NeTeD Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2006 Εγώ το προσπαθώ έχοντας συνδέσει πάνω στο 360 ένα ασύρματο Dlink AP900+ το οποίο θέλω να το συνδέσω στο κεντρικό μου Linksys router (ασύρματο κι αυτό). Ενώ το Windows Media Connect βλέπει το 360 και του δίνει Access, όταν πάω π.χ. στο Media->Pictures από το Xbox και του πω να συνδεθεί σε κάποιο Computer δεν βρίσκει κανένα. Τι IP/Subnet/Gateway ρυθμίσεις έχεις κάνει στο 360 σου εσύ;
DIMERR Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2006 @NeTeD : Nomizw oti asirmati sindesi ginete mono ton wi fi adapter apo tin ms isws gia ayto den ta kataferneis
Narayan Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2006 Μπορώ να συνδέσω κάποιο wireless bridge ή wireless router στο 360 ώστε να μπαίνω ασύρματα στο Live; Το PC με το κυρίως wireless router το έχω σε άλλο δωμάτιο και δεν μπορώ να συνδεθώ απευθείας με καλώδιο.
Predatorkill Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2006 Μπορώ να συνδέσω κάποιο wireless bridge ή wireless router στο 360 ώστε να μπαίνω ασύρματα στο Live; Το PC με το κυρίως wireless router το έχω σε άλλο δωμάτιο και δεν μπορώ να συνδεθώ απευθείας με καλώδιο. Δες εδω: http://www.xbox-live.gr/content/section/8/78/
johnnywalker Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2006 Και ένα καινούργιο demo στο Xbox marketplace Fight Night 3 (480MB)
NeTeD Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2006 @NeTeD : Nomizw oti asirmati sindesi ginete mono ton wi fi adapter apo tin ms isws gia ayto den ta kataferneis Φίλε DIMERR γίνεται και χωρίς το adapter της MS. Είναι αυτό ακριβώς που θέλει να κάνει κι ο Narayan. Ουσιαστικά συνδέεις το ασύρματο router στην Ethernet του 360 (οπότε και την αντιλαμβάνεται σαν wired αντί για wireless - σαν να το είχες συνδέσει δηλαδή κανονικά με καλώδιο). Μετά, με τα SSID τους, διατηρούν επαφή τα δύο ασύρματα router και φτιάχνουν bridge για να βγει το 360 σε όποιο δίκτυο θες. Αρκεί φυσικά να το υποστηρίζουν και τα δύο router αλλά και να μην υποστηρίζουν bridging υπάρχει άλλη λύση: Το κεντρικό μου Router το έχω ρυθμίσει ως Access Point και το Dlink που έβαλα στο Xbox ως Client το οποίο συνδέεται πάνω στο Access Point. Και όλα καλά. Μάλιστα το Windows Media Connect το βρήκε κανονικά το 360 και διάβασε το S/N και την MAC Address του άρα επικοινωνούν. Το πρόβλημα μου είναι ότι μέχρι εκεί δουλεύει Μην ψαρώνετε από την περίεργη ασύρματη σύνδεση, ουσιαστικά είναι σα να τα έχω συνδέσει με καλώδιο. EDIT: Για να το απλοποιήσω, συνέδεσα απευθείας 360 και PC με καλώδιο αλλά έχω ακριβώς τα ίδια αποτελέσματα. Το έχει ρυθμίσει κανείς σας χειροκίνητα και ασχέτως Live! να ρίξει καμιά ιδέα;
Narayan Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2006 Δες εδω: [url']http://www.xbox-live.gr/content/section/8/78/[/url] To έχω διαβάσει το -πολύ καλό- αφιέρωμα, η απορία μου είναι μήπως χρειάζεται να συνδέσω πρώτα το router σε κάποιο PC ώστε να αλλάξω τις ρυθμίσεις του, κι αν ναι ποιές θα πρέπει να είναι αυτές. Θα δοκιμάσω σήμερα χωρίς να αλλάξω κάτι μήπως το αναγνωρίσει απευθείας.
Predatorkill Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2006 To έχω διαβάσει το -πολύ καλό- αφιέρωμα' date=' η απορία μου είναι μήπως χρειάζεται να συνδέσω πρώτα το router σε κάποιο PC ώστε να αλλάξω τις ρυθμίσεις του, κι αν ναι ποιές θα πρέπει να είναι αυτές. Θα δοκιμάσω σήμερα χωρίς να αλλάξω κάτι μήπως το αναγνωρίσει απευθείας.[/quote'] Πρεπει να το συνδεσεις πρωτα με LAN το router στο PC,να το ρυθμισεις και μετα να προχωρησεις σε αλλες ρυθμισεις/συνδεσεις.Οι ρυθμισεις που πρεπει να κανεις βρισκονται σε αυτο το βιντεο: http://www.xbox-live.gr/xlp/videos/AccessPointGuide.avi Πανω κατω τα ιδια ειναι σε ολα τα Wireless Access Points routers/modems...Αν εχεις και αλλες αποριες,πες μου... Ριξε και μια ματια εδω,ισως λεω,ισως,σου λυθει καποια απορια: http://xbox-live.gr/forum/showthread.php?t=214
Giorgoc Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2006 Αν καποιος εχει παρει το core και θελει να παρει αντι για σκληρο την καρτα μνημης θα του φτασει για τα παιχνιδια?ξερω οτι ειναι 64αρα.αλλα επειδη ειναι καινουργια κονσολα δεν ξερω οταν σωνεις ενα παιχιδι τι μνημη σου τρωει.Γιατι στο ps2 που εχω 8mb και ειναι νορμαλ.Α και κατι αλλο ..ψαχνω να βρω διαθεσιμο καλωδιο vga για την οθονη του pc ..ξερει κανεις να μου πει που θα βρω? Eyxaristv
jimbrav Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2006 Εγώ το προσπαθώ έχοντας συνδέσει πάνω στο 360 ένα ασύρματο Dlink AP900+ το οποίο θέλω να το συνδέσω στο κεντρικό μου Linksys router (ασύρματο κι αυτό). Ενώ το Windows Media Connect βλέπει το 360 και του δίνει Access' date=' όταν πάω π.χ. στο Media->Pictures από το Xbox και του πω να συνδεθεί σε κάποιο Computer δεν βρίσκει κανένα. Τι IP/Subnet/Gateway ρυθμίσεις έχεις κάνει στο 360 σου εσύ;[/quote'] ta exo ola sto aytomatic.kai energopoimeno to dhcp server sto usr9106. an den ta kataferneis pali des ayta poy proteinei o Predatorkill
HomoR Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2006 Epidi den pira apantisi stin erotisi mou..isos giati den egine katanoitos 8a tin ksanadiatiposo. Exo pari tin premium ekdosi tou xbox360 kai 8a i8ela na ma8o an mporo kai pos na... 1.Na exo sima HD TV sto monitor tou ypologisti mou (karta grafikon 6800 ULTRA AGP) 2.Na exo sima DTS apo ton ypologisti mou (Audigy 2 ZS) Euxaristo.
telegamesvg Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2006 Α και κατι αλλο ..ψαχνω να βρω διαθεσιμο καλωδιο vga για την οθονη του pc ..ξερει κανεις να μου πει που θα βρω?Eyxaristv Μολις σημερα εμαθα οτι εφεραν στο MEDIAMARKT...
Exoskeletor Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2006 ayto to kalodio guys pantos eine panakribo e? 30 euro kanei. agorazeis paixnidi me tosa
HomoR Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2006 yparxi thl apo to mediamarket gia na to paragilo antikatavoli?
Slay Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2006 Microsoft Abandons 90-Day Target Microsoft now admits it will not meet its target of up to 3 million Xbox 360 sales within 90-days of the console's launch. In a report in today's Financial Times, the company shifted its attention to the longer-term target outlined at CES last week. The firm now says it will hit sales of 4 million to 5.5 million by the end of its financial year, in June. Analysts believe sales of the console had hit around 1.3 million by the end of the Holiday sales period. But as January moves along, retailers have yet to see evidence of shortages easing. http://www.next-gen.biz/index.php?option=com_content&task=view&id=1982&Itemid=2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.