BlizardBill Δημοσ. 9 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2006 Φαίνεται ξεκάθαρα ότι αφού δεν χρησιμοποιούν HDMI στο PS3 ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΕΙΣ ΚΙ ΕΣΥ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΣΕ 1080p ΤΙΣ ΤΑΙΝΙΕΣ Το ps3 θα έχει 2 εκδόσεις ... η μια θα έχει hdmi' date='[/b'] και θα μπορώ να βλέπω 1080p. To άρθρο συγκρίνει με το ps3 core (τώρα που δεν μιλάνε για τιμή) το οποίο θα έχει και αυτό αναλογική έξοδο. Επίσης το ps3core βγάζει 1080p και αναλογικά, έστω αν δεν υπάρχει standar και δεν ξέρω πως θα εφαρμοστεί πρακτικά στις ταινίες... το xbox360 δεν μπορεί να βγάλει 1080p με τίποτα. ΥΓ Και μην κάνεις έτσι βρε φίλε ... αν στο μέλλον έχεις κάπου δίκιο δηλαδή, τι στο καλό θα πεις ?
john2gr Δημοσ. 9 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2006 Επίσης το ps3core βγάζει 1080p και αναλογικά' date=' έστω αν δεν υπάρχει standar και δεν ξέρω πως θα εφαρμοστεί πρακτικά στις ταινίες... [b']το xbox360 δεν μπορεί να βγάλει 1080p με τίποτα.[/b] Εντάξει,είναι πλέον εντελώς άκυρο να κάνει μαζί σου κάποιος διάλογο.Διάβασε και μόνο αυτό που λες <<Επίσης το ps3core βγάζει 1080p και αναλογικά, έστω αν δεν υπάρχει standar και δεν ξέρω πως θα εφαρμοστεί πρακτικά στις ταινίες>>.Διάβασε το άρθρο για να καταλάβεις έστω και λίγο πως θα βλέπεις ταινίες σε 1080p τόσο στο ps3core όσο και στο xbox360.Αλλά θα στο πάω αλλιώς,με τον τρόπο σου λίγο,έτσι για σπάσιμο μωρέ ,χαχαχαχαχαχαχαχαχαχα.Let's begin Εγώ ξέρω ότι το xbox360 παίζει 1080p κι ας μην έχει HDMI γιατί είναι μάγκες στην MS και σκέφτονται τον καταναλωτή,σου λένε <<Δεν θα χρειαστεί να πληρώσεις παραπάνω>> και βγάζουν τρόπους γεμάτους μαγεία για να παίζουν οι ταινίες σε pure oh yeah baby real 1080p.Στην ουσία αυτοί οδήγησαν στην απόφαση αυτή για το protection κι όχι το γεγονός ότι υπάρχουν HD οθόνες που δεν έχουν υποδοχή για HDMI.Θεϊκό να προσφέρει την ίδια ποιότητα χωρίς καν να χρειάζεται το HDMI που θα πλήρωνες.Για μια ακόμη φορά δείχνει πόσο ανώτερη είναι η MS από την Sony,μιας και σκέφτεται νέους,φιλικούς για την τσέπη του καταναλωτή τρόπους ΥΓ Όταν ο άλλος λέει ότι 6 τα ξημερώματα έχουμε πανσέληνο και βγαίνουν οι βρυκόλακες τους οποίους είδε ... πως να μην τρελαίνεσαι που βλέπεις στην ίδια χώρα τον ήλιο να ανατέλει (ανάθεμα με αν καταλάβεις την παρομοίωση,αλλά σε δικαιολογώ πρωινιάτικα,lol ).
BlizardBill Δημοσ. 9 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2006 Εγώ ξέρω ότι το xbox360 παίζει 1080p κι ας μην έχει HDMI γιατί είναι μάγκες στην MS και σκέφτονται τον καταναλωτή' date='σου λένε <<Δεν θα χρειαστεί να πληρώσεις παραπάνω>> και βγάζουν τρόπους γεμάτους μαγεία για να παίζουν οι ταινίες σε pure oh yeah baby real 1080p.[/quote'] ΧΑΧΑΑΧ, βρε είσαι "δικός" μας και κάνεις πλάκα τώρα ??? Τεσπα, αυτό που λές συμβαίνει με το ps3core, αφού επιτρέψανε analog 1080p όπως έγραψες ... Στο xbox360 αγοράζεις με 199$ το HD-dvd addon, και ΔΕΝ βλέπεις το "oh yeah baby" 1080p, αφού το xbox360 δεν φτάνει μέχρι εκεί.
john2gr Δημοσ. 9 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2006 Ζηλεύεις και τα λες,δεν πειράζει σε δικαιολογώ. Πάντως θα σε καλέσω στο σπίτι μου για να δούμε παρέα μια HD ταίνια σε πραγματικό 1080p στο xbox360 μέχρι να αγοράσεις το PS3 για να μην ζηλεύεις άλλο τόσο,αλλά θα μου υποσχεθείς ότι θα κρατάς κάνα 2λιτρο κόκα κόλα,έτσι
xrest Δημοσ. 9 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2006 Στο xbox360 αγοράζεις με 199$ το HD-dvd addon exei bgei i timi tou k den to kseroume?eisai insider stis ms k stopan?min les oti sooou katebainei sto kefali
Daredevil Δημοσ. 9 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2006 Installed Picture Of X-Mod 360, Possible Firmware Addon Chip We've sourced a picture of this supposed X-Mod 360 which claims to be an 'Xbox 360 modchip'. Arakon has analyzed this chip a little and says if it is actually realy it's nothing more than a firmware addon chip. He says these parts cost a few dollars and if this is actually real and sells for high amounts as a real mod would do, then it should be considered a scam in its own right. quote: it may be real.. but: it's nothing but another samsung firmware addon chip. going by the labels it's a 2 mbit flash (highest address line is A17), the extra chip may be for parallel port flashing or switching, and that's it. 39 euro, which is like 48$ as the price for the shops means it will probably be 59-69$ retail price.. which is fucking ridiculous and should be considered a scam, since those parts are worth AT MOST 2$ when bought in quantity. Comment: MaxConsole Forums
Narayan Δημοσ. 9 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2006 Επίσης το ps3core βγάζει 1080p και αναλογικά' date=' έστω αν δεν υπάρχει standar και δεν ξέρω πως θα εφαρμοστεί πρακτικά στις ταινίες... [b']το xbox360 δεν μπορεί να βγάλει 1080p με τίποτα.[/b] Προφανώς η Sony βρήκε κάποιον μαγικό τρόπο να βγάζει 1080p από Component, κι ας μην είναι εφικτό λόγω bandwidth. Στο κάτω-κάτω μπορεί να βγάζει 720p, να λέει η Sony "όχι, 1080p είναι" και... μερικοί να την πιστεύουν
p3tran Δημοσ. 9 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2006 Cache Clear Function An undocumented feature in the latest Xbox360 dashbaord update has surfaced -- a cache clear. In order to perform this "maintenance" follow the instructions below. Go to the system blade and then memory. Press Y on either the HDD or a MU and then press X' date='X,Left Bumper, Right Bumper, X,X. Once you do this a blade will pop up saying: This will perform maintenance on your Xbox 360 storage devices. Do you want to continue? Pick yes or no.[/quote'] ***ΠΡΟΣΟΧΗ!!!*** *NOTE: This also clears all game software updates. We feel we have to add this, we are not responsible for any damage you do to your console while performing this procedure. Although we do not see how it is in any way possible to damage said console, we know one of you will find a way and write us an irate email. *NOTE: It has been brought to our attention that you may be able to use this method to "un-update" Oblivion so you can perform the unlimited gold exploit. If someone wants to try this please let us know if it indeed works. http://www.gamersreports.com/news/2853/
BlizardBill Δημοσ. 9 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2006 Στο xbox360 αγοράζεις με 199$ το HD-dvd addonexei bgei i timi tou k den to kseroume?eisai insider stis ms k stopan?min les oti sooou katebainei sto kefali Sorry' date=' έπρεπε να πω "πχ", αφού δεν είναι επίσημο , αλλά βασίζετε στην φήμη λόγο της τιμής που γράφτηκε αρχικά και κατέβηκε αμέσως. http://www.clubskill.com/Game_News/3410/Xbox%20360%20HD-DVD%20player%20to%20cost%209 Πάντως είναι πολύ λογικά τα 199$ και οι περισσότεροι την δέχονται ως πιθανότερη , δεδομένου ότι και το κουτάκι είναι αρκετά καλό, το hd-dvd player δεν θα είναι πάμφθηνο στην αρχή, το όλο σύστημα θα μπαίνει και σε pc , οπότε ας περιμένεις μια τιμή μέσα στα 150-200$ . Προφανώς η Sony βρήκε κάποιον μαγικό τρόπο να βγάζει 1080p από Component, κι ας μην είναι εφικτό λόγω bandwidth. Στο κάτω-κάτω μπορεί να βγάζει 720p, να λέει η Sony "όχι, 1080p είναι" και... μερικοί να την πιστεύουν Σου έδειξε κάποια link o john2gr , και διαβάζοντας τα έτυχε να πέσω σε αυτό. The first thing that caught my attention was their ability to accept native and compressed 1080p signals at 24/30/60 frames per second through any of their two HDMI inputs. In addition, the component input can also accept 1080p signals, but at 24 and 30 frames per second http://editorials.teamxbox.com/xbox/1544/The-Facts-and-Fiction-of-1080p/p4/ Γενικά τα πράγματα είναι οριακά, και ίσως χρειάζεται καλό και μικρό καλώδιο, και δεν το υποστηρίζουν πολλές TV, αλλά γίνεται .
Narayan Δημοσ. 9 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2006 Μακάρι να γίνεται, σε όσα A/V site έχω ρωτήσει πάντως μου έχουν απαντήσει πως η σύνδεση Component δεν μπορεί να μεταφέρει όλη την πληροφορία του 1080p (όπως εξάλλου το composite δεν μπορεί να μεταφέρει την πληροφορία του 720p).
privateer Δημοσ. 9 Ιουνίου 2006 Μέλος Δημοσ. 9 Ιουνίου 2006 Chromehounds Achievements http://live.xbox.com/en-US/profile/Achievements/ViewAchievementDetails.aspx?compareTo=Paul%20Bunyan&tid=%09%5d%3bcn-n7%05%03
BlizardBill Δημοσ. 10 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2006 May 2006 NPD Sales Hardware (by Units) PS2 - 231,616 360 - 220,877 PSP - 159,659 GBA - 152,023 NDS - 145,930 GCN - 33,040 XBX - 26,353 Παρά την καλή, Ε3 έπεσε πολύ το xbox360 τον Μάιο, και είναι δύσκολο τώρα να φτάσει τις προβλέψεις της Microsoft για το τέλος Ιουνίου. Ίσως να πρέπει να περιμένουμε κάποιο μείωση τιμής γρήγορα ?, γιατί οι πωλήσεις δεν αυξάνονται ιδιέτερα, ενώ η παραγωγή ακούγεται πως έχει αυξηθεί πολύ. ΥΓ Εδώ ένα πινακάκι (chart) με τις πωλήσεις των κονσολών στην Αμερική από το 2003. http://briefcase.pathfinder.gr/download/532145
damn3 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2006 ...Εδώ ένα πινακάκι (chart) με τις πωλήσεις των κονσολών στην Αμερική από το 2003. http://briefcase.pathfinder.gr/download/532145 o mhnas dekembriou gia to xbox360 pou einai? to efage i gata? oeo
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.