SnipeR Δημοσ. 15 Αυγούστου 2000 Μέλος Δημοσ. 15 Αυγούστου 2000 Dear Webmasters,<br> 1)Επειδή πολλές φορές έχει βρει κάποιος κάποιο πρόγραμμα και θέλει να το δημοσιεύσει ώστε να μπορούν να το κατεβάσουν οι ενδιαφερόμενοι, πιστεύω πως θα ήταν μια καλή κίνηση εάν φτιάχνατε κάπου ένα FTP... Έτσι όποιος θέλει θα μπορεί να ανεβάσει κάποιο πρόγραμμα που έχει ή να κατεβάσει κάποιο που θέλει.Βεβαια το ότι θα πρέπει να μπορουν οι χρήστες να κάνουν μόνο uploads και downloads χωρίς να μπορούν να σβήνουν,μπορεί να είναι ένα πρόβλημα αλλά που σίγουρα θα βρει λύση. Μετά είναι και ο κίνδυνος για τους ιούς που μπορεί κάποιοι να βάλουν στα progs τους αλλά όπως είπε και κάποιος άλλος εδώ μέσα είμαστε όλοι hackers ʼλλωστε μήπως τα προγράμματα που βρίσκουμε σε διάφορα links είναι πιο αξιόπιστα;;<br> 2) Και ένα δεύτερο.. Ένα κανάλι στο IRC για τα μέλη της Insomnia θα ήταν πολύ καλό. Έτσι θα μπορούμε να μιλάμε "ζωντανά" όλοι οι insomniakoi!!Σε αυτό το κανάλι φυσικά θα μπορούν να μπαίνουν μόνο όσοι είναι γραμμένοι σε κάποια λίστα της insomnia.<p> Δεν ξέρω εάν δεν βρίκατε τις ιδέες μου
SnipeR Δημοσ. 15 Αυγούστου 2000 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2000 Dear Webmasters,<br> 1)Επειδή πολλές φορές έχει βρει κάποιος κάποιο πρόγραμμα και θέλει να το δημοσιεύσει ώστε να μπορούν να το κατεβάσουν οι ενδιαφερόμενοι, πιστεύω πως θα ήταν μια καλή κίνηση εάν φτιάχνατε κάπου ένα FTP... Έτσι όποιος θέλει θα μπορεί να ανεβάσει κάποιο πρόγραμμα που έχει ή να κατεβάσει κάποιο που θέλει.Βεβαια το ότι θα πρέπει να μπορουν οι χρήστες να κάνουν μόνο uploads και downloads χωρίς να μπορούν να σβήνουν,μπορεί να είναι ένα πρόβλημα αλλά που σίγουρα θα βρει λύση. Μετά είναι και ο κίνδυνος για τους ιούς που μπορεί κάποιοι να βάλουν στα progs τους αλλά όπως είπε και κάποιος άλλος εδώ μέσα είμαστε όλοι hackers ʼλλωστε μήπως τα προγράμματα που βρίσκουμε σε διάφορα links είναι πιο αξιόπιστα;;<br> 2) Και ένα δεύτερο.. Ένα κανάλι στο IRC για τα μέλη της Insomnia θα ήταν πολύ καλό. Έτσι θα μπορούμε να μιλάμε "ζωντανά" όλοι οι insomniakoi!!Σε αυτό το κανάλι φυσικά θα μπορούν να μπαίνουν μόνο όσοι είναι γραμμένοι σε κάποια λίστα της insomnia.<p> Δεν ξέρω εάν δεν βρίκατε τις ιδέες μου
gotchagr Δημοσ. 15 Αυγούστου 2000 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2000 Για το θέμα των ιών, κουλαμάρα έχει κάποιος να το ψάξει το ρημάδι που κατεβάζει πρώτα πρωτού το τρέξει με ένα antivirus?
gotchagr Δημοσ. 15 Αυγούστου 2000 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2000 Για το θέμα των ιών, κουλαμάρα έχει κάποιος να το ψάξει το ρημάδι που κατεβάζει πρώτα πρωτού το τρέξει με ένα antivirus?
Anonymous Δημοσ. 16 Αυγούστου 2000 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2000 ΦΙΛΕ gotchagr ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΣΟΥ ΚΑΤΣΕΙ ΙΟΣ ΟΧΙ ΕΝΑ ΑΛΛΑ ΔΕΚΑ ANTIVIRUS?? ΝΑ ΤΡΕΞΕΙΣ ΔΕΝ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ.ΚΑΙ ΤΑ 100 Μετρα ΣΕ 4" ΝΑ ΤΡΕΞΩ ΠΑΛΙ ΘΑ ΜΟΥ ΚΑΤΣΕΙ. Ο Sniper ΚΑΤΙ ΘΑ ΞΕΡΕΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΚΑΙ ΤΟ ΤΟΝΙΖΕΙ!!!!!!!!
Anonymous Δημοσ. 16 Αυγούστου 2000 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2000 ΦΙΛΕ gotchagr ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΣΟΥ ΚΑΤΣΕΙ ΙΟΣ ΟΧΙ ΕΝΑ ΑΛΛΑ ΔΕΚΑ ANTIVIRUS?? ΝΑ ΤΡΕΞΕΙΣ ΔΕΝ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ.ΚΑΙ ΤΑ 100 Μετρα ΣΕ 4" ΝΑ ΤΡΕΞΩ ΠΑΛΙ ΘΑ ΜΟΥ ΚΑΤΣΕΙ. Ο Sniper ΚΑΤΙ ΘΑ ΞΕΡΕΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΚΑΙ ΤΟ ΤΟΝΙΖΕΙ!!!!!!!!
Hal9000 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2000 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2000 Φίλε Sniper το θέμα του Ftp είναι κάτι που το ψάχνω εδώ και καιρό αλλά δεν έχω βρεί ακόμα τον απαραίτητο χώρο.Μέσο κάποιων φίλων όμως πιστεύω να λυθεί σύντομα το πρόβλημα αυτό.Σχετικά με το irc είναι μια πολύ καλή ιδέα που όμως λόγω άλλων προτεραιοτήτων θα αργήσει λίγο να γίνει. Ευχαριστώ για τις παρατηρήσεις σου
Hal9000 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2000 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2000 Φίλε Sniper το θέμα του Ftp είναι κάτι που το ψάχνω εδώ και καιρό αλλά δεν έχω βρεί ακόμα τον απαραίτητο χώρο.Μέσο κάποιων φίλων όμως πιστεύω να λυθεί σύντομα το πρόβλημα αυτό.Σχετικά με το irc είναι μια πολύ καλή ιδέα που όμως λόγω άλλων προτεραιοτήτων θα αργήσει λίγο να γίνει. Ευχαριστώ για τις παρατηρήσεις σου
terryman Δημοσ. 17 Αυγούστου 2000 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2000 Hal mporw na boh8hsw me to irc, mias kai mpainw arketa suxna. 8a se peiraze na anoiksw egw ena room me to onoma insomnia ? e-mail me gia leptomereie
terryman Δημοσ. 17 Αυγούστου 2000 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2000 Hal mporw na boh8hsw me to irc, mias kai mpainw arketa suxna. 8a se peiraze na anoiksw egw ena room me to onoma insomnia ? e-mail me gia leptomereie
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.