσο για το ps3 topic το αφηνω σε εσενα για θαβεις το MG4...
p3tran Δημοσ. 24 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2006 οπως ειπα, εισαι off topic εξ'αρχης.. το mgs θα ειναι το καλυτερο game στο ps3, οταν βγει. hint: ο kojima ειπε οτι στην επομενη liepzieg (αυγουστος 2007) θα ειναι εκει να κανει demo. αρα θα βγει αργοτερα απο τοτε.
Επισκέπτης Δημοσ. 24 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2006 τεσπα για να τελειωνουμε και επειδη κουραστηκα και βαρεθηκα(ειμαστε και οff topic) Αυτο που εχω να πω ειναι οτι το ΜG4 ειναι παιχνιδαρα,δεν με απασχολουν εμενα τα textures κτλ.Το οτι θα το παιξω καποια στιγμη μου φτανει.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.