Προς το περιεχόμενο

Agora laptop...

Steven

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Σημερα 19:00 ωρα ελλαδας θα μιλησει ο Jobs και θα εχουμε νεα. Αυτα περιμενω κι εγω για να παρω εναν intel-ibook, αν βγει βεβαια...

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 51
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Telika auto pou anakoinothike einai neo iMac me intel cpu xoris allagi stin timi. Gia notebook, tipota akoma

Ανακοινωθηκε και το νεο MacBook Pro, με cpu dual core. Αντικαθιστα το Powerbook.

diladi o kyrios jobs mas anagkazei na paroume laptop pou na zigizei 2.5 kila kai na exei 15.4" othoni kai fysika na kanei kai 2000???? Dn tha yparxoun alla montela?

Θα υπαρχει και ο αντικαταστατης του ibook, αλλα δεν ξερουμε το ποτε θα βγει. Λογικα θα εχει cpu Yonah mono-core και αν δεν κανω λαθος, αυτες κυκλοφορουν τον Ιουνιο... Ελπιζω να μην πρεπει να περιμενουμε μεχρι τοτε, γιατι με βλεπω να παιρνω pc notebook.

• Super Moderators
diladi o kyrios jobs mas anagkazei na paroume laptop pou na zigizei 2.5 kila kai na exei 15.4" othoni kai fysika na kanei kai 2000???? Dn tha yparxoun alla montela?

Όπως λέει ο LordArthas, θα υπάρξει ο αντικαταστάστης του iBook (εφόσον το επαγγελματικό PowerBook μετονομάστηκε σε MacBook Pro, το 'απλό' iBook ίσως ονομαστεί απλά MacBook - χωρίς το Pro).

Σκέψου όμως τι παίρνεις με €2000: 15άρα οθόνη, κάρτα ATI X1600 με 256ΜΒ, ενσωματωμένη κάμερα, μεγάλο σκληρό και 1 ίντσα πάχος.

Κανείς βέβαια δεν σε αναγκάζει να το πάρεις.

Θα υπαρχει και ο αντικαταστατης του ibook, αλλα δεν ξερουμε το ποτε θα βγει. [...']

Στο MacWorld Expo ανακοινώθηκε ότι εντός του 2006 όλη η γραμμή των Macintosh θα μετακομίσει σε Intel επεξεργαστές - χωρίς να ανακοινωθεί η διαθεσιμότητα κάθε μοντέλου. Η επόμενη "τακτική" παρουσίαση προϊόντων από την Apple είναι τις πρώτες μέρες του Ιουνίου, στο WWDC (WorldWide Developers' Conference).

Χωρίς να αποκλείεται ανακοίνωση νωρίτερα (γιατί πολλοί περιμένουν το iBook/MacBook). ;)

Στο MacWorld Expo ανακοινώθηκε ότι εντός του 2006 όλη η γραμμή των Macintosh θα μετακομίσει σε Intel επεξεργαστές - χωρίς να ανακοινωθεί η διαθεσιμότητα κάθε μοντέλου. Η επόμενη "τακτική" παρουσίαση προϊόντων από την Apple είναι τις πρώτες μέρες του Ιουνίου' date=' στο WWDC (WorldWide Developers' Conference).

Χωρίς να αποκλείεται ανακοίνωση νωρίτερα (γιατί πολλοί περιμένουν το iBook/MacBook). ;)[/quote']

Ναι το ειδα οτι εντος του 2006 ολα τα mac θα περασουν σε intel, αλλα ελπιζω τα ibook να παρουσιαστουν νωριτερα απο τον ιουνιο. Μια ενδειξη οτι μαλλον τοτε θα κυκλοφορησουν ειναι το γεγονος οτι οι cpu Yonah mono-core προβλεπεται να ειναι διαθεσιμες κι αυτες τον ιουνιο, οποτε λογικα αφου τα ibook θα εχουν αυτη τη cpu, δυσκολο ειναι να μπορεσουν να βγουν νωριτερα...

ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΩΩΩΩΩΩΩΩ!!!!!!!!!!!!! :?

to thema den einai toso ta 2000 euro...To ksero oti pairneis para polla me auto to mixanima. Apla den ksero an aksizei na exei toso megali othoni... Arxika pigaina gia tin 12ara kai tora na allakso se 15.4"? Episis den einai toso thema kilos kai paxous...alla pio poly megethous.. Den einai megalo to 15.4"??

Vevaia me ola auta exo arxisei na to skeftomai pali... Den ksero...

• Super Moderators
to thema den einai toso ta 2000 euro...To ksero oti pairneis para polla me auto to mixanima. Apla den ksero an aksizei na exei toso megali othoni... Arxika pigaina gia tin 12ara kai tora na allakso se 15.4"? Episis den einai toso thema kilos kai paxous...alla pio poly megethous.. Den einai megalo to 15.4"??

Vevaia me ola auta exo arxisei na to skeftomai pali... Den ksero...

Γιατί να μην πάρεις το 12άρι PowerBook ή το 12άρι iBook; Μια χαρά θα σε καλύψει.

Και σε δυό-τρία χρόνια παίρνεις ένα Intel Mac. ;)

• Super Moderators

Να σου πω την αλήθεια, εμένα μου πάει και μου παραπάει. Και η καρδιά και η τσέπη μου. Κι ετοιμάζομαι να πάρω iMac G5 17" (τον PowerPC φυσικά!).

Πρέπει να λάβεις υπ' όψιν σου τα εξής:

1. Η Rainbow "ξεστοκάρει" τα προηγούμενα μοντέλα (όταν βγαίνει νέο) ρίχνοντας τις τιμές.

2. Τα Intel-based Mac δεν θα τρέχουν μάλλον ό,τι πρόγραμμα προϋπήρχε του MacOS X - δηλαδή πάρα πολλά παιχνίδια αλλά και αρκετές εφαρμογές που τρέχουν σε περιβάλλον Classic (δηλ. απαιτούν σύστημα MacOS 9.2.2 ή παλιότερο).

3. Υπάρχει πληθώρα εφαρμογών για MacOS 9.2.2 και MacOS X 10.4 (PowerPC).

Οπότε... ;)

auto den to iksera.. Diladi apo pleuras logismikou kai programmaton simainei pos tha prepei oles oi etairies na vgaloun apo tin arxi ekdroseis pou tha trexoun sta intel mac? Diladi opoios to parei flevari to laptop den tha mporei na katevasei kai na kanei tipota pera apo auta pou exei apo mono tou mesa to MacOS?? Parepiptontos me poio MacOS tha erxontai ta MacBook pro?

Mexri na vgoun oi nees ekdoseis ton programmaton pou tha trexoun se PPC/macintels, ola ta programmata trexoun me simulation (rosetta einai o simulator pou exoun ensomatomeno ta macintel). Auto simainei oti tha einai ligo argo se sxesi me tis plireis dunatotites tis CPU, alla kai pali einai grigorotero apo ta proigoumena macs. To oti leitourgei svelta me rosetta, fanike otan o Jobs etrekse Photoshop CS sto neo iMac.

• Super Moderators
Να σου πω την αλήθεια' date=' εμένα μου πάει και μου παραπάει. Και η καρδιά και η τσέπη μου. Κι ετοιμάζομαι να πάρω iMac G5 17" (τον PowerPC φυσικά!).

Πρέπει να λάβεις υπ' όψιν σου τα εξής:

1. Η Rainbow "ξεστοκάρει" τα προηγούμενα μοντέλα (όταν βγαίνει νέο) ρίχνοντας τις τιμές.

[...']

Το λοιπόν, να εμπλουτίσω το forum με νεώτερες πληροφορίες καθώς πήρα κανά-δυό τηλέφωνα κι έμαθα το εξής απλό που δεν είχα σκεφτεί:

Τα iMac G5 και PowerBook (PowerPC μοντέλα) δεν σταματούν να πωλούνται, δεν βγαίνουν από την παραγωγή. Πωλούνται παράλληλα με τα Intel-based μηχανήματα. Άρα η Rainbow δεν ξεστοκάρει και προφανώς δεν ρίχνει τις τιμές. Τουλάχιστον όχι προς το παρόν.

Αυτή η πολιτική της Apple φαίνεται και στο αμερικάνικο AppleStore, όπου πωλούνται ταυτόχρονα και τα δύο μοντέλα (PowerPC και Intel) με τις ίδιες τιμές που υπήρχαν και πριν την εισαγωγή των νέων μοντέλων ($1.299 για τον 17άρι iMac - είτε αυτός είναι Intel είτε PowerPC).

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...