Voorhees Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2005 Παιδιά υπάρχει πρόγραμμα που να κάνει την δουλειά που κάνει και το DVD Shrink;
africa_twin Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2005 Δυστυχώς απ' ότι ξέρω δεν υπάρχει άξιος αντικαταστάτης του. Πραγματικά είναι καταπληκτικό πρόγραμμα και free! Εγώ προσωπικά το χρησιμοποιώ χρόνια και δεν το αλλάζω με κανένα ακόμα και σήμερα, μετά από αρκετούς μήνες που έχει σταματήσει η εξελιξή του... Ας ελπίσουμε στο μέλλον να υπάρχει άξιος αντικαταστάτης.
zavlakas Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2005 Ο αντικαταστατης του DVD Shrink ειναι το Nero Recode(ιδιος developer)... ...αλλα δεν ειναι free...
Voorhees Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2005 Ζάβλακα κάνει ακριβώς το ίδιο πράγμα;
zavlakas Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2005 Μερικα χαρακτηριστικα διαφερουν, αλλα σε γενικες γραμμες ειναι το ιδιο transcoding engine...
africa_twin Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2005 Κατά την άποψή μου πέρα από το ίδιο transcoding engine... που λέει ο έμπειρος και ειδικός zavlakas είναι αρκετά διαφορετικά τα προγράμματα μεταξύ τους...
zavlakas Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2005 H ουσια ειναι το transcoding engine... Oλα τα υπολοιπα ειναι λεπτομερειες... Η μονη εμφανης διαφορα ειναι η ελλειψη de-CSS routine απο το Nero Recode, κατι που επιβαλει το rip των αρχειων στον σκληρο δισκο... Αυτη η ελλειψη οφειλεται στην αυστηρη Γερμανικη νομοθεσια( η ahead ειναι γερμανικη εταιρια)...
sotris99 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2005 Cinema Craft Encoder και DVD rebuilter... Απλά η κορυφή... Μιλάμε για κανονικό encoding και όχι transcoding που κάνει το shrink. Δοκιμάστε το και θα μείνετε με το στόμα ανοικτό!!! Δυστυχώς ο CCE δεν είναι δωρεάν. :neutral:
zavlakas Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2005 1)Μονο σε μεγαλα ποσοστα συμπιεσης ειναι εμφανης η διαφορα, μεταξυ encoders και transcoders... 2)Πολυ καλος Mpeg2 encoder ειναι και ο HC 0.16, που ειναι δωρεαν... Kοιτα εδω ενα συγκριτικο test... http://dvd.stuff.gr/forum/viewtopic.php?t=5309
marios1957 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2005 Cinema Craft Encoder και DVD rebuilter... Απλά η κορυφή... Μιλάμε για κανονικό encoding και όχι transcoding που κάνει το shrink. Δοκιμάστε το και θα μείνετε με το στόμα ανοικτό!!! Εγκρίνω και επαυξάνω' date='αλλά σκέψου και το χρόνο.Επίσης και ένα απ' τα παιδιά του trustfm, μας κάνει.Avi2Dvd,χωρίς πολλές τσιριτσάντζουλες,ας ευλογήσουμε και τα γένια μας,δικός μας είναι ο Τάσος. Δυστυχώς ο CCE δεν είναι δωρεάν. :neutral: Τι λες;Ανατριχιάσαμε τώρα.(lol). Τέλος,σου κάνει "Novell SuSE Pro 9.3",αυτό του Ram 10'os 2005;
sotris99 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2005 Εγκρίνω και επαυξάνω,αλλά σκέψου και το χρόνο. Ναι ο χρόνος είναι θέμα... αλλά η ποιότητα είναι τρομερή ειδικά στις μεγάλες ταινίες. Πάντως σε μερικές ταινίες η διαφορά ποιότητας είναι αμελητέα όπως επισήμανε ο sir zav!!! Βάζω το κατεβαστήρι να κάνει την δουλειά... (έχω καλό κατεβαστήρι). Επίσης και ένα απ' τα παιδιά του trustfm, μας κάνει.Avi2Dvd,χωρίς πολλές τσιριτσάντζουλες,ας ευλογήσουμε και τα γένια μας,δικός μας είναι ο Τάσος. Ευχαριστούμε Τάσο!!! Τι λες;Ανατριχιάσαμε τώρα.(lol). Απλά ενημερώνω... lol Τέλος,σου κάνει "Novell SuSE Pro 9.3",αυτό του Ram 10'os 2005; O 486 δεν μπουτάρει από cd... lol Πάντως προς το παρόν θα κάνω την δουλειά μου με την 7.1 personal που αγόρασα από ένα παλληκάρι στο ebay.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.