Daredevil Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2006 CES: The Elder Scrolls IV: Oblivion Xbox360 Hands On http://www.gamespot.com/xbox360/rpg/theelderscrollsivoblivion/news.html?sid=6141972&q=elder%20scrolls
Daredevil Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2006 Metronome Next-Gen Screens http://www.gamersreports.com/media/275/ poly wraio paixnidaki mou fainete
verrasod Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2006 Για το ζήτημα των πακέτων σε πιταρισμένο dslam υπάρχει ολόκληρο topic στο http://www.adslgr.com, στο οποίο επεξηγούνται τα πάντα σε βάθος και με πλήρη τεχνική λεπτομέρεια.Αυτό που είπα όμως για το xbox live είναι ότι άτομα που δεν μπορούν να παίξουν online με το pc τους (λόγω του προβλήματος του περιορισμού των packets), από την άλλη παίζουν στο live με πολύ λιγότερα προβλήματα.Αυτό είπα και ψάξτε βρείτε την εξήγηση.Εγώ δεν τη γνωρίζω.Υπάρχει το γεγονός, βρείτε την εξήγηση εσείς. Όσο για την ευγένεια που επικαλούνται διάφοροι, να μην ξεχνούν ότι στο προηγούμενο topic, είχαν χαρακτηρίσει όσους δεν είχαν την ίδια άποψη με αυτούς ως μη σοβαρούς ανθρώπους. Το ξέχασαν;
BlizardBill Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2006 Και στο adslgr δεν λένε ότι είπα εγώ με λίγα λόγια ? Η μήπως έχουν κάνει κάποια αναφορά στο xboxlive που να το εξαιρεί ? Τα άτομα που λες είναι σίγουρα για αυτό που λένε? συγκρίνουν σωστούς server ? έχουν γράψει πουθενά τίποτα λεπτομέριες ? Επίσης δεν είπα ποτέ ότι δεν είναι σοβαροί όσοι δεν συμφωνούν μαζί μου... Για να μην τα μεταφέρουμε εδώ ψάξε να δεις τι είπα , και θα συμφωνήσεις.
verrasod Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2006 Το http://www.adslgr.com το ανέφερα για να δείξω ότι γνωρίζω για το πρόβλημα του περιορισμού των packets, και δεν είμαι άσχετος.Εκεί λοιπόν λένε με πολλά λόγια αυτό που είπες με λίγα λόγια.Και ναι, δεν αναφέρονται στο live.Εγώ όμως αναφέρομαι στο live και λέω ότι παρά το φαινόμενο του περιορισμού των πακέτων, κάποιος που είναι σε τέτοιο dslam παίζει καλύτερα στο live παρά στο pc του.Αυτό που περιορίζει ο ΟΤΕ είναι ο αριθμός των packets και όχι το μέγεθος καθενός από αυτά.Μήπως στο live ανταλλάσονται λιγότερα πακέτα, μεγαλύτερου όμως μεγέθους;Αυτό θα μπορούσε να είναι μία εξήγηση.Μπορεί να υπάρχει κάποια άλλη.Δεν ξέρω.Αυτό που ξέρω, γιατί το βιώνω, είναι ότι η εμπειρία του xbox live είναι συναρπαστική, απερίγραπτη.Δε μπορώ να σου πω με λόγια το γιατί.Το νιώθεις όταν το βιώσεις.Κι εσύ δε μπορείς να κάνεις κάτι τέτοιο γιατί δεν έχεις την κονσόλα. Δεν περιγράφεται με λόγια.Μοιάζει με το online gaming μέσω pc, αλλά πηγαίνει ακόμη πιο πέρα.Μόνο αν το βιώσεις θα το καταλάβεις.Τώρα που δεν το ζεις, είναι σα να σου μιλάω για ...κινέζικα.Ότι και να πω δε θα το καταλάβεις.Στη ζωή υπάρχουν και πράγματα που δεν αρκεί να στα περιγράφει ο άλλος.Πρέπει να να έχεις βιώσει ο ίδιος για να τα αισθανθείς.Καταλαβαίνω τι είναι το μπάντζι-τζάμπινγκ, αλλά άμα δεν πηδήξω εγώ ο ίδιος, ποτέ δε θα βιώσω το ακριβές συναίσθημα την ώρα της ελεύθερης πτώσης. Όσο για το τι είχες πει, είχαμε ανοίξει ολόκληρη κουβέντα.Αυτό που είχε σημασία ήταν ότι εγώ είχα αισθανθεί θιγμένος από μία πρόταση που είχες εκφέρει.Τώρα δε σου αρέσει να αισθάνεσαι εσύ θιγμένος;Δανεικά είναι τα αλεύρια.
Slay Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2006 Για το ζήτημα των πακέτων σε πιταρισμένο dslam υπάρχει ολόκληρο topic στο http://www.adslgr.com[/url'], στο οποίο επεξηγούνται τα πάντα σε βάθος και με πλήρη τεχνική λεπτομέρεια. To xero poly kala to problhma, kai hmoyn apo toys protoys poy to eixe epishmanei sto en logo forum, pano apo ena xrono tora, to on-line gaming opos kai oles oi real time efarmoges xrhsimopoioyn polla mikra paketa gia na exoyn oso to dynaton ligotero lag, ayto doyleyei panta kalytera se olon ton typon syndeseon, ektos apo to ADSL toy OTE, tha mporoyse kaneis na ftiaxei ena tunneling kai na antimetopisei ena tetoio problhma (ton periorismo ton paketon) alla mono oso afora thn taxythta , to lag akoma kai me ayton ton tropo den tha mporoyses na to apofygeis, koinos gia p2p programmata ayto tha mporoyse na doylepsei alla gia real time efarmoges tha eixes pali problhmata, telos sto lag kai sto ping pera apo toys periorismoys toy OTE (poy den einai se oloys kai oles tis ores kai epoxes idios) prepei na labeis ypopsin soy posa hops makria soy einai o server, kai posa atoma paizoyn sto kathe game, alles anagkes se paketa exeis otan paizeis UT2004 me 20 atoma kai alles otan paizeis PDZ me 8. P.S. Pisteyo epishs oti to metras kai se lathos epoxh, edo kai 20 meres ego piano synexeia 40kb/sec me 45-50pps, apo deytera (poy tha exoyn gyrisei oi foithtes) tha peso xana sta 20-25 me 17-25pps
NeTeD Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2006 Έμαθε ο BlizardBill το pps (packets per second) και ήρθε να μας ανοίξει τα μάτια για το Live. Αυτό είναι το μεγάλο πρόβλημα αυτού του τόπικ. Μια παρέα ανθρώπων νομίζει ότι τα ξέρει όλα και ήρθε να κάνει φροντιστήριο σε εμάς τους άσχετους. Πολύ απλά στο θέμα του Live και ανάλογα ίσως το παιχνίδι (ανάλογα αν ακολουθούν όλα κάποιο πρότυπο αποστολής ή όχι), μπορεί τα πακέτα να μην είναι ΟΥΤΕ τόσο μικρά ώστε να τρώνε κόφτη από τα 20-30pps του OTE αλλά ΟΥΤΕ και τόσο μεγάλα ώστε να χαλάνε το real-time και να αυξάνουν το latency. Ή άλλα χίλια δυο σενάρια που από τη στιγμή που κανένας από εμάς δεν έχει γράψει ούτε γραμμή κώδικα για το σύστημα καλείται να σωπάσει. Το γεγονός είναι ότι η πλειοψηφία των ατόμων στο Live παίζουν κανονικά και αντί να σταθείτε σε αυτό αρνείστε να το δεχτείτε βάζοντας μπροστά όποια θεωρία βρείτε. Τώρα σχετικά με τα 480, 720p, 1080p, τις απαιτήσεις σε χώρο και τις απλουστεύσεις νηπιαγωγείου του Blizard μόνο να γελάσω μπορώ. Φίλε Slay, νομίζω ήρθε η ώρα να μαζέψεις την τάξη σου για φροντιστήριο. Οφείλω όμως να αναφέρω ότι είχες δίκιο στο θέμα με το WMV-HD από το DVD-ROM. Το δοκίμασα και πράγματι, κανένα βίντεο δεν παίζει από δισκάκι. Μόνο από τον σκληρό ή από Media Server.
BlizardBill Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2006 Έμαθε ο BlizardBill το pps (packets per second) και ήρθε να μας ανοίξει τα μάτια για το Live. Δεν το είπα σε εσένα βρε φίλε, αλλά στα παιδιά που νόμιζαν ότι είναι φαντασίες του Slay επειδή δεν του αρέσει ο bill gates, και όχι ένα υπαρκτό πρόβλημα το οποίο είναι γνωστό παντού !!! Σιγά μην έκανα και καμιά διατριβή ... μια χαρά τα κατάλαβε έτσι, και αν καταλάβετε και εσείς ότι πρέπει να σταματήσετε τις προσωπικές επιθέσεις για να γίνει σοβαρή συζήτηση ,θα είναι όλα μια χαρά.
Daredevil Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2006 http://www.icemodchip.com/index.php edw einai to site tou ice mod gia to 360 to an aeinai fake h oxi den 3erw alla to site tous pantws einai wraio
xrest Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2006 re bill pws na min sou ti lene mauta pou les?k genika file mou kalo einai na milas otan exeis paiksei wres me to sigkekrimeno sistima.sigkekrimena to topic tou 360 exei katantisei grafiko afou de leme k tpt gia tin konsola alla kathontai oloi k apantane sauta pou les enantion tou xbox,pou ektos tou oti les pws exei xalia games,xaraktiristika klp klp problimatiko einai k to net pou roufaei to live!!!!les k i ellada exei servers...toulaxiston ston tomea tou internet i ms einai milia mprosta apo kathe alli etaireia.den perimenw apo tin sony polla pramata sauto to tomea.k mi mou peis oti ama i sony ftiaksei analogi ipiresia san tou live esi tha paizeis xwris lag apo tin ellada...mi trelathoume twra..
NeTeD Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2006 Δεν το είπα σε εσένα βρε φίλε, αλλά στα παιδιά που νόμιζαν ότι είναι φαντασίες του Slay επειδή δεν του αρέσει ο bill gates, και όχι ένα υπαρκτό πρόβλημα !!! Επειδή μάλλον αναφέρεσαι σε αυτό: na eyxesai mono na mhn exeis pesei se pitarismeno dslam' date=' giati tote xehna to gaming on-line.[/quote'] allios epelekse toys server tis sony poy den einai pitarismenoi!! Και αν θυμάμαι απαντούσες εξηγώντας στον jimbrav ότι δεν φταίει ο server. Προφανώς ο φίλος jimbrav αστειευόταν αφού ο Slay παραλίγο και το πρόβλημα του ΟΤΕ να το χρεώσει στην MS και στο Live Οπότε για να τα λέμε με το όνομα τους και ξάστερα: ΑΝ η Sony βγάλει σύστημα σαν το Live, θα έχει ακριβώς τα ίδια προβλήματα με το Live.
Daredevil Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2006 sto parapanw site tis ice eixe mia pic ws prototype(h prwth pic) pou den yparxei pleon, h opoia einai apo dw http://www.dot-aster.com/Main_MiniChip_L2.htm kai proyparxei apo to 2002 opote fake mou myrizei
jimbrav Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2006 Επειδή μάλλον αναφέρεσαι σε αυτό: Και αν θυμάμαι απαντούσες εξηγώντας στον jimbrav ότι δεν φταίει ο server. Προφανώς ο φίλος jimbrav αστειευoταν...[/b] ναι φιλε μου NeTeD εχεις δικιο αλλα τι αλλο να πεις αφου ολο αρνητικα βρισκουν!!παντως αν και δεν παιζω πολυ συχνα live σπανια βλεπω lag και δεν κολαω σε αυτο γιατι το live οντως ειναι φοβερο και δεν θα σκασω αν καποια στιγμη θα εχω lag!!! βλεπω παντος το live να εχει συναρπαστικη εξελιξη και ειμαι ιδιαιτερα χαρουμενος που ειμαι μελος του!!!
verrasod Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2006 Είναι αυτό το όμορφο συναίσθημα που νιώθεις όταν είσαι στο live, για το οποίο μίλησα και παραπάνω.Το live είναι ΕΜΠΕΙΡΙΑ!!!
Daredevil Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2006 e ok wraio einai mhn to 8eopoihsoume kiolas.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.