Wolfidis Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2006 CALL OF DUTY 2 PATCH UNDERWAYInfinity Ward to repair multiplayer mode http://xbox360.ign.com/articles/680/680576p1.html Kala ti na prwtodiwr8osoyn, ta 10ades bugs stin ekdosi gia pc ta spastika toy 360... Yparxei periptwsi ektos apo to lagarisma na anebasoyn k ton ari8mo twn paiktwn?
Giorgoc Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2006 ρε παιδια να σας ρωτησω κατι..τι ειναι προτιμοτερο?Να παιζω games στην οθονη του pc moy poy einai mia 17ara viewsonic η σε μια οθονη τηλεορασης 21 ιντσες?οχι ακριβη τηλεοραση βεβαια..Δηλαδη θα βγαζει καλυτερη αναλυση η οθονη του pc?η η τηλεοραση?Η επειδη η τηλεοραση ειναι πιο πολλες ιντσες θα βλεπω καλυτερα?Ελπιζω να μην σας ζαλισα!Πειτε μου την γνωμες σας σας παρακαλω.
xrest Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2006 gia mena kalitera sto pc.k exoume sxedon to idio problima.oooooooooootan brw to vga cable safws tha protimisw to monitor gia tis analiseis
Giorgoc Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2006 gia mena kalitera sto pc.k exoume sxedon to idio problima.oooooooooootan brw to vga cable safws tha protimisw to monitor gia tis analiseis Δηλαδη απλα στην τηλεοραση θα τα βλεπω πιο μεγαλα και στην οθονη του υπολογιστη θα εχει καλυτερα γραφικα?
p3tran Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2006 φιλε γιωργο.. παρτο αποφαση. θες ενα καρο λεφτα για hdtv. ομως αλλη λυση δεν υπαρχει. παρε αυτη της samsung. σε 26αρα καννα χιλιαρικο, σε 32αρα εναμιση. εχει τα καλυτερα δυνατα specs για gaming. ειτε 360, ειτε ps3
xrest Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2006 sigoura to monitor tha sou prosferei pio smooth grafika kaliterous fwtismous klp.i standart othoni de maresei opws deixnei na sou pw tin alitheia.ligo dark ta deixnei.perimenw i na parw hdtv i to vga cable na apolausw to 360.an k me xalaei oti paw se 19ari alla to protimw
Giorgoc Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2006 Ευχαριστω για τις απαντησεις αλλα δυστηχως επειδη δεν εχω λεφτα να παρω ακριβη τηλεοραση..δηλαδη θα επερνα μια 21 της πλακας (blue sky kai tetoia ) επειδη στο δωματιο μου εχω μια 14!Η θα επερνα το vga σ καλωδιο που εχω για τον υπολογιστη..μια tft sony 17
p3tran Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2006 δεν κανεις δουλεια ετσι.. αρχισε οικονομιες!!
Giorgoc Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2006 δεν κανεις δουλεια ετσι.. αρχισε οικονομιες!! Ε θα προσπαθησω αν και εκανα για το 360 Απο αυτα τα 2 που λεω πιο πανω..που μπορω να κανω αυτο τον καιρο ,ποιο θα αποδιδει καλυτερα? TNX!
verrasod Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2006 Αν το συνδέσεις σε απλή τηλεόραση μπορείς να αγοράσεις το advanced scart cable, και να δεις μία μικρή διαφορά σε σχέση με το standard καλώδιο που δίνει.Λιγάκι καλύτερα χρώματα και λίγο πιο φωτεινά, πιο ευκρινή.Βέβαια η καλύτερη λύση παραμένει η high definition tv ή το monitor με vga cable.
xrest Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2006 exw parei to advanced scart alla to pisteueis oti ta deixnei pio skoteina??
verrasod Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2006 Κι εγώ το πήρα και μου δείχνει καλύτερα!!!
clairvoyant Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2006 Δηλαδη θες να μου πεις οτι η Στουρναρη δεν αποτελει αντιπροσοπευτικο παραδειγμα?Μιλαμε ισως για τη καρδια του εμποριου υπολογιστων στην Ελλαδα' date='και μην φερεις αντιρηση σε αυτο. Και μην μιλησω για το service της Sony,που παει απο το κακο στο χειροτερο.Οταν λεει η Sony,α,καηκε το lazer?Φερτο μας και ελα σε 20 μερες να το παρεις.ΤΟΤΕ ειναι που θα παει ο κατοχος της κονσολας στο "μικρο" μαγαζακι να το φτιαξει και να το παρει σε 1-2 μερες,συν του αν του χαλασει ξανα θα εχει και μια εγγυηση απο το "μικρο" μαγαζακι.Αστο φιλε,το service τους ειναι για κλαματα...Ειτε μιλαμε για TV,ειτε μιλαμε για DVD,ειτε μιλαμε για οτιδηποτε εχει σχεση με αυτους.Ελπιζω να συμφωνεις σε αυτο.Κανε μια γυρα σε αυτα τα μικρα μαγαζακια που εσυ γνωριζεις,και ρωτα ποσα τους ερχονται για επισκευη.Εγω μολις πηρα 2 τετοια μαγαζια και μου ειπανε πανω κατω τα ιδια που εγραψα πιο πανω.- Στη Microsoft αν σου χαλασει η κονσολα,ερχεται κουριερ σπιτι σου,σου δινει ειδικη συσκευασια το βαζεις μεσα,δε πληρωνεις τιποτα και το στελνεις.Σε 7 μερες το πολυ το εχεις πισω,ή επισκευασμενο ή πληρως αντικατεστημενο(πραγμα που ΔΕΝ κανει η Sony).[/quote'] Λοιπόν, πρόσεξε με!! Έστω ότι όντως στο μαγαζί που δουλεύεις και γενικότερα σε ΟΛΑ τα αντίστοιχα μαγαζιά, καταφθάνουν 2-3 PS2 για επισκευή κάθε βδομάδα, ενώ XBox έρχονται... 5 κάθε 2 χρόνια!! Με απλά μαθηματικά, λες ότι πάνω κάτω στο μαγαζί σας καταφθάνουν 130 PS2 το χρόνο, έναντι.. 2.5 XBox, ή πιο απλά ότι το PS2 είναι 52 φορές περισσότερo ελαττωματικό από την κονσόλα της Microsoft. Πως σου φαίνεται αυτός ο αριθμός, λογικός; Εμένα ΚΑΘΟΛΟΥ, αλλά και πάλι ας το δεχθούμε. Αυτή η αναλογία δεν αποτελεί σε καμία περίπτωση αντιπροσωπευτικό δείγμα. Γιατί; Μα την απάντηση τη δίνεις μόνος σου! Αν όντως το service της Sony είναι άθλιο, ο μέσος κάτοχος PS2 θα το δώσει για επισκευή σε ένα μαγαζί σαν αυτό που δουλεύεις. Κι εγώ αυτό θα έκανα. Από την άλλη, αν είχα XBox και ήξερα ότι η Microsoft μου εγγυάται νέα κονσόλα σε 7-10 μέρες, γιατί να μπω στον κόπο να το δώσω αλλού; Αφού θα έρθουν με courrier οι άνθρωποι, γλιτώνω και τον κόπο και κρατώ την εγγύηση. Bottom line: ακόμη κι αν τα πράγματα είναι όπως τα λες, η εξήγηση που δίνεις είναι λανθασμένη. Καταλαβαίνεις, τώρα, γιατί δεν πρέπει να κρίνεις από την εικόνα που βλέπεις στο μαγαζί;
Predatorkill Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2006 Εγω δεν επισκευαζω κονσολες(αν και θα μπορουσα,αλλα δεν υπαρχει χρονος)...Ειπα τι εγραψε ενας χρηστης στο site μου. Κανε μια τρελη γυρα σε ολα τα ξενα φορουμς,και βρες μου ποσοι λενε,οτι μου χαλασε το Xbox και το εστειλα για service. Κανε και μια τρελη γυρα ξανα σε ολα τα φορουμς και βρες μου ποσοι εχουν αντιμετωπισει προβληματα με το PS2 και οτι το εχουν στειλει για service και ποσες μερες πηρε. Περιμενω αποτελεσματα... Αυτο που λες με τα service οντως ισχυει,αλλα μηπως θα επρεπε να κανει κατι η Sony για αυτο?Αν ακολουθησει το παραδειγμα της Microsoft θα ανεβουν και οι πωλησεις της θεαματικα.Αλλα φταει αυτο το hype ρε συ της Sony,που μας κοροιδευουν ψιλο γαζι.Στο φιναλε βγαλανε τις Bravia που ειναι για κλωτσιες!Με τα ιδια λεφτα παιρνεις Hitachi τη "μαμα" πλεον των πανελς και βλεπεις τη μεγαλη διαφορα.Αλλα ο ασχετος αγοραστης,ακουει Sony(Made in China παρακαλω τα μοντελα της Bravia,ελεος!) και λενε α,αφου ειναι Sony,θα ειναι Super! Ξεφυγα λιγο απο το θεμα,αλλα η Sony σε αρκετους τομεις απλα δε παιζεται! Εγω προσωπικα ειχα μια 29" FX66 CRT και μια μερα μου καηκε το τροφοδοτικο!Μου πηρανε 140 ευρω και παραδοση μετα απο 35 μερες!35 χωρις τηλεοραση στο σπιτι!Εχω φιλο με καταστημα Audio Visual Ηigh Definition προιοντων μονο,και μολις ακουει Sony του γυριζουν τα μυαλα!Μιλαω μονο για τις τηλεορασεις και οχι για αλλες ηλεκτρονικες συσκευες.
xrest Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2006 k kati allo.enos filou tou kaike to vaio k eprepe na to steiloun belgio.paradosi??se 1,5 mina!!!toulaxiston egw se 4-5 meres exw kainourgio mixanima.itan poli kalo to service tis ms akoma k an to steila germany
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.