Προς το περιεχόμενο

Deadwood

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

εμενα το τζον μου αρεσε πολυ...δεν καταλαβα πολλα πραγματα, αλλα δεν νομιζω οτι αυτο ειναι τοσσο σημαντικο...

Δημοσ.

Αυτή τη στιγμή βρίσκομαι στην 3η σεζόν του Fringe και ήδη με περιμένει στον σκληρό δίσκο το DeadWood.

Είδα το trailer το οποίο μου άρεσε πολύ και φυσικά το concept κάθε άλλο παρά αδιάφορο μ' αφήνει.

Με χαλάσαμε όμως που γράψατε και διάβασα ότι η σειρά κόπηκε. Δεν το ήξερα... νόμιζα απλά ότι τελείωσε η πλοκή, έφτασε στο τέλος. :(

Δεν πειράζει, πιστεύω ότι αξίζει.

Swyped from my Sense 3.0 Desire using Tapatalk

• 5 μήνες μετά...
Δημοσ.

είχα δει τις 2 season πέρσι στις πανελλήνιες και χτες και σήμερα είδα την 3η η σειρά είναι ένα γαμημένο αριστούργημα από όλες τις πλευρές πήρα και την γαμάτη bluray συλλεκτική έκδοση και μπήκε συλλογή

αυτά φιλια στα μούτρα

• 4 μήνες μετά...
  • Moderators
Δημοσ.

Εγώ είμαι σε rewatch της τρίτης season για πολλαπλή (x > 2) φορά. ^_^ Αυτή η σειρά έχει κάτι απίστευτες ατάκες/διαλόγους και σκηνές όπου κορυφώνονται επιμέρους ιστορίες που παρότι έχω δει τόσες και τόσες άλλες σειρές (που πιο επίμονα και επιτηδευμένα προσπαθούν να σε σοκάρουν), μου προκαλούν δέος με τη δύναμή τους κάθε φορά.

Δημοσ.

Κάποια στιγμή μεσα στο καλοκαίρι θα κοιτάξω να δω ολόκληρη την σειρά.

Κρίμα που κόπηκε. Έλεγαν να βγάλουν κάποια ταινία για να την ολοκληρώσουν, αλλά...

Δημοσ.

Announcing your plans is a good way to hear God laugh.

Και γαμώ τους διαλόγους/ατάκες η σειρά, με πάρα πολύ καλό χιούμορ. Αρκετές φορές έχω λυθεί στο γέλιο :P

Παω για 2η σεζόν

• 3 εβδομάδες αργότερα...
  • 3 μήνες μετά...
Δημοσ.

Μολις ξεκινησα (4ο επ) και πιστευω σε καμια βδομαδα θα την δω ολη!

Τρομεροι οι χαρακτηρες και η αλληλεπιδραση τους :)

• Moderators
Δημοσ.

Άραγε εκεί στο HBO να σκέφτονται καθόλου τις σειρές που έχουν κόψει αλλά έκτοτε έχουν αποκτήσει πολύ καλό όνομα και αρκετό fan base;

Δημοσ.

Άραγε εκεί στο HBO να σκέφτονται καθόλου τις σειρές που έχουν κόψει αλλά έκτοτε έχουν αποκτήσει πολύ καλό όνομα και αρκετό fan base;

Σε τι φάση? Να τα συνεχίσουν?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...