Exoskeletor Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2006 an eine na agorasete 15 perifereiaka gia to xbox 360 kai sto telos na pianoun to miso salonh den pernete kalitera ena pc na telionete?
dedicatedgr Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2006 xexe mou arese afto to telefteo! egw pali molis vgeneis h konsola nea genia pernw tis palioteres....px eixa xbox apo tote pou vgikes....tora pira ps2 molis vgei to 3 tha parw 360 kai paei legontas....exw se apo to master system exw to forito tis sega pou o exw ka gia tileorash xiros....exw ola ta gameboy kai den simazevete:)gia to psx mou aresei pou exw 294 pexnidia kai den exw peksei oute ta misa....XbOX 4 EVER!
Wolfidis Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2006 Rumor: Dead or Alive 4 glitch killing game saves? Source: A rather irate post on the GameSpot Forums. The official story: See below. What we heard: Originally slated to be a 360 launch title, Dead or Alive 4's release date was pushed back for weeks, until it finally hit the market on December 29. The repeated postponements caused many to suspect that the game was either (a) having problems with supply or ( having trouble passing Microsoft's certification for the 360. The latter theory got more ammo last week, when a forum thread titled "WARNING: DOA4 has a major glitch" popped up on GameSpot's community. The original poster, gintheplacetobe, said that he had spent hours going through all the story modes and unlocking almost all the characters. "I played a few more sessions after that, and then booted up the game again only to find out that all of my [DOA4] save data was gone," wrote gintheplacetobe. "All of my unlocked characters, costumes, leader-board achievements, online ranking, ALL GONE!" Was gintheplacetobe's experience an isolated case of bad luck, or a more widespread problem? After a several-day lag, a Tecmo rep indicated that there is a problem with some copies of the game. "We're aware of the issue you're referring to," the rep told GameSpot. "We're working to identify and resolve the potential problem with the technical folks at Microsoft." The rep said a patch would be coming soon. So what can DOA4 players do in the meantime to ensure their hard-fought DOA4 victories don't vanish into thin air? Tecmo technical support says to do the following: (1) With your copy of DOA4 already inserted, turn on your 360 by pressing the "open tray" button. (2) Wait until all the information from your Gamer Profile is fully displayed on your Gamer Card, including achievements and other awards. (3) Close the tray again with DOA4 still inserted. If problems still occur, call Tecmo technical support at (310) 944-5005 (8 a.m.-6 p.m. PST) or e-mail them at [email protected].
telegamesvg Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2006 guys, enas friend pou exei to 360 opote paei na katebasei ena demo kolaei kapou sthn mesh kai ean paei na to ksanarxisi tou arxizi apo to 5%. eseis katebazete demo kanonika? Μου εχει συμβει και εμενα να διακοπει το download , αλλα μετα συνεχιζει απο το σημειο που διακοπηκε ... Επισης ...τα download απο το LIVE ειναι ΤΑΧΥΤΑΤΑ !!!
Bourdoulas Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2006 epeidi bgainoyn ena soro perifereiaka den simainei oti 8a ta pareis kiolas...exeis perissoteres epiloges...kalo 8a einai an bgei kai gia blue ray.
p3tran Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2006 η microsoft ειπε το εξης απλο: εμεις ειμαστε ετοιμοι να βγαλουμε addon εξωτερικο drive για το 360, ειτε επικρατησει το blue ray ειτε επικρατησει το hd dvd! οτι απο τα 2 κερδισει, αυτο θα βγαλουμε. (πονταρουνε στο hd dvd) οτι και να ειναι, ενα ΣΚΕΤΟ drive θα ειναι τελικα.. ολα τα αλλα ειναι ηδη μεσα στο 360.. και για ποιο λογο να το παρεις? για να βλεπεις ταινιες?? lol.. who cares really?! εμενα με ενδιαφερει η κονσολα μου να εχει τα καλυτερα games, οχι τις πιο hidef βιντεοταινιες..
jimbrav Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2006 η microsoft ειπε το εξης απλο: εμεις ειμαστε ετοιμοι να βγαλουμε addon εξωτερικο drive για το 360' date=' ειτε επικρατησει το blue ray ειτε επικρατησει το hd dvd! οτι απο τα 2 κερδισει, αυτο θα βγαλουμε. (πονταρουνε στο hd dvd) οτι και να ειναι, ενα ΣΚΕΤΟ drive θα ειναι τελικα.. ολα τα αλλα ειναι ηδη μεσα στο 360.. και για ποιο λογο να το παρεις? για να βλεπεις ταινιες?? lol.. who cares really?! εμενα με ενδιαφερει η κονσολα μου να εχει τα καλυτερα games, οχι τις πιο hidef βιντεοταινιες..[/quote'] orismenoi den theloyn na to katalavoyn ayto poy les !!! kati toys empodizei......
HomoR Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2006 η microsoft ειπε το εξης απλο: εμεις ειμαστε ετοιμοι να βγαλουμε addon εξωτερικο drive για το 360' date=' ειτε επικρατησει το blue ray ειτε επικρατησει το hd dvd! οτι απο τα 2 κερδισει, αυτο θα βγαλουμε. (πονταρουνε στο hd dvd) οτι και να ειναι, ενα ΣΚΕΤΟ drive θα ειναι τελικα.. ολα τα αλλα ειναι ηδη μεσα στο 360.. και για ποιο λογο να το παρεις? για να βλεπεις ταινιες?? lol.. who cares really?! εμενα με ενδιαφερει η κονσολα μου να εχει τα καλυτερα games, οχι τις πιο hidef βιντεοταινιες..[/quote'] An asxolise me driving simulators kai oxi arcade...ela sto GT LEGENDS na fas merikous gyrous... A..eki exi kai entono synagonismo..den einai san to PGR 3 pou oloi oi Newbies pane sto Heroes Channel:)
xrest Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2006 mprabo stin ms gia tin pangrigori eksipiretisei.parolo pou o courier prepei natan o slay...arrwstos ps fan!!!!!!!!!!!!mou leei to pernw gia na to paw sti thallasa pio katw...
Predatorkill Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2006 Αυτο ειναι ενα post απο το site μου: Το PS2,επειδη δουλευω σε μαγαζι που τα επισκευαζουμε,δεν υπαρχει βδομαδα που να μην μας φερουν 2-3 PS2.Αντιστοιχα XBOX εχουν ερθει στα 2 Χρονια περιπου 5.Φανταστειτε οτι τωρα εχω για επισκευη 4 κομματια. Τα συμπερασματα δικα σας,για τα bug free PS σας,για τις τελειες κονσολες,για τα μηχανηματα που δε χαλανε ποτε,που δε ζεστενονται,που δεν αντεχω αλλο να ακουω για το κ*** hype της Sony... Μου εχει συμβει και εμενα να διακοπει το download ' date=' αλλα μετα συνεχιζει απο το σημειο που διακοπηκε ...Επισης ...τα download απο το LIVE ειναι ΤΑΧΥΤΑΤΑ !!![/quote'] Οταν κατεβαζεις απο το marketplace ειναι σαν να κατεβαζεις απο Torrent ή P2P γι αυτο και ειναι σχετικα γρηγορο με 384.Φιλος στη Γερμανια με 6Mbit του αργει παραπανω απο το κανονικο οταν κατεβαζει κατι,αρα 100% δεν τραβαει απο servers αλλα απο torrent ή P2P.
Wolfidis Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2006 Edw o Slay 8a apantoyse oti : fisiko einai na erxonte sixnotera gia episkeyi ta ps, efoson exoyn agorastei poli perisotera ps2 apo oti xbox (terastia diafora) kai episis kikloforoyn perisotera xronia,ara einai fisiko na iparxei megaliteri f8ora logo xronoy....kai palaiotitas
clairvoyant Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2006 Αυτο ειναι ενα post απο το site μου: Το PS2' date='επειδη δουλευω σε μαγαζι που τα επισκευαζουμε,δεν υπαρχει βδομαδα που να μην μας φερουν 2-3 PS2.Αντιστοιχα XBOX εχουν ερθει στα 2 Χρονια περιπου 5.Φανταστειτε οτι τωρα εχω για επισκευη 4 κομματια.[/b'] Τα συμπερασματα δικα σας,για τα bug free PS σας,για τις τελειες κονσολες,για τα μηχανηματα που δε χαλανε ποτε,που δε ζεστενονται,που δεν αντεχω αλλο να ακουω για το κ*** hype της Sony... Αν το site σου δεν ήταν για xbox-fans, ίιιιιισως και να έπαιρνα στα σοβαρά το σχόλιο σου. Αλλά δεν θα το κάνω, αφενός για το λογο που ανέφερα (δηλαδή αν βγει ένας Sony fan και πει το αντίστροφο, εσύ θα το πιστέψεις; ) και αφετέρου γιατί ένα μαγαζί δεν μπορεί να είναι αντιπροσωπευτικό δείγμα.
Predatorkill Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2006 Αν θυμαμαι καλα,παλι με ενα χρονο διαφορα βγηκανε,αρα το θεμα παλαιοτητας δεν υφισταται.Εγω εχω 3 Xbox,τα εχω λυσει και τα εχω δεσει 20 φορες και παιζουν σα σκυλια,ο Valsam το ιδιο,και εσυ νομιζω Wolf,το ιδιο. Λογικο ειναι η computer-κονσολα να μην χαλαει τοσο ευκολα οπως το PS.
Predatorkill Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2006 Αν το site σου δεν ήταν για xbox-fans, ίιιιιισως και να έπαιρνα στα σοβαρά το σχόλιο σου. Αλλά δεν θα το κάνω, αφενός για το λογο που ανέφερα (δηλαδή αν βγει ένας Sony fan και πει το αντίστροφο, εσύ θα το πιστέψεις; ) και αφετέρου γιατί ένα μαγαζί δεν μπορεί να είναι αντιπροσωπευτικό δείγμα. Εχω δηλωσει παλαιοτερα στο παλαιο φορουμ οτι δεν ειμαι Xbox fan καθως εχω και PS2 στη κατοχη μου.Το οτι εχω site με xbox υλικο δεν σημαινει αυτοματα οτι ειμαι και fan του ειδους.Αλλο πραγμα η αναγκη να δημιουργηθει ενα site με περιεχομενο και υλικο που δεν υποστηριζετε επισημα απο πουθενα(σαν υπηρεσια το live στην Ελλαδα δεν "υπαρχει") και αλλο πραγμα ο φανατισμος. Ποτε μου δεν εχω κανει ποστ που να χαρακτηριζονται με "φανατιλα" ειτε εδω ειτε στο site μου. "Ενα μαγαζί δεν μπορεί να είναι αντιπροσωπευτικό δείγμα".Και αν το μαγαζι ειναι στο κεντρο της Αθηνας,αυτο δεν αποτελει αντιπροσωπευτικο δειγμα?Μη τρελαθουμε...
clairvoyant Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2006 "Ενα μαγαζί δεν μπορεί να είναι αντιπροσωπευτικό δείγμα".Και αν το μαγαζι ειναι στο κεντρο της Αθηνας,αυτο δεν αποτελει αντιπροσωπευτικο δειγμα?Μη τρελαθουμε... Όλα τα μαγαζιά στο κέντρο της Αθήνας είναι μεγάλα; Τι μαθαίνει κανείς... Είναι σα να βγαίνει ο ιδιοκτήτης ενός από τα μικρά μαγαζιά της Στουρνάρη και να λέει "πουλάμε περισσότερους Intel απ' ότι AMD, είμαστε κέντρο Αθήνας, άαααααρα η Intel πουλάει καλύτερα". Κατάλαβες φίλε μου γιατί δεν αποτελεί αντιπροσωπευτικό δείγμα; Ειδικά από τη στιγμή που αυτό που κάνετε εκεί μάλλον "ανεπίσημα" το κάνετε. Τι πάει να πει επισκευάζετε κονσόλες; Είστε το εξουσιοδοτημένο service; Don't think so.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.