Daredevil Δημοσ. 24 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2006 petonia re an kai me 10rika apo katw epaize mia xara exw taisei to street of rages dekarika....
Exoskeletor Δημοσ. 24 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2006 sth petonia exeis meinei? seloteip sto dekariko den ebazes? kalodio den ebazes?
viper2005 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2006 απο τα images δεν βγαζεις ακρη τοσο ευκολα..bulletwitch videos μακαρι να κανω λαθος' date=' αλλα το βλεπω για μεγαλη μουφα... επισης, το τελευταιο famitsu ειναι τιγκα στις διαφημισεις απο τη microsoft. καμια 10ρια ολοσελιδες ειναι μονο το chopin's trusty bell....[/quote'] to bullet witch einai tis cavia kai ayto apo mono tou leei polla. pou to periergo gia tis diafimiseis enos proiontos pou tha kanei tous anatolikous poio dytikous.........?
Igano GR Δημοσ. 25 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2006 Igano na se kalipso na baleis to kalodio na pareis credits? :-D Άντε να βγεί να ρίχνουμε τρελά γέλια πάλι!!! Η μαγεία που είχαν παλιά ε??? :oops: :oops: Άλλη φάση....
Igano GR Δημοσ. 25 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2006 Ρε γα***ο κατέβασα το ντέμο απ'το UNO και δεν μου το εμφανίζει... έψαξα στην μνήμη και μου γράφει ένα: Incomplete live arcade game... Το έχει πάθει κανείς άλλος?
Daredevil Δημοσ. 25 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2006 Ρε γα***ο κατέβασα το ντέμο απ'το UNO και δεν μου το εμφανίζει... έψαξα στην μνήμη και μου γράφει ένα: Incomplete live arcade game...Το έχει πάθει κανείς άλλος? ahm mhpws einai corrupted?
Igano GR Δημοσ. 25 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2006 Εντάξει το βρήκα, απλά για κάποιο λόγο ειχε κοπεί στην μέση... Τουλάχιστον ξεκίνησε απο εκεί που είχε μείνει... Το κατέβασα, εχει να φάει μεγάλη φρίκη το 360 απο την γυναίκα αύριο... :-P
Exoskeletor Δημοσ. 25 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2006 Prosexe mhn akouseis kana periergo mpam thn nyxta
Exoskeletor Δημοσ. 25 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2006 Ante na balei kana golden axe na to termatisoume pali
Igano GR Δημοσ. 25 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2006 Το περιμένω κ γω αυτό. Πάντως τωρα ήμουν μέσα και έπαιζα UNO και κόλλησα άσχημα...
p3tran Δημοσ. 25 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2006 to bullet witch einai tis cavia kai ayto apo mono tou leei polla. pou to periergo gia tis diafimiseis enos proiontos pou tha kanei tous anatolikous poio dytikous.........? για καντο μου δεκαρικα αυτο το "ειναι της cavia, και αυτο λεει πολλα" τα βιντεα τα ειδες? εμενα μου θυμιζει το frame city killer πριν κοπει.. μετριο>bulletwitch. τοσος χρονος και χρημα παει στραφι απο τη microsoft για την ιαπωνικη αγορα.. καλυτερα να προσπαθησουν να πεισουν(πληρωσουν) εναν καλο ευρωπαιο/αμερικανο dev να κατσει να φτιαξει ενα game exclusive για τα γουστα των γιαπωνεζων.
viper2005 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2006 για καντο μου δεκαρικα αυτο το "ειναι της cavia' date=' και αυτο λεει πολλα" τα βιντεα τα ειδες? εμενα μου θυμιζει το frame city killer πριν κοπει.. μετριο>bulletwitch. τοσος χρονος και χρημα παει στραφι απο τη microsoft για την ιαπωνικη αγορα.. καλυτερα να προσπαθησουν να πεισουν(πληρωσουν) εναν καλο ευρωπαιο/αμερικανο dev να κατσει να φτιαξει ενα game exclusive για τα γουστα των γιαπωνεζων.[/quote'] ....... what is dekarika? ta exw dei ta videa[?] alla apo mona tous den lene tpt iparxei kati pou legetai storyline [an se endiaferei kai den eisai xettaios dld] iparxei kai istoriko me ta proigoumena games tis etaireias kai poio ta kikloforisan [bebaia an se endiaferei to blue dragon mono tote .......] kai kale moy stayrofore to thema gia tis diafimiseis den pigene gia to witch alla gia to allo .....
p3tran Δημοσ. 25 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2006 το παιχνιδι φαινεται αρκετα ΚΑΤΩ του μετριου!! οσο για τις διαφημισεις και το λαθος, δεν καταλαβαινω που διαφωνεις.. εστω οτι στην δικια σου τηλεοραση προβαλλεται συνεχεια ενα προϊον που αρχικα δεν σε ενδιεφερε καθολου. με τα πολλα, λες: "δε γ@μιεται, καλο φαινεται, ας παω να το δοκιμασω." ε, το δοκιμαζεις και παιρνεις εστω το ...bullet witch.. :D :D :D μετα αισθανεσαι και μ@λακας και ακομα πιο αρνητικος απο οτι ησουν πριν το δοκιμασεις. καταλαβες καλε μου ...βαρβαρε? ή να σε εκπολιτισω?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.