Προς το περιεχόμενο

Xbox 360 Ειδήσεις {News Topic}

privateer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Προφανως εννοεις ''it looks like a slightly prettier version of the PS2[/b'] game.''

copy paste to ekana.apodixtike telika oti o poster stin viasini tou eixe kanei lathos...

as allaxei kapoios ton titlo tou topic giati einai kapws paraplanitikos:mrgreen:

edit: ok twra!

• Απαντ. 14,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

MCV Breaking News: Pro Evo 6 and FIFA signed as 360 exclusives

web.gif

Microsoft has scored another major coup in the next-gen battle, revealing today that both Pro Evolution 6 and FIFA 2007 will be available on only one next-gen format – Xbox 360.

The two eagerly anticipated titles will be released on current generation platforms, but Microsoft has secured a 12-month lock-out on the soccer games for next-gen formats. This will mean that neither Pro Evolution 6 nor FIFA will be available for PS3 or Wii.

FIFA 2007 is due for release on September 29th, with Pro Evolution Soccer 6 set to follow in October.

..αδιανοητο.

Δημοσ.

Ανακοινώθηκε το πρώτο "πραγματικό" next-gen FIFA!

Πριν από λίγα μόλις λεπτά και στα πλαίσια του Leipzig Games Convention, η Electronic Arts, δια στόματος Andrew Willson, ανακοίνωσε το πρώτο "πραγματικά" -όπως χαρακτηριστικά αναγράφεται στο δελτίο Τύπου- next gen παιχνίδι της σειράς FIFA. Σύμφωνα με την ανακοίνωση, η μηχανή του FIFA 07 για το Xbox 360 βρισκόταν υπό ανάπτυξη εδώ και δύο χρόνια και αποτελεί τη μεγαλύτερη επένδυση που έκανε ποτέ η Electronic Arts στα παιχνίδια ποδοσφαίρου. Όπως ανέφερε ο Willson, η νέα αυτή μηχανή είναι ικανή να δημιουργεί παίκτες με "εγκέφαλο ποδοσφαίρου", οι οποίοι παίρνουν αποφάσεις κατά τη διάρκεια του αγώνα και δρουν, κατά το δυνατό, σαν αληθινοί ποδοσφαιριστές, ενώ χαρακτηριστικό είναι το γεγονός πως ακόμη και η κίνηση του κάθε αθλητή είναι πλέον εντελώς διαφορετική από οποιουδήποτε άλλου. Οι δηλώσεις της EA για το ρεαλισμό και το νέο επίπεδο στο οποίο οδηγείται η σειρά FIFA δεν έχουν τελειωμό, αφού έγινε λόγος για physics απαράμιλλου ρεαλισμού, νέο σύστημα ελέγχου των ψηφιακών αθλητών και έναν κώδικα μηχανής που παίρνει "ανθρώπινες αποφάσεις" στη στιγμή, πάντα βασισμένες στις ικανότητες και στα attributes του εκάστοτε ποδοσφαιριστή. Σημαντικά τα νέα λοιπόν από την EA και το νέο μέλος της οικογένειας FIFA. Δεν μένει παρά να διαπιστώσουμε αυτές τις κοσμογονικές αλλαγές μέσα στους επόμενους μήνες.

gameover.gr

Δημοσ.

egw tha kanw k ton dikigoro tou diaolou.to pes6 thanai k sto ps2.opote kapoios pouxei ps3 mporei na to paiksei logw tis simbatotitas.kai mi mou peite oti tha xasei ta extra visuals giati tha pethanw sta gelia...

Δημοσ.
egw tha kanw k ton dikigoro tou diaolou.to pes6 thanai k sto ps2.opote kapoios pouxei ps3 mporei na to paiksei logw tis simbatotitas.kai mi mou peite oti tha xasei ta extra visuals giati tha pethanw sta gelia...

xrest αμα ειχε συμβει αυτο με το ps3, θα ελεγες τα ιδια?

εστω οτι εβγαινε η sony και ελεγε:

ολα τα next gen ποδοσφαιρακια ειναι ps3 exclusives.

θα ελεγες "οκ, θα παιζω τη version που εχω ηδη" ή μηπως "θα παρω το καινουργιο αλλα για την παλια κονσολα"?

οπως και να το κανεις ειναι μια κατασταση μανικι.

και οσο και να θελεις να πιστεψεις οτι δεν θα εχει διαφορες η nextgen εκδοση, ειναι παραπανω απο σιγουρο οτι θα εχει, και μαλιστα αρκετες.

καλα, για το fifa δεν μιλαω καν. ειδες τι ανακοινωσανε απο την ΕΑ. inverse kinematics, ai κλπ

1134_0005.jpg

Δημοσ.

nai tha to skeftomoun an eixa ps3..nasai sigouros.apla den einai k toso next gen.gia to fifa 07 de lew tpt,giati milame gia huge leap.gia truly next gen titlo.apla to skeftomai k alliws.idia katastasi me to pes5 k 360 dld

Δημοσ.

σωστα!εγω αυτο θα κανω κατα πασα πιθανοτητα,ετσι και αλλιως το gameplay θα ειναι το ιδιο.Νομιζω (οπως εχω γραψει και σε προηγουμενο post) οτι το πραγματικο next gen pro evo θα ειναι το επομενο που θα βγει για 360 και PS3.Και δεν αποκλειεται να αλλαξει και ονομα(δικη μου εκτιμηση)η ευρωπαικη εκδοση.

Οσο για το Fifa...μου ειναι αδιαφορο.

Το παιχνιδι που θα με κανει να παρω 360 αν ειναι τελικα αποκλειστικο ειναι το GTA4!!δεν θελω να το χασω:-D

Δημοσ.

widescreen 720p με καλυτερα animation, details, xbox live online, rankings κλπ.

δεν νομιζω οτι μπορει να φτουρησει η version για το ps2 σε καποια συγκριση...

ασε κιολας να δουμε περισσοτερα για το game. η m$ τελευταια εχει αποδειξει οτι κανει κινησεις ματ.

οτι και να λεμε, η ουσια παραμενει μια:

για ποδοσφαιρακι πας για 360 .-

Δημοσ.

to online kommati einai sigoura winner stin ekdosi tou 360.gia ta ipoloipa tha perimenw na dw perissotera

egw apla thelw na pw oti milame gia epitixia tis ms 100%,me poli kales kiniseis mat opws les petran.den diafwnw.apla bazw k alles parametrous sto paixnidi.maresoun oi eksiswseis..k petran den kseroume an i sony den dwsei tin dinatotita sta bc titles na paizoun se wide k 720p

Δημοσ.
Podosfero...to a8lima ton hli8ion...kala den sas perni o ypnos otan to parakalou8ite?

Ego mono pou to skeftome nystazoooo:neutral:

tote kapoia billions anthrwpwn einai ilithioi..seuxaristw gia ton prosdiorismo kiollas...:)

Δημοσ.

Παντως το Fifa 07 θα εχει ''τρελα'' γραφικα απο οτι βλεπω στις photo!!ειδικα το χορτο ειναι φοβερο!!μετα απο αυτες εικονες και την βελτιωση που παρατηρω σε σχεση με το προηγουμενο fifa ειμαι σχεδον βεβαιος οτι το winning eleven 11 θα ειναι το πραγματικο next gen της σειρας.

Δημοσ.
k petran den kseroume an i sony den dwsei tin dinatotita sta bc titles na paizoun se wide k 720p

upscale εννοεις.... απο τι original αναλυση? νομιζω οτι σε hdtv's διπλα-διπλα η upscalled version με την κανονικη θα κανουνε πιο πολυ μπαμ απο οσο φανταζεσαι.

ps.

pds13 κι εγω ειμαι σχεδον βεβαιος οτι εχεις μπλεξει τα φορα. εδω δεν ειναι το πιο καταλληλο μερος για ps3 fans. ;)

και στη θεση σου δεν θα ηλπιζα οτι θα βγει winning eleven πριν ληξει το exclusivity period.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...