Προς το περιεχόμενο

Xbox 360 Ειδήσεις {News Topic}

privateer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

παιδες, κατι ακουγεται απο καποιους αναλυτες, οτι τελικα ισως το gears of war να φερει αποτελεσματα και στην ιαπωνια..

χλωμο το κοβω, αλλα για να το λενε αυτοι, κατι θα ξερουνε..

• Απαντ. 14,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Πόσο θα κάνει το HD-DVD add-on ?

Πολλοί χρήστες είδαν στη αρχική ανακοίνωση της Microsoft για το hd-dvd την τιμή των 199$.

Αποσύρθηκε τελικά, και κανείς δεν ξέρει αν απλά μπηκε κατά λάθος... αν είναι έτσι όμως, φέρνει την τιμή του xbox360 στα 600 ευρώ, 100 παραπάνω από το ps3 με ίδιες δυνατότητες σε αυτόν το τομέα.

Ενα από τα forum που το παρατήρησαν.

http://forum.teamxbox.com/showthread.php?t=441768

Δημοσ.
Gran Turismo on the PS3 looks good

Because Sony is running it on a PC

http://www.theinq.net/?article=31681

eeee afoy to leei to inquier, ama to pei kai o mpamphs o soygias, paei to epibaiosame, ax re kakomoira ti psaxnete gia na xareite, btw ti sxesh exei ayto soy to post me to 360 thread poy ypotithetai oti einai gia eidhseis? sas eipe o moderator sas na trollarete edo gia to ps3 pleon?

Δημοσ.
eeee afoy to leei to inquier, ama to pei kai o mpamphs o soygias, paei to epibaiosame, ax re kakomoira ti psaxnete gia na xareite, btw ti sxesh exei ayto soy to post me to 360 thread poy ypotithetai oti einai gia eidhseis? sas eipe o moderator sas na trollarete edo gia to ps3 pleon?

επειδη ολο αυτη την καραμελα πιπιλας, δωσε μου ενα link του inquirer που να λεει ανυποστατες βλακειες.

το post μου το βαζω οπου γουσταρω, αλλα επειδη σε γουσταρω κι εσενα, θα σου απαντησω.

κολλαει στο προηγουμενο ποστ μου στην ιδια σελιδα, στο οποιο αποκαλυφτηκε οτι

το "EXCLUSIVE PS3 ASSASINS CREED" το κανανε demo σε 360 καλυμμενο με ...σεντονι, στο οποιο ειχανε προσθεσει ενα 3rd party ps2 controller.

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

e3-2006-assassins-creed-art-20060510102350165.jpg

http://ps3media.ign.com/ps3/image/article/707/707017/e3-2006-assassins-creed-art-20060510102350165.jpg

πολυ καλο το creed ρε συ.. σιγουρα η κονσολα που το ετρεχε πρεπει να ητανε πολυ δυνατη! :mrgreen: :P

Δημοσ.

κολλαει στο προηγουμενο ποστ μου στην ιδια σελιδα' date=' στο οποιο αποκαλυφτηκε οτι [b']το "EXCLUSIVE PS3 ASSASINS CREED" το κανανε demo σε 360 καλυμμενο με ...σεντονι, στο οποιο ειχανε προσθεσει ενα 3rd party ps2 controller.

[/b]

poio report gia dose moy link.

Δημοσ.
poio report gia dose moy link.

ετσι σε θελω... ανημερωτο!! να στα λεω εγω :-D

λοιπον, η ιστορια σηκωθηκε στο λινκ απο κατω:

http://xbox360.ign.com/articles/708/708431p1.html

E3 2006: Xbox 360 Assassinated

Ubisoft Montreal's Prince of Persia influenced action game may come to Xbox 360.

by Douglass C. Perry

May 12, 2006 - Ubisoft Montreal revealed its next incredible project, Assassins: Creed, exclusively for PlayStation 3 at E3 this year, much to the delight of Sony console fans and to the dismay of Microsoft consoles fans.

A third-person action game in the vein of Prince of Persia, Ubisoft Montreal's newest title shows off the next generation with fantastic texture work, early but promising animations, and newly envisioned levels of Prince/Spider-Men climbing/traversing. But the game, officially, is strictly exclusive to PlayStation 3. Ubisoft officially would not comment on a possible Xbox 360 version.

According to sources close to the company, however, there are potential plans for an Xbox 360 version at Assassins: Creed sometime in 2007. Additionally, Microsoft sources who asked not to be mentioned by name, claimed the demo, hidden behind closed doors at E3, was running on an Xbox 360 using a third-party USB PlayStation controller. The game system was hidden in a stand covered by a sheet. Again, Ubisoft officials would not comment.

αυτο ειναι το δημοσιευμα λεξη προς λεξη, και μπορεις να το δεις σε διαφορα gaming forums ανα τον κοσμο.

αν πατησεις πλεον το αρχικο λινκ, θα δεις οτι αντι του παραπανω κειμενου υπαρχει το:

May 12, 2006 - This story is no longer available.

ειναι λογικο οτι αποσυρθηκε, ετσι? IGN ειπαμε.. ps3 online partners.

αλλα και που αποσυρθηκε, αυτο δεν αναιρει ουτε οτι γραφτηκε, ουτε οτι οι μαρτυριες αυτων που το ειδανε με τα ματια τους στην Ε3 ειναι ψευδεις.

σου δινω και ενα link απο το πολυαγαπημενο σου φορουμ των κολλημενων playstationακηδων, neogaf, να το απολαυσεις..

και εκει περιεχει ολο το κειμενο, ακριβως οπως αυτο που σου εχω πιο πανω ωστε να το εξακριβωσεις..

OH SNAP!!

A friend of mine told me this, but i was like "YEah right, get the fk out, you are just mocking me because i want the game".

Well i guess he wasn't joking around.

Multiple people saw the 360 when seeing the demo, and it was a joke going around E3

...

enjoy :-D

http://www.neogaf.com/forum/showthread.php?t=100392

ο λογος που το εγραψα εδω και οχι διπλα στο ps3, ειναι α) οτι βασικα αυτο ειναι αλλη μια αποδειξη οτι το game υπαρχει και παιζει σε 360, αλλα και

β) ειναι τοσο μεγαλη ξεφτυλα αυτη της sony, που ειπα να μην το βαλω στο αλλο τοπικ.. κριμα ειναι :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

edit: ΜΗΝ ΞΕΧΝΙΟΜΑΣΤΕ!!

περιμενω κι εγω λινκ απο εσενα για αρθρο του inquirer που να λεει μ@λ@κειες!!

αλλιως αναγκαστικα θα δεχτεις κι εσυ αυτη την απιθανη πραγματικοτητα...

δηλ. οτι το μοναδικο πραγμα που η sony εδειξε σε 1080p, ητανε σε ...pc!!!!!! :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

και οτι το πιο ωραιο πραγμα που εδειξε η sony ητανε σε ....XBOX!!!!!!:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Δημοσ.

λοιπον' date=' η ιστορια σηκωθηκε στο λινκ απο κατω:

Additionally, Microsoft sources who asked not to be mentioned by name, claimed the demo, hidden behind closed doors at E3, was running on an Xbox 360 using a third-party USB PlayStation controller. The game system was hidden in a stand covered by a sheet. Again, Ubisoft officials would not comment.

Οχι ρε παιδιά... όταν λένε πηγές από τον ανταγωνιστή ανώνυμα κάτι αρνητικό, είναι ξεκάθαρο σημάδι για να μην τους πιστεύετε έτσι !!!

Έλεος δηλαδή, και συμφέρον έχουν να συκοφαντήσουν, και 0 κίνδυνος.

ΥΓ

Το άρθρο σβήστηκε νομίζω ... τέτοιες σαχλαμάρες δεν έχουν μεγάλη ζωή.

Δημοσ.
ετσι σε θελω... ανημερωτο!! να στα λεω εγω :-D

λοιπον' date=' η ιστορια σηκωθηκε στο λινκ απο κατω:

h opoia epeidh profanos htan analithhs aposyrthike, opote.... a nai xehasa to eipe kai o mpamphs o soygias.

ειναι λογικο οτι αποσυρθηκε, ετσι? IGN ειπαμε.. ps3 online partners.

e nai bebaia, kati alla omos ta agnoeis, opos to gegonos oti to IGN htan to proto site poy apokalypse tis diafores ton dyo montelon pera apo megethos toy diskoy.

oso gia to inquier pare mia prosfath mparoyfa toys

http://www.theinq.net/?article=30919

Δημοσ.
h opoia epeidh profanos htan analithhs aposyrthike' date=' opote.... a nai xehasa to eipe kai o mpamphs o soygias.

e nai bebaia, kati alla omos ta agnoeis, opos to gegonos oti to IGN htan to proto site poy apokalypse tis diafores ton dyo montelon pera apo megethos toy diskoy.

oso gia to inquier pare mia prosfath mparoyfa toys

http://www.theinq.net/?article=30919[/quote']

το αρθρο δεν αποσυρθηκε επειδη ητανε ψευδες. μη μου κανεις το χαζο τωρα.. :-D

παιχνιδι της εκθεσης θα το βγαλουνε το creed μαλλον στην παραγκα IGN, GAMESPY, 1up κλπ.. αφου ητανε μακραν οτι καλυτερο εδειξε η sony.

το μονο προβλημα ειναι οτι ...ετρεχε σε xbox :mrgreen:

εχει γνωστοποιηθει το θεμα και παραεξω, μην ανησυχεις... στην Ε3 συνεβη αυτο, οχι στο μπακαλικο στη γωνια..

μαρτυριες υπαρχουν πολλες, οπως και ...διαμαρτυριες :mrgreen:

παρ'ολα αυτα, σε ενα τοσο καιριο σημειο της χρονιας (Ε3) δεν εχει διαψευστει η ειδηση, και φανταζομαι οτι αφου δεν την διαψευσανε κατα τη διαρκεια της εκθεσης, δεν θα την διαψευσουν και ..κατοπιν εορτης ;)

εγω οπως ειδες σου εδειξα τις αναφορες για το συμβαν, αλλα και μερικες μαρτυριες. αρα ισχυει.

αν εσυ καποια στιγμη βρεις μια επισημη διαψευση, να μου το πεις. και αμα δω και εγω, θα το γραψω και εγω.. βεβαια αμα γινει αυτο, να μου γραψεις :)

οσο για το link του inquirer... αυτο που μου εδωσες ως εσφαλμενο... τς-τς-τς.. που το ειδες το λαθος??

Sony to keep PS3 under wraps at E3

Back room shuffle

By Nick Farrell: Tuesday 11 April 2006, 15:10

BIG FIRM SONY will keep on keeping its PS3 prototypes locked away from prying eyes at the next E3 show.

Hacks expecting a PS3 prototype fest at the May E3 games show have been told that the console will not even make an appearance at the Sony stand. Demo units which are usually given to third parties in their own booths will also be in short supply.

One publisher moaned to Spong that they are uncertain if they will be able to demonstrate their product mostly because Sony has not told them if they are allowed.

Sony apparently only wants people to see its machines in tightly restricted conditions, preferably back lit or under a very heavy table cloth.

The game gear maker has assured press that the chances of any of them getting their filthy paws on them are fairly minimal, so they might as well just go back to the pub.

100% αληθες!!!

ο,τι μπορουσε το κοινο να δει και να πιασει και να χρησιμοποιησει, ητανε κατι hardware ραφια,

και απο κατω απο τις tv's εβγαινε καφωτο usb για το pad..

δεν ειδες καννα video?? δεν υπηρχε ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΚΟΝΣΟΛΑ PS3 στο κοινο.. ουτε μια!!

και υπαρχουνε ενα σωρο μαρτυριες οτι πχ το sonic της sega που ητανε playable, ειχε μια ταση να κολλαει πολυ συχνα.

ε, καθε φορα οι ανθρωποι που ητανε υπευθυνοι εκει, κατεβαζανε ενα συρταρι απο το rack, και του κανανε reset.

εχω δει και βιντεα μαλιστα απο ερασιτεχνες, αλλα δεν σκεφτηκα να κρατησω καννα bookmark..

παντως αν για οποιονδηποτε λογο επιμενεις οτι ΥΠΗΡΧΕ PS3 ΓΙΑ ΤΟ ΚΟΙΝΟ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΥΤΑ ΤΑ RACKS, με χαρα θα κατσω να σου (ξανα)βρω τα videa..

δεν βλεπω λαθος στο αρθρο..

οποτε??

εχεις μηπως αλλο αρθρο που να λεει μ@λ@κειες?? αυτο δεν κανει..

Δημοσ.

το μονο προβλημα ειναι οτι ...ετρεχε σε xbox :mrgreen:

Δεν έτρεχε είπαμε ... κάποιος είπε ψέματα και φυσικά βγήκε αμέσως η είδηση .

Αν ήταν αλήθεια, θα το βλέπαμε και αλλού γραμμένο, θα το έλεγαν και σε άλλους επώνυμα.

Αν έμενε το άρθρο θα έτρωγε μήνυση για δυσφήμηση και εξαπάτηση του αγοραστικού η Microsoft που το είπε, ή αυτός που δημοσίευσε ότι άκουσε.

Τώρα την γλύτωσαν νομικά , και ίσως κατάφεραν έτσι να εξαπατήσουν λίγους χρήστες που μπορεί να πιστεύουν ότι βλέπουν γραμμένο έστω και για λίγο.

Δημοσ.
Gran Turismo on the PS3 looks good

Because Sony is running it on a PC

..

Kala pos mporei na epibebeothi ayto?

Mporei kapoios na mou eksigisi gia poio logo efage ban o slay?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...