Προς το περιεχόμενο

Xbox 360 Ειδήσεις {News Topic}

privateer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 14,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Προφανώς ο φίλος jimbrav αστειευόταν αφού ο Slay παραλίγο και το πρόβλημα του ΟΤΕ να το χρεώσει στην MS και στο Live :P

Οπότε για να τα λέμε με το όνομα τους και ξάστερα:

ΑΝ η Sony βγάλει σύστημα σαν το Live' date=' θα έχει [b']ακριβώς τα ίδια προβλήματα με το Live.[/b]

NAI, ΚΑΙ Η SONY ΘΑ ΕΧΕΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΣΤΑ DSLAM AYTA γιατί είναι του OTE,το ξεκαθαρίσαμε ???

Δεν έχω καταλάβει πως πήγε να χρεώσει στην Microsoft και το live το πρόβλημα ο slay,(αφού μιλούσε για προβληματικά dslam) , αλλά ίσως έπρεπε να ξεκαθαρίσει ότι εννοούσε τα Dslam του ΟΤΕ ,ώστε να μην τα μπερδέψετε με αυτά του LIVE !!!

OK τώρα ? ελπίζω να μας συγχωρήσετε αν προσπαθήσαμε να χρεώσουμε το πρόβλημα των dslam στην Μicrosoft, και καλά κάνατε που μας επιτεθήκατε για να προστατέψετε την συκοφαντία εναντίων της.

Δημοσ.

Εχει ανακοινωθει υπηρεσια αναλογη με το XBOX LIVE! για το PS3??

Και μην βιαστειτε να μου πειτε ναι,γιατι και για το PS2 ειχει ανακοινωθει και οσο παιξατε εσεις,αλλο τοσο επαιξα εγω..

Και αν γυρισετε να πειτε οσοι εισαστε αντι-BillGates και αηδιουλες οτι δεν σας ενδιαφερει το κομματι on-line gaming και οτι αν θελατε θα παιζατε στα pc σας,τοτε θα σας πω εγω πως οτι δεν φτανει η αλεπου,τα κανει κρεμασταρια..Και αν ειναι ετσι,πηγαινετε να παιξετε gamecube ή περιμενετε το revolution,γιατι-ειπαμε-η Nintendo κραταει ψηλα την "σημαια" του αυθεντικου gaming..:-D :-D

Αντε γεια στο κουτοχορτο που μας ταιζει η SONY χρονια τωρα με το αβασιμο hype της..

Δημοσ.

Εγώ έχω το πρόβλημα ή όσοι καταφέρατε να ανοίξετε θέμα για τα DSLAM του OTE (!!!) μέσα στο τόπικ του 360 για να χτυπάτε παράπλευρα και το Live!!

Δε με πληρώνει καλά η MS για να προστατεύω την τιμή της, γι' αυτό μάλλον και δεν έρχομαι στο θρεντ του PS3 να αραδειάζω τις παραφιλολογίες μου ;)

Αν είναι να προστατέψω κάτι αυτά είναι τα νεύρα μου απέναντι στην κάθε βλακεία που διαβάζω από PS3 fanboys και της στρατιάς του Κοτομπούκι πως τον λένε.

Δεν έχω κανένα πρόβλημα με το PS3, αν μου περισσεύουν χρήματα όταν βγει θα το πάρω κι εγώ, πιθανότατα θα είναι καλύτερο από το 360 (1 χρόνο μετά θα βγει!). Οι fanboys όμως με εκνευρίζουν!

Δημοσ.

Πολύ απλά στο θέμα του Live και ανάλογα ίσως το παιχνίδι (ανάλογα αν ακολουθούν όλα κάποιο πρότυπο αποστολής ή όχι)' date=' μπορεί τα πακέτα να μην είναι ΟΥΤΕ τόσο μικρά ώστε να τρώνε κόφτη από τα 20-30pps του OTE αλλά ΟΥΤΕ και τόσο μεγάλα ώστε να χαλάνε το real-time και να αυξάνουν το latency.

Ή άλλα χίλια δυο σενάρια που από τη στιγμή που κανένας από εμάς δεν έχει γράψει ούτε γραμμή κώδικα για το σύστημα καλείται να σωπάσει.[/quote']

An den baleis sniffer sthn grammh den mporeis na xereis to packet size, mporeis omos na kaneis ektimhsh me alla on-line paixnidia gia PC poy xeroyme arkibos ti ginetai.

Day of Defeat

Packet rate (in/out) 421.85pps/341.92pps

Packet size (in/out) 41.73bytes/162.78bytes

Medal of Honor: Allied Assault

Packet rate (in/out) 379.67pps/294.10pps

Packet size (in/out) 50.10bytes/291.71bytes

Unreal Tournament 2003

Packet rate (in/out) 469.89pps/123.43pps

Packet size (in/out) 27.92bytes/117.74bytes

http://www.thefengs.com/wuchang/work/cstrike/ton05_traffic.pdf

Opos eipa kai arxika den einai tyxaio poy oi real time efarmoges xrhsimopoioyn polla mikra paketa, kai nai kai h MS sto live to idio akribos kanei, aytos einai o sostos tropos gia on-line gaming, kai isos o monos tropos genikotera.

ο Slay παραλίγο και το πρόβλημα του ΟΤΕ να το χρεώσει στην MS και στο Live

Poy fanhke ayto? mhpos apla "prepei" na einai "lathos" epeidh to leo ego?

Apo thn arxh eipa oti einai problhma toy OTE, kai den eipa pote oti to dyktio ths MS exei kapoioy eidoys problhma.

Οπότε για να τα λέμε με το όνομα τους και ξάστερα:

ΑΝ η Sony βγάλει σύστημα σαν το Live' date=' θα έχει ακριβώς τα ίδια προβλήματα με το Live.[/quote']

Mhn leme ta aytonohta, kaneis den eipe oti exei to Live kapoio sygekrimeno problhma, alla ayto poy prepei na katalaboyn OLOI einai oti to Live den exei kapoia magikh lysh poy tha toys lysei ta problhmata me ton OTE.

Gia na to synopsiso, deite to parakato keimeno apo to pdf poy hdh edosa

Perhaps the most significant aspect of the trace is the

observation that on-line game traffic consists of large, periodic

bursts of short packets. As shown in all of our

traces, this characteristic is fundamental in all sufficiently

loaded, highly interactive, on-line games due to the nature

of the application and the underlying game logic. Short

packets are required for low latency while highly periodic

traffic allows the game to provide uniform interactivity

amongst all of its clients.

Δημοσ.
NAI' date=' ΚΑΙ Η SONY ΘΑ ΕΧΕΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΣΤΑ DSLAM AYTA γιατί είναι του OTE,το ξεκαθαρίσαμε ???

Δεν έχω καταλάβει πως πήγε να χρεώσει στην Microsoft και το live το πρόβλημα ο slay,(αφού μιλούσε για προβληματικά dslam) , αλλά ίσως έπρεπε να ξεκαθαρίσει ότι εννοούσε τα Dslam του ΟΤΕ ,ώστε να μην τα μπερδέψετε με αυτά του LIVE !!!

OK τώρα ? ελπίζω να μας συγχωρήσετε αν προσπαθήσαμε να χρεώσουμε το πρόβλημα των dslam στην Μicrosoft, και καλά κάνατε που μας επιτεθήκατε για να προστατέψετε την συκοφαντία εναντίων της.[/quote']

μα δεν καταλαβαινεις οτι επειδη βρισκεις μονο αρνητικα δημιουργεις αρνητικη

προδιαθεση.........πες μας ΕΝΑ θετικο που εχει το xbox 360 se σχεση με το επερχομενο ps3 δεν μπορει ΟΛΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΤΟΥ.........

και το live πραγματικα ειναι φοβερη εμπειρια περιμενω να βελτιωθει ακομα

περισοτερο ....... ξερει κανενας αν θα εχουμε και ελληνικους server κατι

λεγανε για 3-6 μηνες μετα ...............

Δημοσ.
Εγώ έχω το πρόβλημα ή όσοι καταφέρατε να ανοίξετε θέμα για τα DSLAM του OTE (!!!) μέσα στο τόπικ του 360 για να χτυπάτε παράπλευρα και το Live!!

Δεν ανοίξαμε κανένα θέμα ... είπαμε κάτι αυτονόητο που συμβαίνει στην Ελλάδα, και ενημερώσαμε κιόλας ότι η vivodi ΔΕΝ έχει πρόβλημα.

(η vivodi είναι εναλλακτική του Οτε, μπορείτε να βάλετε dls shared LLU από εκεί αν σας ενδιαφέρει )

Τώρα αν εσείς βλέπετε να χτυπάμε παράπλευρα το live και να ρίχνουμε τα προβλήματα του Οτε στην Microsoft, είναι άλλο θέμα που πρέπει να το κοιτάξετε σοβαρά.

Δημοσ.
Poy fanhke ayto? mhpos apla "prepei" na einai "lathos" epeidh to leo ego?

Σε ένα thread που έχεις φανερώσει ξάστερα την αντιπάθειά σου προς μια εταιρεία και την αμέριστη συμπάθεια σου σε μια άλλη, κάθε τί που λες προφανώς λαμβάνεται εκ του πονηρού.

Παρά όμως το γεγονός αυτό, σε αυτό που έγραψα είπα "παραλίγο να της το χρεώσεις" έτσι όπως το έθιξες, ενώ θα μπορούσες να συμπληρώσεις "μπλα μπλα, που όμως δυστυχώς οφείλεται σε πρόβλημα του ΟΤΕ και μας παίρνει όλους η μπάλα" αν ήθελες να δείξεις αντικειμενικός και να μην προκαλέσεις.

Και για να στο πω απλά, αφού οι ίδιοι έχετε δηλώσει ότι μπαίνετε εδώ για να ανακοινώνετε όλα τα κακά του 360 και να προστατέψετε τον αδαή μελλοντικό αγοραστή, τουλάχιστον ας ξεκαθαρίζετε πια προβλήματα είναι "universal" για όλες τις κονσόλες ;)

Γιατί ο αδαής μελλοντικός αγοραστής ούτε για pps, ουτε για full/shared LLUs, ούτε για DSLAM ξέρει ούτε ότι ευθύνεται ο ΟΤΕ για την κατάσταση. Αυτόν τον αδαή, χωρίς γνώσεις, αγοραστή δεν προστατεύετε σε αυτό το thread από εμάς τους μισθοφόρους της MS?

Κάντε το καλά τουλάχιστον.

Mhn leme ta aytonohta, kaneis den eipe oti exei to Live kapoio sygekrimeno problhma, alla ayto poy prepei na katalaboyn OLOI einai oti to Live den exei kapoia magikh lysh poy tha toys lysei ta problhmata me ton OTE.

Έλα όμως που όσοι έχουν μιλήσει παίζουν χωρίς προβλήματα που οκ, το δέχομαι, μπορεί να ειναι κ*λόφαρδοι και όλοι τους να βρίσκονται στα τελειότερα DSLAM της Αθήνας. Όταν έρθει η DSL μου θα αναφέρω κι εγώ τις εμπειρίες μου.

Δημοσ.

XBOX LIVE!!!Ό,τι και να λέτε, αφού δεν μπορείτε να το ζήσετε, απλά στερείσθε μία τρομερή εμπειρία.Απλά δεν τη ζείτε.Ό,τι και να πείτε για το live, δε θα πηγάζει από την επαφή μαζί του.Δεν ξέρετε πως ακριβώς είναι.Το ακούτε, το φαντάζεσθε, αλλά δεν το έχετε ζήσει.Έτσι απλά.

Δημοσ.

Έλα όμως που όσοι έχουν μιλήσει παίζουν χωρίς προβλήματα που οκ' date=' το δέχομαι, μπορεί να ειναι κ*λόφαρδοι και όλοι τους να βρίσκονται στα τελειότερα DSLAM της Αθήνας. Όταν έρθει η DSL μου θα αναφέρω κι εγώ τις εμπειρίες μου.[/quote']

Φίλε NeTeD, οι περισσότεροι από αυτούς που είναι στο live, μπαίνουν από διάφορες περιοχές της Αθήνας (πράγμα λογικό, αφού η Αθήνα έχει το μεγαλύτερο πληθυσμό).Στην Αθήνα επίσης, εμφανίζεται εντονότερα και το φαινόμενο των "πιταρισμένων" dslam και το φαινόμενο του περιορισμού του αριθμού των πακέτων, απ' ότι λέγεται στα εξειδικευμένα φόρουμ (συμβαίνει βέβαια και σε άλλες πόλεις, αλλά ας μείνουμε στην Αθήνα για χάρη της κουβέντας).Όπως όμως αναφέρεις κι εσύ, αυτά τα άτομα απλά παίζουν άνετα στο live.Το ξέρω γιατί πολύ απλά παίζουμε μαζί, είμαστε συμπαίκτες.Και μιλάμε κιόλας την ώρα που παίζουμε, δεν καθόμαστε μουγγοί.Και ξέρεις τι λένε;Λένε :"πως γίνεται στο live να μην έχω lag, και στο pc μισή ώρα πριν, δε γινόταν να παίξω με τίποτα;".Ανεξήγητο;Δεν ξέρω.Συμβαίνει όμως.Όπως λες κι εσύ, ίσως είναι θέμα σύμπτωσης και όλοι οι Αθηναίοι του live, είναι πάνω σε "καλό" dslam.Έχουν ειδική μεταχείριση από τον ΟΤΕ.

Δημοσ.

Παρά όμως το γεγονός αυτό' date=' σε αυτό που έγραψα είπα "παραλίγο να της το χρεώσεις" [b']έτσι όπως το έθιξες[/b], ενώ θα μπορούσες να συμπληρώσεις "μπλα μπλα, που όμως δυστυχώς οφείλεται σε πρόβλημα του ΟΤΕ και μας παίρνει όλους η μπάλα" αν ήθελες να δείξεις αντικειμενικός και να μην προκαλέσεις.

gia na doyme pos to ethixa loipon?

Σήμερα έκανα αίτηση για ADSL και σε 8-10 εργάσιμες σας έρχομαι Xbox Live! :D :D :D

na eyxesai mono na mhn exeis pesei se pitarismeno dslam' date=' giati tote xehna to gaming on-line.[/quote']

Me sygxoreis alla se texniko forum grafo, oxi sto Cosmopolitan, gia na prepei na exhgo KATHE texniko oro poy xrhsimopoio, epishs epeidh xero oti tha arpazosaste me to paramikro prosexa ti egrapsa , den eipa "xehna to Live"

eipa "xehna to gaming on-line." bebaia opos fanhke oyte ayto htan arketo gia na stamathsei ta anegkefala sxolia apo merikoys edo mesa.

Δημοσ.

Αχά, αυτός που κάνει ανεγκέφαλα σχόλια, είναι και ανεγκέφαλος;Αν είναι και ανεγκέφαλος, επιτρέπεται να τον χαρακτηρίζεις έτσι σε αυτό εδώ το φόρουμ;Οι χαρακτηρισμοί για το ποιόν ενός ατόμου επιτρέπονται;Ας υποθέσουμε ότι (εντελώς υποθετικά μιλάω, κάθε ομοιότης με πρόσωπα ή πράγματα να θεωρηθεί τυχαία) γράφω εγώ σε αυτό εδώ το φόρουμ πως κάποιοι κάνουν μαλ..ίες σχόλια.Αυτοί που κάνουν μαλ..ισμένα σχόλια είναι μαλ..ες;Αν η φράση μου λέει έμμεσα αυτό, επιτρέπεται να τη γράψω εδώ;

Μπορούμε να χαρακτηρίζουμε άτομα εδώ μέσα;Ο χαρακτηρισμός ανεγκέφαλος είναι ελαφρύς;Υπάρχουν moderators εδώ;

Δημοσ.

to diko moy einai mallon ellatwmatiko.stis tainies xanei poy kai poy frames eidika sto pal 60 h mallon kanei kati san flickering an xrhsimopoiw thn katallhllh lexh.sta games den mporw na pw giati exw mono to nfs pou apo oti xerw genika xanei frames. oi tainies einai aythentikes kai den to kanei se oles .exw xenerwsei entelws.....den moy exei xanatyxei elatwmatikh konsola.

Δημοσ.
to diko moy einai mallon ellatwmatiko.stis tainies xanei poy kai poy frames eidika sto pal 60 h mallon kanei kati san flickering an xrhsimopoiw thn katallhllh lexh.sta games den mporw na pw giati exw mono to nfs pou apo oti xerw genika xanei frames. oi tainies einai aythentikes kai den to kanei se oles .exw xenerwsei entelws.....den moy exei xanatyxei elatwmatikh konsola.

και χρειαζετε να το postareis treis fores????

αν αληθευει παρε τηλ στιν m$ να στο αλλαξουν!!! τι ποιο απλο!!!!!

Δημοσ.

Mias kai simera pira epitelous tin premioum ekdosi tou 360 exo na kano merikes erotiseis..

Krino skopimo na anafero pos sto pc mou exo tin 6800 ULTRA kai mia Audigy 2 ZS.

1.Yparxi tropos na sindesos ta kalodia tou 360 pou einai gia HDTV ston ypologisti mou etsi oste na vlepo se analisi HDTV apo to monitor mou?

Xriazome kapia periferiaka?

An nai pia?

Parakalo peitem mou ti ri8miseis prepi na kano stin karta

2.Gia na exo DTS hxo apo to 360 ti prepi na kano?

Diavasa pos arki na valo ta kalodia apo to HDTV stin karta hxou..to ekana alla den paratirisa kamia diafora.

Mipos 8elo kanenan decoder?

An nai doste kana link me kali analogia timis/apodosis.

Euxaristo ek ton proteron.:)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...