xavier Δημοσ. 13 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2011 εμενα το τζον μου αρεσε πολυ...δεν καταλαβα πολλα πραγματα, αλλα δεν νομιζω οτι αυτο ειναι τοσσο σημαντικο...
ScarletK Δημοσ. 14 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2011 Έχω αρχίσει ήδη ένα rewatch της 1ης season πολύ πιο χαλαρούς ρυθμούς. Καλωσήρθες!
manost Δημοσ. 14 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2011 Αυτή τη στιγμή βρίσκομαι στην 3η σεζόν του Fringe και ήδη με περιμένει στον σκληρό δίσκο το DeadWood. Είδα το trailer το οποίο μου άρεσε πολύ και φυσικά το concept κάθε άλλο παρά αδιάφορο μ' αφήνει. Με χαλάσαμε όμως που γράψατε και διάβασα ότι η σειρά κόπηκε. Δεν το ήξερα... νόμιζα απλά ότι τελείωσε η πλοκή, έφτασε στο τέλος. Δεν πειράζει, πιστεύω ότι αξίζει. Swyped from my Sense 3.0 Desire using Tapatalk
timoboll Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2012 είχα δει τις 2 season πέρσι στις πανελλήνιες και χτες και σήμερα είδα την 3η η σειρά είναι ένα γαμημένο αριστούργημα από όλες τις πλευρές πήρα και την γαμάτη bluray συλλεκτική έκδοση και μπήκε συλλογή αυτά φιλια στα μούτρα
Moderators Praetorian Δημοσ. 25 Ιουνίου 2012 Moderators Δημοσ. 25 Ιουνίου 2012 Εγώ είμαι σε rewatch της τρίτης season για πολλαπλή (x > 2) φορά. Αυτή η σειρά έχει κάτι απίστευτες ατάκες/διαλόγους και σκηνές όπου κορυφώνονται επιμέρους ιστορίες που παρότι έχω δει τόσες και τόσες άλλες σειρές (που πιο επίμονα και επιτηδευμένα προσπαθούν να σε σοκάρουν), μου προκαλούν δέος με τη δύναμή τους κάθε φορά.
kostas_dr Δημοσ. 25 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2012 Κάποια στιγμή μεσα στο καλοκαίρι θα κοιτάξω να δω ολόκληρη την σειρά. Κρίμα που κόπηκε. Έλεγαν να βγάλουν κάποια ταινία για να την ολοκληρώσουν, αλλά...
Kasrith Δημοσ. 30 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2012 Announcing your plans is a good way to hear God laugh. Και γαμώ τους διαλόγους/ατάκες η σειρά, με πάρα πολύ καλό χιούμορ. Αρκετές φορές έχω λυθεί στο γέλιο Παω για 2η σεζόν
djnight Δημοσ. 19 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2012 εχει κανεις υποτιτλους για season 2 720p hdtv? γιατι δεν βρισκω πουθενα!!!
devil-ji Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2012 Μολις ξεκινησα (4ο επ) και πιστευω σε καμια βδομαδα θα την δω ολη! Τρομεροι οι χαρακτηρες και η αλληλεπιδραση τους
Moderators Praetorian Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2012 Moderators Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2012 Άραγε εκεί στο HBO να σκέφτονται καθόλου τις σειρές που έχουν κόψει αλλά έκτοτε έχουν αποκτήσει πολύ καλό όνομα και αρκετό fan base;
Kasrith Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2012 Άραγε εκεί στο HBO να σκέφτονται καθόλου τις σειρές που έχουν κόψει αλλά έκτοτε έχουν αποκτήσει πολύ καλό όνομα και αρκετό fan base; Σε τι φάση? Να τα συνεχίσουν?
Moderators Praetorian Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2012 Moderators Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2012 ναιπ. Και αυτό,... και το άλλο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα