Προς το περιεχόμενο

Xbox 360 Ειδήσεις {News Topic}

privateer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

αν υπαρχει μια σαχλαμαρα σε αυτη τη σελιδα, ειναι τα γραπτα σου!!

ΜΑΡΤΥΡΕΣ ΑΓΟΡΙΝΑ ΜΟΥ ΤΟ ΕΙΔΑΝΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΑΝΕ ΚΑΙ ΓΕΛΑΓΑΝΕ!!!

ΜΑΡΤΥΡΙΕΣ ΤΟΥΣ ΘΑ ΒΡΕΙΣ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ.

ΤΙ ΜΑΣ ΤΑ ΚΑΝΕΙΣ ΜΠΑΛΟΝΙΑ ΜΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΠΟΥ ΑΠΟΣΥΡΘΗΚΕ??

Ή ΜΗΠΩΣ ΒΓΗΚΕ Η SONY ΝΑ ΔΙΑΨΕΥΣΕΙ ΜΙΑ ΦΗΜΗ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΠΑΡΕΙ ΤΟΣΟ ΜΕΓΑΛΕΣ ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ ΕΝΩ ΔΕΝ ΙΣΧΥΕΙ (ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΕΣΕΝΑ)

ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΜΟΥ ΒΡΕΙΣ ΜΙΑ ΔΙΑΨΕΥΣΗ ΑΠΟ ΤΗ SONY, ΠΟΥ ΝΑ ΛΕΕΙ:

<<ΚΥΡΙΟΙ, ΗΤΑΝ ΨΕΥΤΙΚΕΣ ΦΗΜΕΣ ΟΤΙ ΤΟ CREED TO ΔΕΙΞΑΜΕ ΝΑ ΤΡΕΧΕΙ ΣΕ 360>>

ΕΙΣΑΙ ΑΚΥΡΟΣ.

οσο για το ποια ειναι τα <<microsoft sources>>, ΚΑΙ ΠΟΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ???

ΜΗΠΩΣ ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΕΙ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙ ΤΟ CREED ΑΠΟ ΠΕΡΣΙ Ο MOORE?

ΜΗΠΩΣ ΔΕΝ ΤΟ ΔΕΙΞΑΝΕ ΞΑΝΑ ΣΕ 360 ΣΤΟ GDC ΠΡΙΝ ΤΗΝ Ε3? (και χωρις σεντονια εκεινη τη φορα)

και αφου σου ειπα, οτι για κολλημενους σαν και την παρτη σου ισχυει οτι ειναι σε ps3, τι θες και το συνεχιζεις, και μαλιστα flameοειδως?

<<από αυτή τη σαβούρα που συνεχίζεις να αναφέρεις >>

θα σου λεγα τωρα ποια ειναι σαβουρα, αλλα εχε χαρη που δεν θελω να γινω κακος!

• Απαντ. 14,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Δεν είναι υποχρέωση της να βγάζει διάψευση και για όσα λέει ο PStran, και οι μάρτυρες του Ιντερνετ … το έχει κάνει πολλές φορές για φήμες , αλλά όχι και μέχρι εκεί.

Σκέτη σαβούρα ήταν αυτό το άρθρο και πήγε στα σκουπίδια ... αν θες επέμενε να το αναφέρεις σαν αληθινό, τώρα που και ο πιο άσχετος έχει τα στοιχεία.

Τελος.

Δημοσ.

hopeless.. and pathetic... :)

GamesIndustry.biz: Assassins Creed may not be PS3 exclusive after all (16/5)

Eurogamer was given the chance to try out the game at E3 last week, and given an Xbox 360 controller with which to play it, adding fuel to the rumours. This could simply mean that the game was being demoed on a PC - but the rumours are still flying after a report on Noooz.com claimed that a Ubi employee has also stated the game is in development for Xbox 360.

θα πιστευα αυτους (GameIndustry.biz, Eurogamer.net) ΑΝΤΙ ΓΙΑ ΕΣΕΝΑ, ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ :mrgreen: :mrgreen:

(και βεβαια και τον peter moore, ολους αυτους που το ειδαν με τα ματια τους, τα υπολοιπα sites που αναφερουνε τα ιδια, την παρουσιαση στο gdc, κλπ κλπ )

και οποιος εχει εστω ενα μικρο εγκεφαλο θα κανει το ιδιο.. ;)

το γεγονος οτι ενω για το ιδιο θεμα εχω βαλει σε προηγουμενες σελιδες και μαρτυριες αλλα και διαφορετικα λινκς απο αλλα εγκυρα sites,

και ομως εσυ γραφεις σαν να μην εχουν ηδη ξαναγραφτει (ενω τα ειχες ΞΑΝΑσχολιασει τοτε)

απλα αποδεικνυει τι ειδους trollara εισαι!

περαστικα σου!!:-D

Δημοσ.

Πιστεύω να καταλαβαίνετε και οι 2 ότι είστε προκατειλημένοι, έτσι? Δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα φυσικά αλλά δεν βρίσκω το λόγο να υπάρχει και τέτοια κόντρα, στο φινάλε και οι 2 το χέρι στην τσέπη μας δεν θα βάλουν?

Δημοσ.

τι εννοεις "προκατειλλημενοι"??

επειδη καποιος ειναι τυφλακας ειμαστε ολοι το ιδιο?

δηλ. εσυ πιστευεις οτι το creed ητανε σε ps3 στην Ε3?

ή

μηπως πιστευεις οτι δεν θα βγει στο 360??

το θεμα με το ps3 exclusive assasin's creed να τρεχει σε πριβατζα απο 360, ητανε ενα απο τα αστεια θε(α)ματα της Ε3 που μολις τελειωσε.

επειδη καποιος (blizzardbill :)) λεει οτι ητανε ενα ψευτικο rumor, αυτο δεν παει να πει οτι ξαφνικα θα του πουμε οτι εχει και δικιο!

:)

..οσο για το N3, http://assets.xbox.com/zh-SG/N3/index.html

αν παει 8 ιουνιου αμερικη μονο, καλο σεπτεβρη βλεπω για ευρωπη....

Δημοσ.

p3tran δεν μιλάω για το συγκεκριμένο γεγονός, μπορεί να είναι έτσι μπορεί και όχι, ο καθένας βγάζει τα συμπεράσματά του. Και μην μου πεις γιατί λέω 'μπορεί' αφού μπλα μπλα. Το θέμα δεν είναι είναι που σε οδηγούν τα στοιχεία που δημοσιεύονται (για τα οποία όλοι φαντάζομαι όλοι είναι ευγνώμονες) αλλά ότι και οι 2 προσπαθείτε να πείσετε για την μία ή την άλλη περίπτωση, που δείχνει ότι έχετε πάρει θέση υποστηρίζοντας την μία ή την άλλη κονσόλα. Αυτό εννοώ προκατάληψη, με την οποία επαναλαμβάνω δεν έχω κανένα πρόβλημα προσωπικά.

Τεσπα, σαφώς και δεν μου πέφτει λόγος τι ποστάρει ο καθένας, απλά μου έκανε λίγο εντύπωση η αντιπαράθεση τύπου Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός lol.

Δημοσ.

δεν εκρυψα ποτε ουτε οτι εχω 360, ουτε οτι ειμαι ευχαριστημενος απο δαυτο.

για το ps3 δεν εχω αποψη, μιας και δεν υπαρχει ακομα.

ειναι ομως γεγονος οτι η sony εχει ξενερωσει ολοκληρη την αγορα με τον τροπο που διαχειριζεται το θεμα.

παρ'ολα αυτα δεν μπορει να πει κανεις οτι το ps3 θα ειναι μαπα.

το πως θα σταθει απεναντι στο 360 ειναι κατι που θα το δουμε το 2007.

απο εκει ομως μεχρι στο να με λεει το καθε ....... ψευτη, αυτο ειναι αλλουνου παπα ευαγγελιο, και ισως εκει να εγκειται η αντιπαραθεση που εσυ βλεπεις σαν ολυμπιακος-παναθηναϊκος.

Δημοσ.

Δεν είναι τίποτα καινούργιο αλλά από μία άλλη οπτική γωνία:

link promomagazine.com

Top Stories

Cadillac Wagers its Fast Cars on Xbox Racing Game

By Andrew Scott

Owners of an Xbox 360 car-racing game can now download free content that puts high performance vehicles from Cadillac on the racetrack.

A deal between Cadillac and Microsoft offers owners of the Project Gotham Racing 3 (PGR3) video game the opportunity to go to the Xbox.com micro site to download the content, which includes three Cadillac V-Series high performance vehicles. Once downloaded, gamers can pit the Cadillac cars against others on the game's racetracks.

"If you think about gamers that play Microsoft's most popular racing game, they are a demographic with a median age range of 28 to 35 and are men," said Kevin Smith, spokesperson, Cadillac, a division of Detroit-based GM. "Obviously, not all of those gamers can afford the Cadillac, but [the partnership] is all about raising awareness and changing their attitude for when they can afford luxury cars."

Δημοσ.

δηλ. εσυ πιστευεις οτι το creed ητανε σε ps3 στην Ε3?

ή

μηπως πιστευεις οτι δεν θα βγει στο 360??

επειδη καποιος (blizzardbill :)) λεει οτι ητανε ενα ψευτικο rumor' date=' αυτο δεν παει να πει οτι ξαφνικα θα του πουμε οτι εχει και δικιο!.[/quote']

Να υπενθυμίσω στα παιδιά ότι η E3 δεν είναι ένας ιδιωτικός χώρος με λίγο κόσμο, που απαγορεύονται κάμερες... χαμός γίνεται .

Αν η Sony είχε φερθεί σαν απόλυτος ερασιτέχνης για να έχει xbox360 και το χειριστήριό του, θα υπήρχαν 1000% εικόνες να έκαναν βόλτα στο ιντερνετ.

(Ο καθένας πιστεύει ότι τον ευχαριστεί βέβαια, αλλά με αυτήν την απλούστατη λογική σε λειτουργία ,μοιάζει εντελώς αστήριχτος και αστείος ο ισχυρισμός των ανώνυμων πηγών.)

Δημοσ.
Να υπενθυμίσω στα παιδιά ...

Είπαμε και μυαλό έχουμε και μάτια να δούμε. Δεν χρειάζονται ούτε επισημάνσεις ούτε υπενθυμίσεις, αν υπάρχει κάποιο στοιχείο το αναφέρεις αλλά ρε συ, μην αντιμετωπίζεις τον υπόλοιπο κόσμο σαν βλάκα.

Συμπεράσματα μπορεί να βγάζει ο καθένας μόνος του και εμένα προσωπικά δεν μου αρέσει να προσπαθούν να με πείσουν, κάποια στιγμή γίνεται εκνευριστικό.

Blizz, χωρίς παρεξήγηση ελπίζω :-D

Δημοσ.

συνεντευξη Ιtagaki, η συνεχεια:

http://www.megaupload.com/?d=EW8W1T61 ~75ΜΒ

αν και 'αινιγματικος', και με πολυ κακη ποιοτητα ηχου, με δυο λογια:

τα βασικα:

-DOAX2, CODE CHRONOS, NINJA GAIDEN 2.

αυτη μαλλον ειναι η σειρα που θα βγουν τα games.

στο καθε ενα απο αυτα, θα σπρωχνει οσο πιο πολυ μπορει τις δυνατοτητες του 360.

τα υπολοιπα:

o reporter τον ρωταει για DOA5, και ο itagaki απανταει οτι πρωτα θα κανει καθε ειδος παιχνιδιου που θελει στο μηχανημα της επιλογης του, και μετα βλεπει για sequels.

o reporter επιμενει (προφανως ψαχνοντας για ps3) και ο itagaki απανταει:

ας παιξουνε ξυλο οι d.o.a. fans με τους ninja gaiden fans, και οποιος κερδισει θα φτιαξω αυτο πρωτα :)

μετα ρωταει για το "πως παει η αναπτυξη στο ps3?", και εκει για πρωτη φορα μετα απο 20 λεπτα ο itagaki γελαει. :D

αξιζει να δειτε την κινηση και την εκφραση του (video3, 33ο δευτερολεπτο :D)

ο μεταφραστης απο μονος του λεει στον reporter "εσυ υποθετεις οτι ασχολειται με ps3!"

o reporter καλυπτει λεγοντας "ναι υποθετω, αφου ειναι γνωστο οτι ειστε λατρης καθε νεας τεχνολογιας και σας αρεσουν τα games κλπ κλπ"

ο itagaki γελαει :D και τελος λεει "good machine" :D

τον ρωταει για το νεο joypad, και λεει "δεν το εχω δοκιμασει φυσικα, αφου εγω το εμαθα μαζι με εσας"...."παντως θελει πολυ τολμη να αλλαξεις το dual shock"...."makes no sense to stick with what you launch" :D

μαλλον δεν του αρεσει και πολυ η ιδεα της sony.

o reporter παει στο wii. ρωταει για controller και ισως καννα wiinja gaiden.

εδω ο itagaki γελαει ακομα περισσοτερο, και λεει οτι το wii και ο κοντρολερ εχει πλακα,

αλλα δεν κανει για τα δικα του games.

εξηγει πχ οτι αν το ninja gaiden δουλευε με το wiimote, τοτε κανεις παρα ελαχιστοι δεν θα ητανε ικανοι να παιξουν.

αυτο δηλ. σημαινει οτι θα επρεπε να φτιαξει ενα ninja gaiden με χαμηλοτερο επιπεδο δυσκολιας και πιο αργες κινησεις, και αυτο ειναι κατι που δεν τον ενδιαφερει να κανει.

πολυ hardcore τυπος 8) :mrgreen:

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...