Προς το περιεχόμενο

Xbox 360 Ειδήσεις {News Topic}

privateer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

παιδια γνωριζει κανεις αν μπορω και απο που να αλλαξω το country/ region Που εχω πρωτοδηλωσει οταν εκανα εγγραφη στο live???

• Απαντ. 14,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
για δες στο xbox-live.gr..

εχει κατι οδηγους εκει περα..

Tous akolou8isa kata gramma pali to idio simbeni...mpori kapios na mou dosi lysi kai na mou pi pos 8a to kano sosta h ti kano la8os?

Kano oti akrivos lene oi odigies sto x-box live

Δημοσ.
Prospa8isa na mpo simfona me tis odigies..eno mou evgaze to 1o status pos einai wired mou evgaze failed tin i.p kai den empene..dokimasa ta panta

τι ακριβως θες να κανεις?Εννοω,πως το εχεις συνδεσει το Xbox με το δικτυο?Γινε οσο πιο αναλυτικος μπορεις!

Δημοσ.
man telegamesvg to oti yparxei beta chip to exoun pei poly. kai aytos pou ta tsipari leei pos to kanei mprosta sou kai sou bazei kai game na to dokimash mprosta sou. alla o idios sou leei pos eine beta kai den pezei ola ta games. Me ta matia mou oxi den to exo dei alla etsi opos to pas kai thn mana mou den prepei na pisteyo pos eine mana mou an den ths kano test dna :D. Ti na sou kano den mporo na boithiso se ayto. O athropos pou to leei eine xronia sthn douleia.. na koroidepsei tora? gia poio logo? an bgei broma pos kanei tetoia paei exase olh thn pelateia tou (giati den ton perneis ena thlefono na tou peis pos mporeis na mou apodeikseis oti pezoun prin baleis to chip se mena na doume ti tha sou pei?)

Ενταξει exoskeletor ...πιστευω οτι ολοι πλεον εχουν σχηματισει αποψη για το αν υπαρχει τσιπ ή οχι ....και κατα συνεπεια για το ποσο αξιοπιστη ειναι αυτη σου η πληροφορια ..

Δημοσ.
re telegames eisai 40 xronon xerw go poso eisai kai mou mpaineis se forum gia paixnidakia me nick telegames dhladh ayto se antiprosopeye thn stigmh pou to myaloudaki soy anazhtoyse ti na grapsei.mhn milas kalytera asto.exeis kai apopsh panathema se.

Μπραβο , μπραβο ...ετσι .. Δειξε τον πραγματικο σου εαυτο...εκφρασου ελευθερα ....

Ωραιααα...ας ξεκινησουμε τωρα απο την παιδικη σου ηλικια .....

Δημοσ.
τι ακριβως θες να κανεις?Εννοω,πως το εχεις συνδεσει το Xbox με το δικτυο?Γινε οσο πιο αναλυτικος μπορεις!

Exo sindesi 512 DSL kai eksoteriko modemo kai akolou8isa tis odigies gia sindesi me tin ypiresia ICS.

Otan pao na kano test connection mou vgazi to status ty network adapter=wired,kai to i.p address=failed..ti prei na kano?

Δημοσ.

Αν βαλεις ICS τοτε θα πρεπει να εχεις 2 network adapters στο PC σου.Ο ενας να παιρνει ιντερνετ μεσω του Router και ο αλλος να δινει ιντερνετ στο Xbox360.Τοτε μονο χρειαζεσαι το ICS.

Η συνδεσμολογια που προτεινει ολος ο κοσμος ειναι: Router->Switch->PC + Xbox360.Nα ειναι ολα σε DHCP σερβερ και οχι static.

Αν το router σου ειναι και switch,δηλαδη αν εχει και αλλες θυρες LAN επανω,τοτε δωσε μια στο PC και μια στο Xbox360.Ρυθμισε τα ολα στο Xbox360 να ειναι Automatic και κατα 99.9% θα εισαι οκ.

Δημοσ.

Den katalava..

Lipon..exo modem zyxel 600 series kai ena adsl splitter..to pc exi mono mia 8yra lan pou vazo to kalodia ethernet..kai ena osa ola les stis odigies sou sxetika me tin sindesi ics..apla tora ekana kai auto pu les me to firewall..gia na doume ti 8a ginei..

Δημοσ.

Παιδια σορρυ που ειμαι λιγο ασχετος με το νεο xbox αλλα στο πληρες πακετο οχι το core το καλωδιο που σου δινουν μεσα (Καλώδιο Μονάδας HD AV Xbox 360™ με προσαρμογέα SCART)ειναι το καλωδιο που ζηταω εγω για να συνδεω το xbox κατευθιαν με την οθονη του υπολογιστη μου?

Ευχαριστω πολυ!:-D

Δημοσ.
Παιδια σορρυ που ειμαι λιγο ασχετος με το νεο xbox αλλα στο πληρες πακετο οχι το core το καλωδιο που σου δινουν μεσα (Καλώδιο Μονάδας HD AV Xbox 360™ με προσαρμογέα SCART)ειναι το καλωδιο που ζηταω εγω για να συνδεω το xbox κατευθιαν με την οθονη του υπολογιστη μου?

Οχι .....εσυ θελεις το "VGA HD AV Cable" ..

Aλλωστε το γραφεις και στην υπογραφη σου ...;-)

Δημοσ.

ayto thes file moy!!

post-6348-129062927927_thumb.jpg

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...