4saken Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2005 Σκεφτομαι να αγορασω καινουργιο υπολογιστη και για να μειωσω το κοστος να μεταφερω τους παλιους σκληρους στο νεο συστημα (το οποιο θα αγορασω χωρις σκληρο δισκο). Ειναι η δυνατη η μεταφορα του σκληρου με το λειτουργικο? Θα λειτουργουν ολα οκ?
ApSiMan Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2005 nai mia xara tha eisai. to mono pou mporeis na kaneis gia na eisai 100000% oti den tha yparksei kai to paramikro provlima einai na kaneis uninstal OLOUS tous drivers (apo vga ws usb kai apo othoni mexri mouse) apo to leitourgiko sou etsi wste otan anoiksei pleon sto neo pc na kanei anixneysi mono tou sta nea kommatia. ante kai kalorizikos
watch5xer Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2005 μια χαρά θα είσαι υπό normal συνθήκες. και όταν λες λειτουργικό ελπίζω να εννοείς windows xp αλλιώς....
tsipouro Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2005 proswpika to vlepw xlomo.. mou eixe tixei paromoio peristatiko, kai efaga mple othoni...
alerasta Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2005 Δεν το έχω δοκιμάσει αλλά είχα διαβάσει πως τα XP σε κλειδώνουν απ' έξω αν δούν πολλές αλλαγές συγκριτικά με το υλικό που έχουν καταχωρήσει στη registry και σε αρχεία συστήματος... Οταν το κάνεις θα είναι ενδιαφέρον να μας πείς τα αποτελέσματα.
ApSiMan Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2005 Gi ayto kai eipa prwta na kanei paegkatastasi oles tis syskeyes pou exei sto palio systima. Egw proswpika to exw dokimasei polles fores kai se akyra pc metaksy tous (apo p4 se celeron kai se p3 na fantasteis) xwris na kanw uninstal tous drivers mono kai mono gia na ftiaksw allous sklirous kai den eixa pote kanena provlima. 4saken min masas kane mia uninstall OLES tis syskeyes tou paliou systimatos vale ton skliro sto neo systima kai tha eisai mia xara!
overclocker Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2005 Πάντως προτείνεται το clean install... Το ξέρω και εγώ βαριέμαι αλλά τι να κάνουμε...!
wizard Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2005 Αυτό δε γίνεται. Θα σε ταράξει στις μπλε οθόνες δε θα μπορείς να μπεις ούτε σε safe mode. Το έχω δοκιμάσει. Το καλύτερο είναι clean install. Αν τώρα θες σώνει και καλά να κρατήσεις το προηγούμενο λειτουργικό κάνεις το εξής: Κάνεις boot από cd windows. Ξεκινάει η εγκατάσσταση. Σου λέει αρχικά να πατήσεις R αν θες να μπεις σε repair Console. Εκεί ΔΕΝ πατάς. Προχωράς κανονικά και όταν σου πει που να εγκαταστήσω τα ΧΡ του επιλέγεις το δίσκο που τα έχει ήδη. Υπό φυσιολογικές συνθήκες σου λέει ότι υπάρχει ήδη εγκατάσταση windows και πάτησε R αν θες να τα επιδιορθώσεις. Το πατάς και κάνει εγκατάσταση από πάνω. Μπάινεις μέσα και όλα είναι εντάξει δεν έχεις χάσει τίποτα. Πέρα από την ηρεμία σου στη συνέχεις απειδή θα σου βγάλει λογικά πολλά προβλήματα τα οποία λύνονται μόνο με clean install.
snot Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2005 Dokimase to alla xlwmo. Otan to xa prospathisei vgike h klasiki mple othoni
JoKo Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2005 Η μπλε οθόνη είναι συνήθως αποτέλεσμα διαφορετικού hard disk controller. Συνεπώς, αν απλώς αφαιρέσεις τον εν λόγω οδηγό, όπως αναφέρθηκε παραπάνω, και μείνεις με τον γενικευμένο των Windows, δε νομίζω να έχεις πρόβλημα. Ένα ακόμη θέμα μεταφοράς του δίσκου είναι και η ενεργοποίηση των Windows XP. Έτσι και αν η έκδοση είναι OEM ή έχεις ήδη ενεργοποιήσει 3 φορές (διορθώστε με αν κάνω λάθος στον αριθμό), τότε δε θα μπορέσεις να κάνεις τη δουλειά σου...
ApSiMan Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2005 Αυτό δε γίνεται. Θα σε ταράξει στις μπλε οθόνες δε θα μπορείς να μπεις ούτε σε safe mode.Το έχω δοκιμάσει. Το καλύτερο είναι clean install. Αν τώρα θες σώνει και καλά να κρατήσεις το προηγούμενο λειτουργικό κάνεις το εξής: Κάνεις boot από cd windows. Ξεκινάει η εγκατάσσταση. Σου λέει αρχικά να πατήσεις R αν θες να μπεις σε repair Console. Εκεί ΔΕΝ πατάς. Προχωράς κανονικά και όταν σου πει που να εγκαταστήσω τα ΧΡ του επιλέγεις το δίσκο που τα έχει ήδη. Υπό φυσιολογικές συνθήκες σου λέει ότι υπάρχει ήδη εγκατάσταση windows και πάτησε R αν θες να τα επιδιορθώσεις. Το πατάς και κάνει εγκατάσταση από πάνω. Μπάινεις μέσα και όλα είναι εντάξει δεν έχεις χάσει τίποτα. Πέρα από την ηρεμία σου στη συνέχεις απειδή θα σου βγάλει λογικά πολλά προβλήματα τα οποία λύνονται μόνο με clean install. akoma kalytero kai na kaneis uninstall olous tous drivers kai meta na kaneis kai ayto pou leei o wizard! egw re paidia to exw kanei polles fores (kai xwris repair opws leei o filos wizard) kai pote ma pote den eida mple-kokkines-prasines othones (ayto kai me xp xwris sp2 kai me sp2)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.