Προς το περιεχόμενο

Deadwood

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ψήθηκα από βίντεο σε βίντεο και το ξαναβλέπω.Τι να πω, ξύπνησε πάλι το fanboi.Τρίτο επεισόδιο Al: "Every fucking beating, I'm grateful for. Every fucking one of them. Get all the trust beat outta you. And you know what the fuckin' world is".Δεν παίζει να το αφήσω το thread να πέσει χαμηλά.

και η σκηνή με τον άντρα της Άλμα, πριν τον πετάξει ο Νταν από τον γκρεμό.Γυρνάει κοιτάει τον Νταν και καταλαβαίνει με την μία, ήδη ηττημένος, κλαψουρίζει ένα "Oh momma" και κάτω.Από τις πιο τίμιες φράσεις ever.Σε τι επίπεδο έχουν φτάσει οι σειρές είναι να τραβάς τις τρίχες σου.

Κοιτάω εν τω μεταξύ τα box sets, deadwood complete 46.99 στο play και eshop 37,50 s1 και 46,20 s2...

Δημοσ.

Έχεις δίκιο για την τιμή.Απάτη κανονικά αλλά αν είχε και το play στο DVD ελληνικούς υποτίτλους (θα μου πείτε μερικοί ότι δεν αποδίδουν ακριβώς την έννοια πολλών φράσεων αλλά από το να μην καταλαβαίνεις και τίποτα,κάτι είναι κι' αυτό) θα ήταν τέλεια.

Δημοσ.

Άμα κρίνω από τα λινκ του σπιντυ23, η σειρά ΔΕΝ βλέπεται χωρίς υπότιτλους. Ακόμα και με αγγλικούς έχει τόσες ιδιομορφίες η γλώσσα που χρησιμοποιούν που κάποιες φορές χάνεις την μπάλα.

Οι βρισιές δεν είναι ενοχλητικές, δείχνουν τον τρόπο έκφρασης των ανθρώπων εκείνης της εποχής. Αντίστοιχα τα πολλά λάθη στο Carnivale (e.g. You is happy) που δείχνουν ότι οι άνθρωποι πήγαιναν ελάχιστα ή καθόλου σχολείο. Η politically correct γλώσσα που συναντάμε σε πολλές ταινίες/σειρές γίνεται αφόρητα κουραστική και ψεύτικη.

Δημοσ.

Σε λίγες ωρίτσες ξεκινάω την πρώτη Σεζόν:-)... Για να δούμε, γενικότερα όσες φορές έχω εμπιστευτεί insomnia για σειρές, μου έχει βγεί σε καλό:-D.

Δημοσ.
Σε λίγες ωρίτσες ξεκινάω την πρώτη Σεζόν:-)... Για να δούμε, γενικότερα όσες φορές έχω εμπιστευτεί insomnia για σειρές, μου έχει βγεί σε καλό:-D.

Αν κρίνω από το sig σου , πιστεύω ότι θα πέσεις σε γνώριμα νερά.Αλλά όπως όλες αυτές οι σειρές, θέλει μια πίστωση χρόνου μέχρι να καταλάβεις τη ροή.Δεν παίζει να βρεις αλλού αυτό το "rpg" στοιχείο που αποπνέει το deadwood, την ανθρωπιά, συν χαρακτήρα σαν τον Αλ (μεταξύ άλλων) σε ένα πακέτο. Όσο για την γλώσσα αφού μπεις αρκετά στο πετσί και αρχίσεις να πιάνεις αρκετά καλά τα αγγλικά subs μόνο να σκύβεις το κεφάλι μπορείς και να λες respect:-).Για να μη φανώ κόπανος βέβαια πρέπει να προσθέσω και το disclaimer, περί ορέξεως πάντα.

Έχω φτάσει πάλι στο σημείο που έχει αρρωστήσει ο Reverend Smith, ότι και να πω...Κείμενο και ερμηνεία.

[ame=http://www.youtube.com/watch?v=K2orgTQ-82s]http://www.youtube.com/watch?v=K2orgTQ-82s[/ame]

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Πολύ ωραία σειρά αλλα ρε γαμώτο κόλλησα πάλι και έχω και διάβασμα...:cry:

---------- Προσθήκη στις 20:48 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 16:17 ----------

ΕΛΕΟΣ...Ας μου απαντήσει όποιος εχει δεί μέχρι και την 2η σαιζόν.

Καλά όι γελίοι βάλανε τον ίδιο ηθοποιό να παίξει 2 διαφορετικούς ρόλου; Ο Mister W δεν είναι ο ίδιος με τον Jack McCall που σκότωσε τον Wild Bill Hickok...Τι σκ@τά!!!!!!

Επεξ/σία από RottenLungs
Δημοσ.

@Rotten

Είναι πολύ πιθανό ότι τον χρησιμοποίησε επειδή είναι πολύ καλός (ή του χρωστούσε χάρη :P).Ο ίδιος έπαιζε και στο Jesse James , πιθανότατα και σε άλλα western-έχει μια κλίση.Δεν με πειράζει ιδιαίτερα η διπλή χρήση του.Οι χαρακτήρες ήταν διαφορετικοί και ο ΜcCall ήταν σαν ανάποδο γαμώτο.Συν ότι he delivers...O Milch είναι λίγο μυστήριος έτσι κι αλλιώς.

Δημοσ.

Πολύ καλός ηθοποιός δεν λέω αλλα χτυπάει πολύ άσχημα στο μάτι...

Τέλοσπάντων, η σειρά γ@μ@...ει (έχω πορωθεί):-D:-D:-D:-D

Δημοσ.

Ok τελείωσα και την τρίτη σεζόν χτες(δεύτερο complete viewing), every step a fucking adventure :-)

καταχάρηκα τον ρόλο του Richardson που παίρνει τον χρόνο που του αξίζει στην τρίτη σεζόν, την αντίδραση της Trixie όταν πεθαίνει ο Ellsworth, το χιούμορ του Al, την εναλλαγή του από cutthroat σε cutthroat με σκοπό την προστασία της πόλης και των πολιτών της,τις γκριμάτσες της Jewel, τις σκηνές στο Gem που είναι όλοι μαζεμένοι και από εχθροί καταλήγουν στα γελάκια και στο turtle ενάντια στον Hearst.Καθαρό δεκάρι το Deadwood hands down.Και αυτό το απίστευτο κείμενο να σου κρατάει συντροφιά σε όλα αυτά.

Δημοσ.

@ScarletK: Βρήκες ελληνικούς υπότιτλους για την 3η Season ή την είδες χωρίς; Αν ναι για πές κανα site.

Εγώ προσπάθησα να δώ κάποια με αγγλικούς υπότιτλους αλλα μερικά δεν τα έπιανα και δεν γούστ@ρα να χάσω ούτε διάλογο, οπότε και σταμάτησα μέχρι να βρώ ελληνικούς.

• 10 μήνες μετά...
Δημοσ.

Είδα τα πρώτα 2 επεισόδια. Η σειρά φαίνεται απο την αρχή φοβερή και πολλά υποσχόμενη. Οι ερμηνείες και οι χαρακτήρες που έφτιαξαν είναι πολύ δουλεμένοι.

Λυπάμαι πολύ που διακόπηκε στο 3ο season αλλά θα το δω anyway. Μου θυμίζει το κόψιμο του carnivale..

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...