Επισκέπτης Δημοσ. 23 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2006 καλα... απλα να ξερεις οτι το κουτοχορτο μας εχει τελειωσει προσωρινα. ξαναδοκιμασε απο βδομαδα. [/url] δεν το σχολιαζω....και καλο ειναι αν δεν ξερεις καποιον να μην πετας οτι να ναι... Το λεω για τελευταια...FAN της κονσολας δεν ειμαι!δεν με απασχολει ποια ειναι πιο δυνατη κτλ κτλ FAN των παιχνιδιων της ειμαι και με εκανε να ειμαι!(MGS' date='ico,shadow of the colossus,final fantasy,pro evo,dragon quest,resident evil,GTA και πολλα αλλα) Αν το 360 με πεισει οσον αφορα τα [b']παιχνιδια[/b] και οχι την δυναμη να εισαι σιγουρος οτι εδω θα ειμαι μετα απο 2-3 χρονια και θα λεω τα ιδια για το 360. τωρα για το τελευταιο ''Winning Eleven: Pro Evo Soccer ταδε.'' που θες να καταληξεις?
privateer Δημοσ. 23 Αυγούστου 2006 Μέλος Δημοσ. 23 Αυγούστου 2006 Forza 2 trailer http://www.xboxyde.com/leech_2931_en.html
p3tran Δημοσ. 23 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2006 δεν το σχολιαζω....και καλο ειναι αν δεν ξερεις καποιον να μην πετας οτι να ναι...Το λεω για τελευταια...FAN της κονσολας δεν ειμαι!δεν με απασχολει ποια ειναι πιο δυνατη κτλ κτλ FAN των παιχνιδιων της ειμαι και με εκανε να ειμαι!(MGS' date='ico,shadow of the colossus,final fantasy,pro evo,dragon quest,resident evil,GTA και πολλα αλλα) Αν το 360 με πεισει οσον αφορα τα [b']παιχνιδια[/b] και οχι την δυναμη να εισαι σιγουρος οτι εδω θα ειμαι μετα απο 2-3 χρονια και θα λεω τα ιδια για το 360. τωρα για το τελευταιο ''Winning Eleven: Pro Evo Soccer ταδε.'' που θες να καταληξεις? φιλε μου ΚΑΡΦΑΚΙ δεν μου καιγεται για το αν θα παρεις 360 ή οχι. λιγοτερο δεν θα μπορουσε να με απασχολει. ομως οταν βγαινεις και μας (ξανα)γραφεις πραγματα οπως: Νομιζω (οπως εχω γραψει και σε προηγουμενο post) οτι το πραγματικο next gen pro evo θα ειναι το επομενο που θα βγει για 360 και PS3.Και δεν αποκλειεται να αλλαξει και ονομα(δικη μου εκτιμηση)η ευρωπαικη εκδοση. Οσο για το Fifa...μου ειναι αδιαφορο. Το παιχνιδι που θα με κανει να παρω 360 αν ειναι τελικα αποκλειστικο ειναι το GTA4!!δεν θελω να το χασω δεν αφηνεις πολλα περιθωρια στο να σε χαρακτηρισει καποιος κατι. οποτε ή δειξε μας που στο καλο στηριζεις την πεπoιθηση σου οτι το επομενο PES και οχι αυτο που θα βγει θα ειναι το next-gen, ή αλλιως αποδεξου τον τιτλο του fanboy και ασε και την αμοιρη τη sega στην ακρη... οσο για το αν θα ειναι exclusive το gta (ορος για να παρεις 360), απλως ειναι το κερασακι για το τι ειδους fanboy εισαι. οσο για το τελευταιο, μιας και δεν το καταλαβες ακομα, η konami λεει οτι θα ενοποιησει τους τιτλους της και δεν θα βγαινει πλεον ξεχωρο winning eleven και ξεχωρο pro evo. μονο ενα, το WINNING ELEVEN: PRO EVO #
Επισκέπτης Δημοσ. 23 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2006 ''φιλε μου ΚΑΡΦΑΚΙ δεν μου καιγεται για το αν θα παρεις 360 ή οχι.'' επιτρεψε μου να πιστευω το αντιθετο(απο οτι γραφεις εδω μεσα) οχι οσον αφορα τι θα κανω εγω αλλα για το τι θα κανουν οι αλλοι που διαβαζουν το forum... εγραψα: ''Νομιζω (οπως εχω γραψει και σε προηγουμενο post) οτι το πραγματικο next gen pro evo θα ειναι το επομενο που θα βγει για 360 και PS3.Και δεν αποκλειεται να αλλαξει και ονομα(δικη μου εκτιμηση)η ευρωπαικη εκδοση. Οσο για το Fifa...μου ειναι αδιαφορο. Το παιχνιδι που θα με κανει να παρω 360 αν ειναι τελικα αποκλειστικο ειναι το GTA4!!δεν θελω να το χασω'' Αυτη ειναι η αισθηση μου φιλε(ο fanboyσμος που ειναι?)πριν απο λιγες μερες ειχα πει οτι πιστευω οτι το pro evo 6 θα ειναι μια απλα καλυτερη εκδοση σε γραφικα απο το ps2,τοτε καποιος φιλος δεν συμφωνουσε και ειπα οκ ισως και να κανω λαθος.ο χρονος θα δειξει. και σημερα διαβασα οτι οντως θα ειναι μια εκδοση λιγο καλυτερη απο το PS2.Ε λοιπον και εγω θα σου πω το ιδιο που ειχα πει και στον φιλο.''ισως και να κανω λαθος...ο χρονος θα δειξει.(οσον αφορα το επομενο pro) το fifa μου ηταν απο το 98 αδιαφορο... το καινουργιο fifa ειναι μια ενδειξη οτι το επομενο PES θα ειναι next gen. Οσο για το gta δεν ειναι ορος για να παρω 360 αν παρει αποκλειστικοτητα καποια στιγμη πχ καποια στιγμη το PES η καποιο αλλο απο τα αγαπημενα μου games σιγουρα θα το παρω. οσο για το κερασακι στην τουρτα ομολογω δεν σε καταλαβαινω...μπορεις να μου το εξηγησεις.Ναι αν ginei αποκλειστικοτητα καποια στιγμη το gta θα το παρω,μιλησα υποθετικα,Η καλυτερη απαντηση που ειχες να μου δωσεις θα ηταν ''και αν η γιαγια μου ειχε...'' και ειχες και δικιο... για το τελευταιο οκ
privateer Δημοσ. 23 Αυγούστου 2006 Μέλος Δημοσ. 23 Αυγούστου 2006 Full Auto 2 announced for X360 http://www.xboxyde.com/news_3338_en.html
p3tran Δημοσ. 23 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2006 ο κοσμος το'χει τουμπανο οτι θα βγει το GTA4 την ιδια μερα στα 360/ps3, και συ μας λες οτι "αμα ειναι exclusive στο 360" και πρασιν'αλογα εισαι σιγουρος οτι βρηκες το σωστο ανθρωπο να κοροϊδεψεις? το καινουργιο fifa ειναι μια ενδειξη οτι το επομενο PES θα ειναι next gen. τωρα πως στο καλο ειναι ενδειξη το FIFA για το τι θα ειναι το επομενο PES, μονο εσυ και το μυαλο σου το ξερεις... ετσι κι'αλλιως το fifa που ενσωματωνει true physics, inverse kinematics, advanced a.i, κλπ εχεις ηδη δηλωσει οτι σε αφηνει αδιαφορο. χωρια που σε επιπεδο γραφικων, το fifa εδω και καιρο ειναι ηδη πολυ μπροστα απο το pes...
privateer Δημοσ. 23 Αυγούστου 2006 Μέλος Δημοσ. 23 Αυγούστου 2006 PES6 Gameplay http://www.xboxyde.com/news_3330_en.html
poromenos Δημοσ. 23 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2006 Full Auto 2 announced for X360 http://www.xboxyde.com/news_3338_en.html mou vgazei No news !
privateer Δημοσ. 23 Αυγούστου 2006 Μέλος Δημοσ. 23 Αυγούστου 2006 To allakse twra me ena erwthmatiko sto telos Twra grafei: Sega put online on their press site these images Full Auto 2 for Xbox 360, for the moment only known as an exclusive for PS3. Is it a mistake on their part, or is this game really coming to the 360?
privateer Δημοσ. 23 Αυγούστου 2006 Μέλος Δημοσ. 23 Αυγούστου 2006 Konami's commitment to introduce new licences to the series is also confirmed at the Games Convention and Pro Evolution Soccer 6 will include the fully-licensed kits for the Czech, French, Australian, English, Italian, Argentinian, Spanish and Swedish national sides. Similarly, the French Championat league has been added to the game following a new agreement, alongside Bayern Munich, Portugal's Sporting Lisbon and Benfica, Greek giants Olympiacos Piraeus, and Manchester United from England. The previously-announced Brasilian striker Adriano will appear on the German packaging, too. http://uk.gs.konami-europe.com/news.do?idNews=176
p3tran Δημοσ. 23 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2006 Greek Giants Olympiakos Pireaus!! ooooooole!!!
poromenos Δημοσ. 23 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2006 ou re,adi gia na valoun tin aekara mas(POu pezei kai simera)
Επισκέπτης Δημοσ. 23 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2006 AAQUOTE=p3tran]ο κοσμος το'χει τουμπανο οτι θα βγει το GTA4 την ιδια μερα στα 360/ps3, και συ μας λες οτι "αμα ειναι exclusive στο 360" και πρασιν'αλογα εισαι σιγουρος οτι βρηκες το σωστο ανθρωπο να κοροϊδεψεις? τωρα πως στο καλο ειναι ενδειξη το FIFA για το τι θα ειναι το επομενο PES, μονο εσυ και το μυαλο σου το ξερεις... ετσι κι'αλλιως το fifa που ενσωματωνει true physics, inverse kinematics, advanced a.i, κλπ εχεις ηδη δηλωσει οτι σε αφηνει αδιαφορο. χωρια που σε επιπεδο γραφικων, το fifa εδω και καιρο ειναι ηδη πολυ μπροστα απο το pes... Κολλησες εσυ στο GTA...εγω δεν ειπα ποτε οτι εχω τις υπεργνωσεις για ολα ουτε ειμαι σε εναν υπολογιστη μεσα για να μαθαινω τα παντα οπως κανεις εσυ(και καλα κανεις),και αυτο με το gta to ειπα γιατι χθες ειδα ενα βιντεακι οπου ενας της microsoft ειχε τατουαζ το GTA στο χερι του και υπεθεσα οτι για να το κανει τοσο θεμα κατι παιζει...γι αυτο και ειπα ''ΑΝ βγει στο 360 αποκλειστικα τελικα θα το παρω'' http://www.gametrailer.com/gamepage.php?fs=1&id=2924 βεβαια δεν ειδα οτι πανω γραφει οτι θα βγει για ps3... τι να κανω...?στην πυρα!!!στον λακο με τα λιονταρια!!! οσο για το fifa η ΕΑ το λεει οτι θα ειναι το πραγματικο next gen το επομενο.Και ετσι θα ειναι.Και ναι,και εγω και το μυαλο μου υποθετουμε (παλι)οτι με την ιδια λογικη το επομενο PES θα ειναι ειναι και αυτο το επομενο next gen της σειρας γι αυτο και γραφω ενδειξη και οχι αποδειξη. αντε και αλλη μια Ε Ν Δ Ε Ι Ξ Η(το τονιζω γιατι θα με φας παλι ) το PES το πρωτο δεν ειχε τεραστιες διαφορες σε gameplay απο το παλιο,η διαφορα η μεγαλη φανηκε στο PES2(we6) που ηταν πραγματικα next gen. Για το fifa το καινουριο(το οποιο μου ειναι αδιαφορο) αν ειναι οντως τοσο καλο τελικα οσο λενε και οταν λεω καλο εννοω να μπορει να συγκριθει με το pes και ας βγαινει δευτερο(γιατι τωρα δεν συγκρινεται) θα το παιξω,δεν φαραω παροπιδες...οπως δεν φορουσα και το 98 που ενω επαιζα μονο fifa και World Wide soccer ειδα το PES 98 και τελος τα αλλα ποδοσφαιρακια... στο τελευταιο για τα γραφικα συμφωνω παντα ηταν καλυτερα τα φιφα σε αυτον τον τομεα,αλλα δεν με απασχολουν τα γραφικα. AAAA!!! ακομα χειροτερα!!!εισαι και γαυρος!!! σαλπιγκολ!!!!
p3tran Δημοσ. 23 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2006 πφφφφ... και playstationακιας και βαζελος φυγε απο το thread ρε!!! ουρτ!! ps3λαγε!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.