Προς το περιεχόμενο

plextor712 vs nec 3540 a pio apo ta 2

desteni

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

παιδια γεια σας κι χρονια πολλα το ποβλημα μου ειναι το εχεις εχο αυτα τα 2 dvd recorder κι ενα απο τα 2 θα το δοσο ποιο απο τα 2 ειναι καλιτερο μπορειτε να βοηθισεται.υποψειν το πλεχτορ ειναι 1 χρονου αλλα ελαχιστα δουλεμενο ενο το αλλο καινουργιο

Δημοσ.

Το plextor ειναι ενος χρονου ηδη και θα εχει γραψει καμποσα δισκακια , επισης δεν υποστηριζει εγγραφη σε DVD+DL δισκακια. Με λιγα λογια ξεχνας το Dual Layer.

Το Nec οπως ειπες ειναι καινουργιο , και ειναι σιγουρα γρηγοροτερο απο το plextor στην εγγραφη. Επισης υποστηριζει Dual Layer.

Εγω αν ημουν στη θεση σου δεν θα το σκεφτομουν και πολυ... Nec

Δημοσ.
παιδια γεια σας κι χρονια πολλα το ποβλημα μου ειναι το εχεις εχο αυτα τα 2 dvd recorder κι ενα απο τα 2 θα το δοσο ποιο απο τα 2 ειναι καλιτερο μπορειτε να βοηθισεται.υποψειν το πλεχτορ ειναι 1 χρονου αλλα ελαχιστα δουλεμενο ενο το αλλο καινουργιο
Για το Plextor PX-712 μπορείς να κάνεις, όπως και τόσοι άλλοι, τη διαδικασία της εγγύησης (RMA) για βλάβη. Η Plextor Europe θα σου στείλει σε 3-4 μέρες καινούργιο recorder, το πιθανότερο το νέο PX-716 (αφού το PX-712 έχει ήδη αποσυρθεί σαν μοντέλο), χωρίς να σου ζητήσει το ήδη υπάρχον recorder σου PX-712. Οπότε από ένα, τα Plextor recorder σου γίνονται δύο: το Plextor PX-712 που έχεις ήδη, και το νέο recorder Plextor PX-716.

Από εκεί και πέρα, κάνεις ότι συνδυασμό θέλεις:

- Πουλάς τα δύο Plextor και κρατάς το NEC.

- Πουλάς το NEC και το ένα από τα δύο Plextor, και κρατάς το άλλο Plextor.

Δημοσ.

Κανείς δεν εγγυάται ότι δεν θα του ζητησουν το παλαιό πίσω δειγματοληπτικά,ούτε εγγυάται ότι θα του δώσουν νέο μοντέλο ,αλλά ούτε ότι δεν θα πάρει κάποιο μοντέλο ελαφρά επισκευασμένο (και όχι δοκιμασμένο από προσωπική μας χρήση), όπως εξάλλου συνηθίζεται στις επιστροφές RMA,μαζί με το υπόλοιπο της εγγύησης .

-Οπότε πάλι από την αρχή θα εχει το δίλημα ο "desteni" τι να πουλήσει με επιπλέον μειονέκτημα το "νέο" μοντέλο να μην μπορεί είτε να το πουλήσει εύκολα ,αν τύχει βγει πιό σκάρτο ποιοτικά από το δοκιμασμένο,είτε να μην κάνει την δουλειά του σωστά αν θέλει να το κρατήσει ,σε σχέση με αυτό που έχει και γνωρίζει.Οπότε γιατί να το ρισκάρει ,χανοντας και χρόνο ? -Για να δοκιμάσει την αξιοπιστία της Plextor ?

Δημοσ.

Με την απάντησή σου αυτή αποδεικνύεις για μια ακόμη φορά πόσο υποχθόνιος, ραδιούργος, δολοπλόκος και δόλιος είσαι. Γιατί θέλεις και πάλι να παρασύρεις κάποιον σε τελείως λανθασμένες αποφάσεις.

Κανείς δεν εγγυάται ότι δεν θα του ζητησουν το παλαιό πίσω δειγματοληπτικά
Και βέβαια υπάρχει περίπτωση να του ζητήσουν το recorder πίσω δειγματοληπτικά, απλά σε αυτή την περίπτωση δε θα το στείλει πίσω και το θέμα θα λήξει εκεί. Η πιθανότητα βέβαια να το ζητήσουν είναι 1%.

ούτε εγγυάται ότι θα του δώσουν νέο μοντέλο
Εάν ψάξεις στο Insomnia (και σε άλλα φόρουμ), θα δεις δεκάδες απόψεις χρηστών που και νέο μοντέλο recorder πήραν και ευχαριστημένοι έμειναν. Και όπως λένε και στο χωριό μου "χαρισμένο γαϊδούρι δε το κοιτάς και στα δόντια".

Για να δοκιμάσει την αξιοπιστία της Plextor ?
Όσον αφορά για την αξιοπιστία της Plextor όλοι, μηδενός εξαιρουμένου, την εκθιάζουν, εκτός από εσένα που ποιος ξέρει από που τα παίρνεις και την δυσφημείς.
Δημοσ.

Ενώ το να παρακινείς κάποιον να δηλώσει ψεύτικη βλάβη ώστε να πάρει τσάμπα drive είναι απόλυτα θεμιτό, έτσι;

Α ρε Ελληνάρες, μετά θα βρίζετε την Plextor αν κόψει τις αντικαταστάσεις... :(

Δημοσ.

Βασικα δεν ξερω αν πραγματικα ξερεις τοσα πολλα για το RMA της Plextor ή απλα καπου το ακουσες κ ειπες να το πεις.Αν σου ζητησουν πισω το παλιο τοτε ενδεχεται να το ελεγξουν κ αν το ελεγξουν κ το βρουν οκ τοτε θα σε χρεωσουν το καινουριο.Δεν ειναι βλακες εκει στην Plextor ουτε οι Ελληνες ειμαστε τοσο εξυπνοι για να βρουμε τετοια "τεραστια" τρυπα στην διαδικασια.Χωρις παρεξηγηση παντα απλα αμφιβαλλω αν γινεται κατι τετοιο αλλιως θα το εκαναν ολοι.

-EDIT-

Αν οντως γινονται ετσι οπως τα λες τοτε ποιος με εμποδιζει εμενα να παραγγειλω 700 Plextor,να τα βγαλω RMA κ να παρω αλλα 700 κ να πουλησω 1400 κ να ανοιξω την δικια μου εταιρια αντιπροσωπειας Plextor στην Ελλαδα.Θελω την δικια μου DISK IMPEX ΤΩΡΑ!!!ΜΠΟΡΩ???

Τα σέβη μου

Δημοσ.
Από εκεί και πέρα' date=' κάνεις ότι συνδυασμό θέλεις:

- Πουλάς τα δύο Plextor και κρατάς το NEC.

- Πουλάς το NEC και το ένα από τα δύο Plextor, και κρατάς το άλλο Plextor.[/quote']

Πούλα τα και τα δύο και πάρε το Benq 1640[/url']. :D
Εγώ όμως ολόθερμα σου προτείνω να πάρεις και αυτό από την plextor με RMA και τότε, και τα τρία μαζί, πούλα τα στον Gary_Kokkin που τα έχει και πολύ ανάγκη, και εσύ πάρε ένα καμπριολέ!!! :) ;) :grin:
Δημοσ.

ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ !

Φίλε μου τι να τα κάνω τα Plextor ,για να τα ξαναδώσω RMA στο υπόλοιπο της εγγύησης,σε δουλειά να βρισκόμαστε ?

Δημοσ.

Eπειδή δεν γουστάρω "προσωπικές" επιθέσεις ,όταν κάποιοι δεν σέβονται τις απόψεις των άλλων (ακόμα και αν είναι και χωρίς quote),και για λόγους που αυτοί ξέρουν τα offtopic τα έχουν κάνει σήριαλ ,αν και το θέμα καλύφτηκε ,ειμαι "υποχρεωμένος" ν'απαντήσω :

Με την απάντησή σου αυτή αποδεικνύεις για μια ακόμη φορά πόσο υποχθόνιος, ραδιούργος, δολοπλόκος και δόλιος είσαι. Γιατί θέλεις και πάλι να παρασύρεις κάποιον σε τελείως λανθασμένες αποφάσεις.

Για τους χαρακτηρισμούς σου,φτάνει κανείς να κάνει αναζήτιση στα 4 post που έχεις κάνεις ως τώρα σε σύνολο ,γιατί τι τα έκανες ,και τι σου απάντησαν...

Και βέβαια υπάρχει περίπτωση να του ζητήσουν το recorder πίσω δειγματοληπτικά, απλά σε αυτή την περίπτωση δε θα το στείλει πίσω και το θέμα θα λήξει εκεί. Η πιθανότητα βέβαια να το ζητήσουν είναι 1%.

Εάν ψάξεις στο Insomnia (και σε άλλα φόρουμ), θα δεις δεκάδες απόψεις χρηστών που και νέο μοντέλο recorder πήραν και ευχαριστημένοι έμειναν. Και όπως λένε και στο χωριό μου "χαρισμένο γαϊδούρι δε το κοιτάς και στα δόντια".

Στην πρόσφατη περίπτωση RΜΑ που έχω αναφέρει και γνωρίζεις, το ίδιο μοντέλο drive πήραν ,και δεν είδα (και με πρωτη αναζήτιση) τίποτε από όσα λες ,για το αντίθετο ,πάρα μόνο κάποιες ατομικές υποθέσεις ...οπότε μερικές φορές είναι καλύτερα να χαρίσεις το Plextor που θα πάρεις πίσω από το RMA, να παιζει το γαιδούρι, ποιό χρήσιμο ίσως είναι! :-P

http://www.insomnia.gr/vb3/showthread.php?t=124089

Όσον αφορά για την αξιοπιστία της Plextor όλοι, μηδενός εξαιρουμένου, την εκθιάζουν, εκτός από εσένα που ποιος ξέρει από που τα παίρνεις και την δυσφημείς.

Αφού ψάχνω να τους βρώ αυτούς,και δεν τους βρίσκω ,πως μπορώ να "δυσφημίσω" την εταιρία στους υπόλοιπους ?-Να παιζω με τον πόνο τους ?

Δημοσ.

ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ

κατα συμπτωση μολις 10 μερες περιπου πριν ειχα κανει την διαδικασια online με την plextor για βλαβη και αντικατασταση ( μοντελο 712, δεν διαβαζε DVD παρα μονο CD rom) Η εξυπηρετηση τους ειναι μοναδικη...αψογοι! μεσα σε λιγες ωρες μου απεστειλαν το RMA και σε 2 μερες παρελαβα με courier το idio μοντελο (ειχα μια ελπιδα για νεοτερο αλλα δεν! :mrgreen: ) οσο για το αλλο με την βλαβη μου ειπαν πως αν μεσα σε 2 εβδομαδες δεν μου ζητηθει μπορω να το κρατησω η να το καταστρεψω. :)

Δημοσ.

Ισως λοιπον είναι καλύτερα, ό φίλος desteni να πουλήσει και τα 2 drive ,και να δοκιμάσει μια άλλη φίρμα όπως ήδη προτάθηκε παραπάνω ,και για να επανέρθουμε στο θέμα μας...

Δημοσ.

Καλη χρονια σε ολους.

Φιλε desteni, τι το συζητας τωρα, κρατας το NEC πουλας plextor. Το ενα ειναι καινουργιο το αλλο παλιο και στη χρηση και σαν μοντελο. Τα υπολοιπα με το RMA δε τα καταλαβα, RMA ειναι για βλαβες, οχι για κατι που δουλευει.

Δημοσ.

Ma kala re paidia einai anagki na ginontai prosopikoi xaraktirismoi gia tetoia themata ,den to katalabaino, xalaroste ligo.I prosopiki mou empeiria me dio cd recorder plextor ,to ena proerxomeno apo allagi tou protou malista, m'exei apogoiteusei.Kai ta dio meta apo ipia xrisi xalasan kai to deutero arxise na emfanizei problimata sto verification tou nero arketa prin ta paiksei entelos.Stin diadikasia allagis pantos oi anthropoi itan apsogoi kai den ksero kamia alli etaireia pou na einai to idio kali se auto to thema.Malista tous eixame steilei mail gia allagi eno eixan perasei ta dio xronia egguisis giati para to oti to drive eixe xalasei ston ena xrono kai me elaxisti xrisi den eixame asxolithei me ton aderfo mou gia diaforous logous kai autoi dextikane na to allaksoun.Tha proteina kai go ston filo na kratisei to necaki mias kai ta dio drive nec pou eixa mexri tora exoun apodeixtei skilia.Os ek toutou bebaia den ksero poso diskolo einai gia kapoion na antikatastisei meso egguisis ena xalasmeno nec.Pantos epeidi proanaferthike kai go an eprepe na agoraso ena dvd recorder simera tha epairna to benq xoris deuteri koubenta.Plextor meta apo auta pou exo zisei alla kai logo timis den tha ksanagoraza eukola.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...