privateer Δημοσ. 10 Μαρτίου 2006 Μέλος Δημοσ. 10 Μαρτίου 2006 Free Xbox Live weekend official Verizon sponsors three days of complimentary online Xbox 360 play, giveaway of a million Marketplace points. The free Xbox Live Gold Weekend is on again, officially this time. Microsoft today announced that the first free Xbox Live Gold weekend will run from Friday, March 31, through Sunday, April 2. The event will be sponsored by telecom company Verizon. http://www.gamespot.com/news/6145737.html
BlizardBill Δημοσ. 10 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2006 Free Xbox Live weekend officialhttp://www.gamespot.com/news/6145737.html Συγνώμη βρε παιδιά, αλλά τόσο είχα την εντύπωση ότι τα Σαββατοκύριακα έπαιζες έτσι και αλλιώς δωρεάν με την απλή silver συνδρομή .... έκανα λάθος ???? Αν όχι, και ακολουθήσουν και οι άλλοι την ίδια τακτική, νομίζω θα είναι ότι χειρότερο !
Daredevil Δημοσ. 10 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2006 lol nai kai kati egine, ante pali gia anepty3e thn 8ewria sou.
BlizardBill Δημοσ. 11 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2006 lol nai kai kati egine, ante pali gia anepty3e thn 8ewria sou. Καταλαβαίνει ο καθένας μόνος του τι έγινε, και ελπίζω να μην κάνουν τα ίδια και στις άλλες κονσόλες.... Το άσχημο είναι που λέγανε κάποιοι ότι είναι δωρεάν τα Σαββατοκύριακα, και μάλιστα θυμάμαι πως το επανέλαβα και εγώ σε κάποιον που ρώτησε χωρίς να με διορθώσει κανείς !!!!!
Daredevil Δημοσ. 11 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2006 Καταλαβαίνει ο καθένας μόνος του τι έγινε, και ελπίζω να μην κάνουν τα ίδια και στις άλλες κονσόλες.... katarxhn se poies na to kanoun den exei allh konsola online opws to xbox pros to parwn.... epishs ta lefta pou zhtaei ton xrono h ms einai mporw na pw elaxista opote siga kai kati egine(pantws pisteya oti den se endiefere to online kommati stis konsoles). lol blizard katarxhn exei ginei kai oloklhro 8ema otan kapoia site eixan pei oti 8a ekane free weekend event kai to xe diapseysei h ms prin kana 2 bdomades opote den nomizw kapioi edw na to elegan mallon ec eixes katalabei la8os.
p3tran Δημοσ. 11 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2006 ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ θα υπαρχει μονιμα το free weekend. προς το προν γινεται που και που, σαν event, ή απο μια αλλη οπτικη για να γινουνε load tests στο δικτυο. οκ, καλο ειναι να ειναι free για αυτους που δεν γουσταρουν, αλλα οχι εις βαρος αυτων που πληρωνουν. ο free (silver) μπορει να τα κανει ολα εκτος απο το να παιζει. θεωρω οτι οποιος γουσταρει online gaming ειναι ευτυχισμενος που υπαρχει το live με ΜΟΝΟ 50ε το χρονο για ολα τα games. ελπιζω μονο να μη μασησουνε στη microsoft απο τους μαλ@κες τους γιαπωνεζους που μου θελουνε "ξεχωριστο δικτυο παροχης υπηρεσιων για τον πελατη" δηλ. θελουνε να αρμεγουνε με το μηνα.. ουυυρρρτ!! λοιπον, πισω στο Fight Night εχοντας ασχοληθει 2 ωριτσες.. live: lag μηδενικο, lobby που σκαει ολος ο κοσμος με chat, lobby prive με invite, με ποντους ή χωρις, ολα καλα. γραφικα: πολυ καλυτερα απο το demo. οπως ειπα clipping εχει ελαχιστο (δεν εχω δει ακομα) επισης τα μπουνιδια φτιαχτηκανε αρκετα απο πριν. πλεον και η επιφανεια του γαντιου παραμορφωνεται οπως και το προσωπο, και εκεινο το ηλιθιο ψευτικο εφε που ειχε το demo οταν σκαγανε οι μπουνιες, που φαινοτανε ξερο και ψευτικο εφυγε εντελως. τα μπουνιδια πεφτουνε με ρεαλισμο 8) επαιξα λιγο εκτος career καποιο διασημο αγωνα του παρελθοντος, και τα μεγαλα σταδια ειναι χαζι. οι θεατες κλπ κοσμος δεν συγκρινονται σε detail με τους παιχτες φυσικα, αλλα ειναι 15 κλασεις πιο detailed απο τα ξυλινα ανθρωπακια που εχει το ιδιο παιχνιδι στο xbox1. γενικα πειθει. ηχος: ολοι οι wannabe rapers θα γουσταρουνε μουσικη επενδυση. ολοι οι αλλοι οχι.. περα απο τη μουσικη τα εφε ειναι καλα, οι μπουνιες thick, ακουγονται αναπνοες κλπ κλπ υπαρχουνε εκτος απο το career και το play now,και μερικα αλλα modes οπως espn classic (οτι μαντευετε), hard hits (πιο arcade) και create champ.. θα ηθελα το career πιο συνθετο στα εκτος του ρινγκ, αλλα και ετσι δεν νομιζω να χαλαει κανεις.. το παιχνιδι παιζει πολυ ωραια, κυλαει ομαλα, οι γρηγοροι παιχτες ειναι οντως γρηγοροι (μερικες φορες δεν προλαβαινεις να μετρας τα μπουκετιδια), και οι αργοι....αργοι. Υ/γ: κατεβασα το νεο video του blazing angels απο πιο πισω.... τρομερο φαινεται!! για να δουμε... αυτο το μηνα δεν βγαινει κι αυτο?
BlizardBill Δημοσ. 11 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2006 opote den nomizw kapioi edw na to elegan mallon ec eixes katalabei la8os. Δες εδώ που το λέει καθαρά κάποιος και δεν διαψεύδετε. http://www.insomnia.gr/vb3/showthread.php?p=964673&highlight=gold#post964673 Είχα ρωτήσει και μου το είχαν πει ξεκάθαρα, αλλά δεν βρίσκω τώρα την συζήτηση ... πάντως να μια περίπτωση που διέδιδα και εγώ ότι είναι δωρεάν !!!! http://www.insomnia.gr/vb3/showthread.php?p=964844&highlight=%F0%EB%DE%ED+%E5%DF%ED%E1%E9+%E4%F9%F1%E5%DC%ED#post964844 Τώρα που πέφτουν οι τιμές και το online gaming είναι εύκολο και φτηνό, αντί να πάμε προς δωρεάν και ενοποιημένες υπηρεσίες ανά παιχνίδι, ανεξάρτητα κονσόλας, βλέπω ότι ίσως μας κάνουν να πληρώνουμε μόνιμα συνδρομές για λίγο online !!!
Daredevil Δημοσ. 11 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2006 e kapws prepei na synthrhsoun tous server tou ki aytoi ti na kanoume tpt den einai tsampa shmera:( Δες εδώ που το λέει καθαρά κάποιος και δεν διαψεύδετε.02-12-05, to xei kanei post o an8rwpos oi misoi apo den eixan kan 360 tote, pantws apo keikai pera dena naferete pou8ena maresei pou to 3e8apses apo to launch day post
BlizardBill Δημοσ. 11 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2006 Δες και εδώ 14-1-2006 ... ρωτάει ο άνθρωπος και του λέμε όλοι ότι είναι δωρεάν!!! Υπάρχουν και άλλα τέτοια σίγουρα αν κάτσω να το ψάξω. http://www.insomnia.gr/vb3/showthread.php?p=1005234&highlight=live#post1005234 ΥΓ Σου φαίνεται τόσο δύσκολο να είχαμε δωρεάν online gaming εφόσον αγοράζαμε original το παιχνίδι, και μάλιστα κοινό για Pc και console users ? Εγώ ήλπιζα ότι θα πήγαιναν προς τα εκεί, ή έστω με μικρό κόστος ανά game, και όχι προς 3-4 διαφορετικές συνδρομητικές υπηρεσίες .
deus Δημοσ. 11 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2006 re deus ti tiraniesai adika an eisai apo athina steile mou ena pm na sou pw ena magazi na pas na to pareis se ntsc pou to exei edw kai dio mines.etsi kai alliws den exoun kamia diafora opws kai to doa4 giati na perimenes ena mina enw mporouses apla na pareis to ntsc. petran perimenw kai egw sxolia apo fight night 3 giati skeftome na to agorasw apo tin mera pou epexa to demo. έχω την εντύπωση ότι δεν είναι region free το συγκεκριμένο αλλιώς θα το είχα πάρει απο τον δεκέμβριο, το έχω διαβάσει και στο forums.operationsports.com και στο forum απο 2ksports.com από άλλους ευρωπαίους που το έχουν δοκιμάσει. Βέβαια αν γνωρίζεις εσύ κάτι διαφορετικό δε με χαλάει καθόλου αρκεί να παίζει στείλε μου αν μπορείς σε pm το μαγαζί αθήνα ευχαρίστω αυτό είναι αντιγραφη από το forum 2ksports "I bought the NTSC Ver of nba2k6(xbox360) and it cannot be played in the pal xbox360 console. just comfirm this to anyone still looking for the answer. I wish... I cab live in the USA>........ EU.... without 2k6.... poor me...."
NeTeD Δημοσ. 11 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2006 Εγώ πάντως έχω το ridge racer 6 σε ntsc και παίζει κανονικότατα!
NeTeD Δημοσ. 11 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2006 Κάργα arcade, πολύ καλό frame rate και πανέμορφα γραφικά (τοπία) χωρίς όμως να είναι και τίποτα επαναστατικό, πρόλαβα να το χαρώ και λίγο Live όσο ήμουν gold.. Τώρα είμαι ξενερωμένος γιατί κι εγώ νόμιζα ότι η silver θα παίζει πάντα weekends Δε λέω, δεν είναι και πολλά τα 50 ευρά αλλά κυρίως για Σ/κα ουσιαστικά το ήθελα.. Από που αγοράζετε ρε παίδες κάρτες; Για δώστε κανένα site..
Rebel21 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2006 re paidia lefta theloun na vgaloun oi anthropoi den einai ilithioi.to perimena oti den tha iparxei dorean weekend gold einai entelws trelo tin mera pou paizoun ta perissotera atoma tha to eixan autoi dorean, kapoia atoma megalis ilikias exoun eleftheri wra mono ta sabatokiriaka kai stin teliki giati egw pou plirwnw diladi na anagazomai na sernomai ta weekends apeidei tha einai online 1000000 tsampatzides.akougetai skliro alla einai i allithia. oso gia to ridge racer einai me diafora to xirotero paixnidi pou exw paixei sto xbox360 vareto mexri thanatou 200 pistes kaneis to idio pragma 3 laps 12 amaxia entelws xaza kai ena pou se kontrarei.eleos exei to idio gameplay me to ridge racer tou 94.ta grafika einai apla ikanopitika alla to framerate einai teleio.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.