Προς το περιεχόμενο

Xbox 360 Ειδήσεις {News Topic}

privateer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Διάβασε τι έγραψα φίλε... ΔΕΝ το έκανα εγώ το edit .

Πήρα μια εικόνα από ένα topic του insomnia και άλλο χρήστη, και δεν πρόσεξα ότι είχε γίνει edit η συγκεκριμένη … δεν κοίταγα καν σε αυτούς τους αριθμούς.

(Το είπα εξάλλου και ο ίδιος, ότι ο cell έχει πρόσβαση στα 256ΜΒ, ενώ από την εικόνα φαίνεται να έχει και στα 512.)

Οποίος έχει αξιοπρέπεια, ας μου ζητήσει συγνώμη ... όποιος δεν έχει ας συνεχίσει την γελοιότητα, forum σας είναι , κουμάντο εσείς κάνετε.

• Απαντ. 14,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Και ούτε καν την είχα βάλει στην αρχή … ο ptran την είχε βάλει πολλές φορές' date=' απλά στο search έπεσα σε κάποιαν που είχε γίνει edit.[/quote']

Όλως τυχαίως.

ΥΓ

Οπότε βλέπουμε όλοι ότι δεν έχω άδικο' date=' η MS λέει χοντρά ψέματα , στο forum έχουμε γεμίσει σαχλαμαράκιδες που με βρίζουν με κάθε ευκαιρία, και o MOD αντί να τους πει κάτι, το συνεχίζει.

Ναι, ρόμπα με κάνατε ρε μάγκες, και εις ανώτερα.[/quote']

Σε έχω ξαναρωτήσει και δεν έχω πάρει απάντηση, σε ξαναρωτώ λοιπόν: που βλέπεις πως σε βρίζουν εδώ μέσα; Ίσα-ίσα, μόνο εσύ χρησιμοποιείς χαρακτηρισμούς όπως "βλάκες", "ηλίθιοι" κ.α. που δεν βλέπω να έχουν άλλο σκοπό από το να προκαλέσουν τους υπόλοιπους που θέλουν να σχολιάσουν κάτι επί της ουσίας.

Και στο κάτω-κάτω δεν χρειάζεται να σε βρίσει κανείς, με αυτά που κάνεις και γράφεις εκτίθεσαι μόνος σου.

Δημοσ.

Πριν λίγο μου είπαν να βάλω μαύρη κουκούλα μεταξύ άλλων, και ο Mod που τα είδε όλα, έκανε ένα απαράδεκτο post για την εικόνα που έβαλα !!!

Αφού σας αφήνουν και δεν ντρέπεστε λίγο, καλά κάνετε , σίγουρα πλάκα θα έχει.

Όλως τυχαίως.

Ναι ρε τυχαίος... αφού το ΕΙΠΑ ΜΟΝΟΣ μου ότι ο cell δεν έχει πρόσβαση , γιατί να βάλω κάτι που λέει το αντίθετο ?

Τι νόημα έχει δηλαδή να έβαλα αυτή επίτηδες ? την πρώτη που μου έβγαλε το search στο insomnia έβαλα, και δεν κοίταξα καλά τα πάντα, γιατί δεν περίμενα να είχε γίνει edit.

Εχω δίκιο στην ουσία ή όχι?

Λέει ψέματα η MS ή όχι ?

Είναι απαράδεκτο αυτό που κάνετε εδώ, ναι ή όχι ?

θα συνεχίσετε αυτό το βιολί ? (φυσικά ναι , μην απαντάς εδώ)

Δημοσ.
pou kolaei twra i ms sto thema tou cell tou ps3 den exw katalavei.......

Ο αριθμός που λένε ότι “παραχάραξα” μερικοί έξυπνοι, μιλάει για τον cell , δες την εικόνα.

Εγώ μίλαγα για τον RSX όταν έκανα τα post μου , και αυτοί οι αριθμοί είναι σωστοί ακόμα και στην αλλοιωμένη pic.

Φυσικά και δεν έχει σχέση, απλά βρήκαν ευκαιρία μερικοί να κάνουν τα γνωστά τους.

Δημοσ.

Εχω δίκιο στην ουσία ή όχι?

Λέει ψέματα η MS ή όχι ?

Είναι απαράδεκτο αυτό που κάνετε εδώ' date=' ναι ή όχι ?

θα συνεχίσετε αυτό το βιολί ? (φυσικά ναι , μην απαντάς εδώ)[/quote']

1) Ναι

2) Δεν ξέρω, κι ούτε είσαι σε θέση να ξέρεις κι εσύ.

3) Όχι περισσότερο ενοχλητικό από αυτό που κάνεις εσύ.

4) Στο χέρι σου είναι. Σταμάτα να γράφεις για "σαχλαμάρες" και "συκοφαντίες" και δώσε κανένα link σχετικό με games να χαρούν οι πικραμένοι.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...