ultralisk Δημοσ. 28 Απριλίου 2006 Δημοσ. 28 Απριλίου 2006 e ma ean den exei kalous titlous tote giati na to paro?? epeidh THA bgalei? ma den sou leo oti PREPEI na to pareis.....sou apanto se auto pou eipes oti den simfomeis kai poli sto oti einai i kaliteri konsola auti ti stigmi....an den einai to XBOX360,tote poia einai?an iparxei na pao na tin paro ki auti:-D
Exoskeletor Δημοσ. 28 Απριλίου 2006 Δημοσ. 28 Απριλίου 2006 Thes thn gnomh mou? kamia den eine. enas pou thelei na kanei mia sosth agora den exei allh lysh apo to na perimenei. h mexrh na bgalei games poly kala pou na ton ikanopoioun h mexrh na bgei kati allo pou na ton ikanopoiei. alla ean parh kapoios xbox360 epeidh eine h teleytea konsola kai kapote sto mellon THA exei kala pexnidia.. epese sto kolpo ths microsoft kai exei na xash polla lefta sto mellon.. ti na kanoume eimaste se ena stadio pou prepei na perimenoume
ultralisk Δημοσ. 28 Απριλίου 2006 Δημοσ. 28 Απριλίου 2006 kala,tora apantisi oti KAMIA den iparxei den stekei kai poli alla anyway....kapoioi apla ithelan na doune kati parapano se grafika apo XBOX kai PS2 kai alloi apla ksenerosan me ta PC(ego eimai autos) kai gi'auto agorasan XBOX360...apla kai oraia xoris na pesoun se kolpa tis microsoft
xrest Δημοσ. 28 Απριλίου 2006 Δημοσ. 28 Απριλίου 2006 Thes thn gnomh mou? kamia den eine. enas pou thelei na kanei mia sosth agora den exei allh lysh apo to na perimenei. h mexrh na bgalei games poly kala pou na ton ikanopoioun h mexrh na bgei kati allo pou na ton ikanopoiei. alla ean parh kapoios xbox360 epeidh eine h teleytea konsola kai kapote sto mellon THA exei kala pexnidia.. epese sto kolpo ths microsoft kai exei na xash polla lefta sto mellon.. ti na kanoume eimaste se ena stadio pou prepei na perimenoume latse giati na perimenw na bgalei tous titlous pou me endiaferoun?egw thelw to Halo 3,kserw oti tha bgei kapoia stigmi,prepei na perimenw mexri tote dld?efoson ta games pou tha bgalei me endiaferoun tha tin parw na tin exw na tin apolambanw.mexri ta Halo,Lost Planet,Too Human,Huxley klp klp den mexei xalasei pouxw paiksei ta GRAW,Oblivion,PGR3,DOA4,Condemned. Giati to ps3 tha bgalei olous tous AAA titlous pouxei mesa sto 5mino?oxi.k to ps3 apo tin prwti mera tha to parw afou kserw oti tha me ikanopoihsei.gia pio logo na perimenw na dw ti? To Wii de tha to parw mexri na dw ti kanei k ti games tha bgalei.allwste ta idi gnwsta tou game de me endiaferoun. I moni anamoni pou dexomai einai i ptwsi tis timis.dld kapoios na thelei 360 i ps3 alla na mi mporei na dwsei 400e.ekei perimeneis.Thimamai k to ps2 ti diamantia eixe bgalei stin arxi...
ultralisk Δημοσ. 28 Απριλίου 2006 Δημοσ. 28 Απριλίου 2006 latse giati na perimenw na bgalei tous titlous pou me endiaferoun?egw thelw to Halo 3' date='kserw oti tha bgei kapoia stigmi,prepei na perimenw mexri tote dld?efoson ta games pou tha bgalei me endiaferoun tha tin parw na tin exw na tin apolambanw.mexri ta Halo,Lost Planet,Too Human,Huxley klp klp den mexei xalasei pouxw paiksei ta GRAW,Oblivion,PGR3,DOA4,Condemned.Giati to ps3 tha bgalei olous tous AAA titlous pouxei mesa sto 5mino?oxi.k to ps3 apo tin prwti mera tha to parw afou kserw oti tha me ikanopoihsei.gia pio logo na perimenw na dw ti? To Wii de tha to parw mexri na dw ti kanei k ti games tha bgalei.allwste ta idi gnwsta tou game de me endiaferoun. I moni anamoni pou dexomai einai i ptwsi tis timis.dld kapoios na thelei 360 i ps3 alla na mi mporei na dwsei 400e.ekei perimeneis.Thimamai k to ps2 ti diamantia eixe bgalei stin arxi...[/quote'] sostos 100% o xrest
Wolfidis Δημοσ. 28 Απριλίου 2006 Δημοσ. 28 Απριλίου 2006 lol ekanes rhma ante kai foibos m8, prwsopika an kai diafwnw me thn politiki ban o epote an 8ymamai kala eixe faei ban giati katebaze kati kanthlia se enan xrhsth sto teleytaio tou post(pro ban). opote den nomizw na tou eftaige h plaka kapoion Kai poli argise na to faei.... Eutixos pou o predator me akouse kai eftia3e ena site gia tous "ps3 koliMEN" kai mazeueonte ekei twra kai xaironte kai brizoun tin microsoft k e3imnoun tin sony. Ekei einai kai o epote me to idio to stilaki eirwnias. Re petran ti 8es k graftikes se ekeino to site k asxolise me ayta ta "atoma" tipou epote k BlizardBill... as tous ekei na....
p3tran Δημοσ. 28 Απριλίου 2006 Δημοσ. 28 Απριλίου 2006 wolfidi ειχα καποιο ενδιαφερον για το site αρχικα.. και ως ps3 owner αλλα και για αλλους λογους. πολυ συντομα ομως ξενερωσα οριστικα και αμετακλητα... δεν θα ξαναδεις ποτε γραπτα μου εκει περα.
Rebel21 Δημοσ. 28 Απριλίου 2006 Δημοσ. 28 Απριλίου 2006 file Exoskeletor egw ena xerw oti opoios mia zwi prerimenei sto telos paithenei prin to katalavei.to 360 einai korifi autin tin stigmi kai kata tin gnomi pistevw oti that einai kai kalitero apo to ps3 se oti afora tin dinatotita apodosis sta games.apo tin alli eimai 100% sigouros oti to ps3 tha einai terastia epitixeia kai tha afisei poli pisw to xbox360 se pwliseis.gia ton exeis logo sxedon ola ta iapwnika games tha einai explusive px to neo castlevania kai oi seires pou eixe apo to ps2, enw i microsoft filaei katourimenes podies gia kana rumble roses.to ps2 an den itan sony that itan apotixeia logo twn texnikwn tou xaraktiristikwn(akou ekei sistima grafikwn apo tin sony) alla anagastikan i etairies na asxolithoun kai na vlepeis ta simerina apotelesmata.to idio ginetai kai twra me ton perifimo cell pou meta to ntempouto sto ps3 tha perasei se alles siskeves akoma kai se psigeia(xwris plaka) me to zori pali. racing enow motogp forza kai tetoia(oxi twisted metal) afta ta paixnidia den mporei na ta ftiaxei o opoios dipote giati oi mixanes grafikwn tous kai to montelo fisikis tous einai diskolo stin kataskevi kai theloun xronia.twra to motorstorm pou einai tis poliphony an den kanw lathos einai sigouro oti tha einai kalo giati i mikri auti etairia asxolite 10 xronia me ta racing kai mono me auta.kati san tin bizarre diladi.thimate kaneis to metropolis street racing sto dreamcast?
poromenos Δημοσ. 28 Απριλίου 2006 Δημοσ. 28 Απριλίου 2006 FIFA : κυκλοφορησε pou to vrikes?rwtisa se merika magazia kai den to exoun
Exoskeletor Δημοσ. 28 Απριλίου 2006 Δημοσ. 28 Απριλίου 2006 latse giati na perimenw na bgalei tous titlous pou me endiaferoun?egw thelw to Halo 3' date='kserw oti tha bgei kapoia stigmi,prepei na perimenw mexri tote dld?efoson ta games pou tha bgalei me endiaferoun tha tin parw na tin exw na tin apolambanw.mexri ta Halo,Lost Planet,Too Human,Huxley klp klp den mexei xalasei pouxw paiksei ta GRAW,Oblivion,PGR3,DOA4,Condemned.Giati to ps3 tha bgalei olous tous AAA titlous pouxei mesa sto 5mino?oxi.k to ps3 apo tin prwti mera tha to parw afou kserw oti tha me ikanopoihsei.gia pio logo na perimenw na dw ti? To Wii de tha to parw mexri na dw ti kanei k ti games tha bgalei.allwste ta idi gnwsta tou game de me endiaferoun. I moni anamoni pou dexomai einai i ptwsi tis timis.dld kapoios na thelei 360 i ps3 alla na mi mporei na dwsei 400e.ekei perimeneis.Thimamai k to ps2 ti diamantia eixe bgalei stin arxi...[/quote'] Ma afto pou mou les den exei sxesh me ayto pou sou leo ego. esy mou les oti sou aresan kai oblivion kai doa4 ktl ktl. ego sou leo an den se siginouse tipota apo ola ayta tote den tha eprepe na paris tipota giati poli apla mexrh na bgei to paixnidi sou mporei na eixe fthnhnh h konsola ktl ktl kai 1000 alous logous mporo na sou bro. Oso gia to tha pethanei kaneis an perimenei. simfono kai ego ean kapoios thelei kati poly tora na to parh. eipa ego to antitheto? ego eipa an den yparxei ayth th stigmh pou milame ayto pou thelei th na kanei. Siga mhn paro ego xbox360 thn stigmh pou oute ena paixnidi den me trelenei epeidh eine h mono konsola next gen. Den exei nohma ayto, xazo eine, den ksero an me katalabenete... Kai ayto pou lete sinexeia re pedia pos eine koryfh h kosnola ktl.. afou eine h MONH konsola next-gen na mhn eine? exei antagonisth kai den to ksero? Xestika mia konsola otan eine koryfh epeidh eine h monh, thelo na eine koryfh epeidh eine kalyterh apo ths alles next-gen konsoles... Efage monimo ban o epote e? ayto to paidi de mporouse pote na kratithi.
ultralisk Δημοσ. 28 Απριλίου 2006 Δημοσ. 28 Απριλίου 2006 den leei kaneis oti iparxei kapoia alli next-gen konsola....isos to PS3 na einai kai kalitero.....sevasto auto pou eipes oti den se kaliptoun ta paixnidia...alla vgenei tipota thavontas kapoios to XBOX sinexeia kai sinexeia?.....odigei kapou?....exei kati kalitero na proteinei AYTH ti stigmi?....san na thavo ki ego to PS3 otan vgei,epeidi tha perimeno na vgei i epomeni konsola meta apo 4 xronia
p3tran Δημοσ. 28 Απριλίου 2006 Δημοσ. 28 Απριλίου 2006 pou to vrikes?rwtisa se merika magazia kai den to exoun xmmm πρεπει να το εχει papasotiriou και ο athens club.
Exoskeletor Δημοσ. 28 Απριλίου 2006 Δημοσ. 28 Απριλίου 2006 den leei kaneis oti iparxei kapoia alli next-gen konsola....isos to PS3 na einai kai kalitero.....sevasto auto pou eipes oti den se kaliptoun ta paixnidia...alla vgenei tipota thavontas kapoios to XBOX sinexeia kai sinexeia?.....odigei kapou?....exei kati kalitero na proteinei AYTH ti stigmi?....san na thavo ki ego to PS3 otan vgei,epeidi tha perimeno na vgei i epomeni konsola meta apo 4 xronia Otan les to thabei kapoios enoeis?? kai anaferese se mena? ego leo thn gnomh mou gia ta games tou xbox360. Opoios nomizei eskemena oti thabo oti exei sxesh me to xbox360 ktl ktl den me endiaferei. Kapote skeftomoun na to agoraso poly (3gb video eixa katebasei), ta eida kai live ta games kai ta epeksa alla apogoiteytika. (ama den tha eise efxaristimenos me to ps3 kala tha kaneis kai tha to thabis giati oxi)
p3tran Δημοσ. 28 Απριλίου 2006 Δημοσ. 28 Απριλίου 2006 exo εχουμε βαρεθει αυτη την ιστορια.. να σε δω με το ps3 σου ποσο αυστηρος κριτης θα εισαι. μεχρι τοτε δεν πειθεις κανεναν.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.