iSpO_fAcTo Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2005 exo dei tin proti season kai mou arese para poli. (Exo katevasei kai tin defteri alla perimeno na bgoune ipotitloi gia ola ta epeisodia giati ta aglika pou xrisimopioun me diskolevoun ligo! ) H seira an sou areson western stories pistevo oti tha ti vreis endiaferousa.
KaizerSoze Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2005 dike mou eida to sig sou kai syginithika,gamw tin WB pou kopsane to Angel gamw
iSpO_fAcTo Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2005 asta na pan...kai sinexizoun kati paparies seires...ti napei kaneis...makari na ginei afto to spike spinoff film pou olo lene oti tha ginei kai olo den ginete...O joss eipe se sinidefksi oti tha prospathisei gia fetos na kinisei diadikasies...na doume...
avenger Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2006 Το deadwood συνεχίζεται κανονικά δεν διακόπηκε!Μάλιστα τον Ιούνη θα δούμε την τρίτη σαιζόν(12 επεισόδια),αλλά ανανεώθηκε και για τέταρτη!Εγώ νόμιζα πως στην δεύτερη το έκοψαν αλλά τελικά δεν ισχύει κάτι τέτοιο..Τώρα τέλειωσα την 1η σε dvd και θα δω την δεύτερη σε divx.Πολύ καλή σειρά,ειδικά στο casting οι άνθρωποι έδωσαν ρέστα δεν υστερεί κανένας ηθοποιός.Το λινκ περι ανανέωσης http://www2.variety.com/ref.asp?u=AICN&p=1MQT&sid=VR1117935560
iSpO_fAcTo Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2006 ksereis an exoun bgei ipotitloi gia ola ta episodia gia ti defteri season?
ScarletK Δημοσ. 27 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2010 (επεξεργασμένο) Μετά το μίνι trolling μου στο thread του carnivale είπα να κάνω το αυτονόητο...Για όποιον αναρωτιέται επειδή βλέπω είναι παρατημένο το thread , το deadwood έφτασε στις 3 σεζον και κόπηκε. Θέλω να βγάλω τον καημό μου κάπου-έχει chargarei πάλι μάλλον- οπότε θα το κάνω εδώ.Τέτοιο πράγμα δεν έχω ξαναπάθει με σειρά, πολλές με έχουν αγγίξει σε διάφορες φάσεις-το τέλος του californication(last season),η ομιλία του dexter περί μάσκας που γλιστράει,wire,carnivale,rome,house,band of brothers,mad men, όσο σκέφτομαι μου έρχονται διάφορα από πολλές σειρές-λεπτομέρειες από δω κι από 'κει.Το deadwood όμως καταλαμβάνει ένα ιδιαίτερο μέρος στην ψυχή μου.Το πως χτίζει το δράμα ο Milch ,το πως αλλάζουν οι χαρακτήρες όσο περνάνε τα επεισόδια...Το πως γίνεται να λατρεύεις ένα κάθαρμα σαν τον Al. Οι λεπτομέρειες στις σκηνές,η γλώσσα του σώματος των ηθοποιών, ο λόγος που χρησιμοποιεί ο Milch,τα βλέματα,δείχνουν κάτι πάνω από μαεστρία, πραγματικά δεν έχω λόγια.Χρησιμοποιεί πολύ περίεργη γλώσσα,μια μίξη αργκό με επίσημο λόγο να την πω? Καμιά φορά νομίζεις ότι ακούς τίποτα άγγλους ακαδημαϊκούς να συζητούν και δύο λέξεις μετά ακούς ένα cocksucker.(Παρόλα αυτά κάποιος που δεν είναι του γούστου του, μπορεί να κολλήσει απλά στα αμέτρητα μπινελίκια.) Τέλος να πω ότι η ιστορία βασίζεται στην πραγματική πόλη deadwood και πολλοί από τους χαρακτήρες αλλά και περιστατικά στην σειρά πηγάζουν(based, losely μερικές φορες) από αληθινά γεγονότα. Έχει περάσει αρκετός καιρός που το είδα, δεν το έχω δει δεύτερη φορά ακόμα, ίσως επειδή φοβάμαι μη το ξεπεράσω, αλλά όποτε κοιτάω σκηνές στο utube σφίγγεται η καρδιά μου.Θα αφήσω το μπλα μπλα προς το παρόν.Όσοι δεν το έχετε δει σας το προτείνω κι ελπίζω να σας αρέσει όσο και σε μένα ^^ και welcome to fucking Deadwood, it can be combative. Δύο από τα πιο κλασσικά μου viewings όταν με πιάνει η Deadwood κάψα(έχουν spoilers οπότε προσοχή).Για όσους έχουν δει τη σειρά , φέρτε στο μυαλό σας τι είχε συμβεί...γενικά. [ame=http://www.youtube.com/watch?v=VAsNzE8Gl_Q]http://www.youtube.com/watch?v=VAsNzE8Gl_Q[/ame] [ame=http://www.youtube.com/watch?v=KGrzNbFWDms&feature=fvw]http://www.youtube.com/watch?v=KGrzNbFWDms&feature=fvw[/ame] Επεξ/σία 27 Μαρτίου 2010 από ScarletK
Moderators Praetorian Δημοσ. 27 Μαρτίου 2010 Moderators Δημοσ. 27 Μαρτίου 2010 Είναι στο πρόγραμμα να το δω μετά το The Wire Πριν λίγο καιρό είδα τον πιλότο του, και ενώ ήταν πολύ καλή παραγωγή, είχα σοβαρό πρόβλημα με το να καταλάβω τι έλεγαν σε πολλούς διαλόγους (το είδα χωρίς αγγλικούς υπότιτλους ) οπότε έπιανα το γενικό νόημα και με κάποια καθυστέρηση. Anyway, βλέπω στο play.com το έχουν 47€ το πακετάκι με όλες τις season σε DVD (δεν έχει βγει σε Bluray η σειρά ακόμα).
NOMIKOS Δημοσ. 27 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2010 Oi δύο πρώτοι κύκλοι έχουν υπότιτλους Ελληνικούς ο 3ος δυστυχώς είναι χωρίς ,οπότε αναμονή όταν βγουν για να το δω πακέτο. Έχω ακούσει τα καλύτερα για την σειρά.
ScarletK Δημοσ. 27 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2010 Xωρίς πλάκα πάντως , όταν αρχίζεις και καταλαβαίνεις τα αγγλικά στο Deadwood και τα αμερικάνικα στο The Wire νιώθεις ότι πήρες lvl.Βασικά ότι συνδέθηκες με άλλη μια υποκουλτούρα που έχει τα δικά της λογοπαίγνια,κώδικες κτλ.Η οικειότητα που έχουμε αναπτύξει με τα αμερικάνικα κυρίως με εκπλήσσει.Τα αγγλικά subs νομίζω αξίζουν περισσότερο, δεν έχεις ένα μεταφραστή που παλεύει να κάνει απόδοση, διαβάζεις αυτό που λένε ακριβώς,το μόνο που μένει βέβαια είναι να το καταλάβεις(δύσκολο κάποιες φορές).Το επόμενο feat πιστεύω είναι η πλήρης κατανόηση του A bit of Fry and Laurie, αυτό κι αν είναι άθλος.
tzinos Δημοσ. 27 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2010 (επεξεργασμένο) πολυ καλη σειρα αλλα θα την εβαζα χαμηλα στο τοπ 10 μου, η και λιγο ποιο κατω, κυριως επειδη δεν ειμαι φαν τοσο γουεστερν καταστασεων. Η παραγωγη ειναι υψιστου επιπεδου, τυπικη hbo, οι περισοτερες ερμηνειες ειναι πολυ δυνατες, πχ ο αλ σβαρετζεν δινει ρεστα, ειναι πραγματικα θεατρικη ερμηνεια, ενω ο τιμοθυ ενω ειναι καλος εχει ενα κολλημενο βλεμα τσατιλας και δυσκοιλοιοτηας που μετα απο μερικα επεισοδεια ενοχλει και κατανταει γραφικο. Εχει φοβερους χαρακτηρες γενικα, η αναπαρασταση της εποχης ειναι εξισου φοβερη, αλλα καπου το ολο στορυ με κουραζε, μερικες φορες το βαριομουν. Με την καμια δεν ειναι σειρα με κλιφχανγκερς, ανατροπες και σιγουρα δεν ειναι κακο αυτο. Ειναι μια ιστορια για την δημιουργια των προτων αμερικανικων πολεων, τις νομοθεσειες που σχηματιζοταν και τους παρανομους που τις γραφανε. Δεν καταλαβα ποτε παντως την εμονη σε συγκεκριμενες βρισιες και κυριως το cocksucker, πρεπει να το λενε στην σειρα ισα με 100 φορες ανα επεισοδειο!! ανετο 8/10, αξιοπρεπεστατο και διαφορετικο, απλα δεν ειναι απο τα αγαπημενα μου, ουτε θα καθομουν να το ξαναδω. Επεξ/σία 28 Μαρτίου 2010 από tzinos
ScarletK Δημοσ. 28 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2010 (επεξεργασμένο) Σωστός για τον Olyphant.Όσο πιο πολύ τον βλέπεις τόσο πιο παρανοϊκός φαίνεται ο χαρακτήρας του, αλλά ευτυχώς όχι συνέχεια.Φαίνεται σαν τον paladin που έχει παγιδευτεί σε μία κατάσταση που δεν την αντέχει και έχει αρχίσει τα χάπια. Παρόμοια στοιχεία στην ερμηνεία του αναγνώρισα και στο justified-μια νέα σειρά με γουέστερν στοιχεία.Ο χαρακτήρας του Olyphant βασικά είναι cowboy στη σημερινή εποχή.Ακόμα δεν με έχει πείσει γενικά πάντως... edit:Το cocksucker πρέπει να ήταν το μαλάκας της εποχής , δεν παίζει άλλη εξήγηση Επεξ/σία 28 Μαρτίου 2010 από ScarletK
speedy23 Δημοσ. 23 Απριλίου 2010 Δημοσ. 23 Απριλίου 2010 Εγω την τελειωσα πριν κανα μηνα και απλα να πω οτι συμφωνω απολυτα με Scarlet στο τι εγραψε στην προηγουμενη σελιδα.Μονο αν το εχεις δει και πραγματικα σε αγγιξε,θα καταλαβεις εκεινο το ποστ.Ειναι κριμα πραγματικα που εκλεισε με τετοιο τροπο και τοσα loose ends.Για τις ερμηνειες τα ειπε και ο Τζινος απο πανω και κυριως εμεινα μ****** με τον Ian McShane.Δεν ηξερα καν οτι υπηρχε αλλα ο ρολος που επαιξε του Al πραγματικα ηταν ισοπεδωτικος.Η χρυση σφαιρα που κερδισε ηταν το λιγοτεροο κατ'εμε.Τελος,απλα respect στον δημιουργο της σειρας,Milch,που επλασε ετσι την σειρα και τοσο μαεστρικα που σχεδον να νοιαζεσαι και για τον πιο ποταπο.Τρομερο character development πραγματικα.Η γλωσσα πραγματι ειναι απιστευτα δυσκολη και η 3η σεζον ηταν μαρτυριο.Οτι εβγαινε απο τα συμφραζομενα. ΥΓ:Οσοι απεχθανονται το πολυ βρισιδι,keep yourselves away from it!
ScarletK Δημοσ. 24 Απριλίου 2010 Δημοσ. 24 Απριλίου 2010 Εγω την τελειωσα πριν κανα μηνα και απλα να πω οτι συμφωνω απολυτα με Scarlet στο τι εγραψε στην προηγουμενη σελιδα.Μονο αν το εχεις δει και πραγματικα σε αγγιξε,θα καταλαβεις εκεινο το ποστ.Ειναι κριμα πραγματικα που εκλεισε με τετοιο τροπο και τοσα loose ends.Για τις ερμηνειες τα ειπε και ο Τζινος απο πανω και κυριως εμεινα μ****** με τον Ian McShane.Δεν ηξερα καν οτι υπηρχε αλλα ο ρολος που επαιξε του Al πραγματικα ηταν ισοπεδωτικος.Η χρυση σφαιρα που κερδισε ηταν το λιγοτεροο κατ'εμε.Τελος,απλα respect στον δημιουργο της σειρας,Milch,που επλασε ετσι την σειρα και τοσο μαεστρικα που σχεδον να νοιαζεσαι και για τον πιο ποταπο.Τρομερο character development πραγματικα.Η γλωσσα πραγματι ειναι απιστευτα δυσκολη και η 3η σεζον ηταν μαρτυριο.Οτι εβγαινε απο τα συμφραζομενα. ΥΓ:Οσοι απεχθανονται το πολυ βρισιδι,keep yourselves away from it! δέκα χαρακτήρες
speedy23 Δημοσ. 25 Απριλίου 2010 Δημοσ. 25 Απριλίου 2010 Richardson,you little pathetic human being.(ΕB και καλα...) Τρομερο διδυμο παντως με τον Farnum.lol [ame]http://www.youtube.com/watch?v=RUrt1Yomtho[/ame] [ame]http://www.youtube.com/watch?v=XwdE7x1t_nQ[/ame] Θεικοι διαλογοι μιλαμε.Ιδιαιτερα ο δευτερος μεταξυ τους.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα