Προς το περιεχόμενο

Deadwood

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• 4 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Εχουν περασει 10 χρονια απο τοτε που ανοιξα το topic και ακομα να την δω, για την ακριβεια ειδα 1-2 επεισοδια και την αφησα χωρις να σημαινει οτι δεν μου αρεσε...

Την ξαναρχισα...Διαμαντι...καλα δεν εχει αναφερθει κανενας στο μπουμπουκακι αυτο?

https://www.youtube.com/watch?v=kKEZbgaqJWo

Δημοσ.

Μολις την τελειωσα...Επρεπε να χε μια σεζον ακομα...δεν εκανε κοιλια...απιστευτοι διαλογοι και ας μην καταλαβαινα αρκετα.

Κριμα για τον Steve, καλο ανθρωπακι κατα βαθος.

• 2 χρόνια αργότερα...
  • 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Χωρις να λεω οτι δεν αξιζει, ειναι η πιο βαρια σειρα που εχω δει ποτε. Ειμαι καπου στο 3ο 4ο επισοδειο της 2ης. Το βρισκω πολυ αργο, και ευκολα αφαιρουμαι, την κινω πολυ δυσκολα

+Δεν βρισκω πειστικο και ηγετικη μορφη τον timothy olyphant (ασχετο με το οτι ζοριζει η σειρα)

Μη πειτε σποιλερ για τα παρακατω αν απευθεινθειτε σε αυτο το ποστ

Δημοσ.

Εχει περασει πολυς καιρος, καλυτερα θα ηταν η ταινια να χρησιμοποιει αλλους ηθοποιους αφου οι αρχικοι εχουν μεγαλωσει αισθητα. Ο McShane παντως για την ηλικια του διατηρειται καλα

• Confused 1
Δημοσ.
Στις 18/1/2019 στις 11:38 ΠΜ, Bspus είπε

Εχει περασει πολυς καιρος, καλυτερα θα ηταν η ταινια να χρησιμοποιει αλλους ηθοποιους αφου οι αρχικοι εχουν μεγαλωσει αισθητα. Ο McShane παντως για την ηλικια του διατηρειται καλα

Μπα, ισα ισα, νομιζω οτι η πλειοψηφια του καστ ειναι μια χαρα...και ολιφαντ καλα ειναι, ας γκριζαρε λιγο, οι γυναικες της σειρας το ιδιο...

• 2 μήνες μετά...
Δημοσ.

Γκαις αξίζει?? 8.7 imdb είναι τίμιο. Με ελκύει ό,τι είναι μια σεζόν μόνο αλλά από την άλλη είναι παραγωγή σχεδόν 15 χρόνια πίσω. Πως στέκεται στα σημερινα δεδομένα και κυρίως στο γεγονός ότι έχω δει ήδη δεκάδες σειρες 

Δημοσ.

Ποια μια σαειζον. 3 ειναι

Ειναι οτι πιο βαρυ και δυσκολο εχω δει ποτε αλλα με τη ποιοτητα και υπογραφη της HBO

Δημοσ.
1 ώρα πριν, rudigarcia222 είπε

Γκαις αξίζει?? 8.7 imdb είναι τίμιο. Με ελκύει ό,τι είναι μια σεζόν μόνο αλλά από την άλλη είναι παραγωγή σχεδόν 15 χρόνια πίσω. Πως στέκεται στα σημερινα δεδομένα και κυρίως στο γεγονός ότι έχω δει ήδη δεκάδες σειρες 

τι σημασία έχει πότε έγινε η παραγωγή.

μαζί με το rome κ το got οτι καλύτερο πιστεύω εχει βγάλει η HBO.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...