frost Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2005 Καλησπέρα παιδιά έβαλα πριν λίγες μέρες dsl, μετά από χρόνια pstn γραμμής και θα παρακαλούσα να μου πείτε αν γνωρίζετε στο kazaa τι ρυθμίσεις χειάζεται για να ανέβουν οι ταχύτητες.Μου είπαν ότι θέλει κάποιες ρυθμίσεις όπως port-ip κλπ Μπορείτε να με καθοδηγήσετε πώς θα τις κάνω? Ευχαριστώ
kleidokratwr Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2005 Χμ δεν μπορώ να σε βοηθήσω με το kazaa, εγώ όποτε το χω χρησιμοποιήσει έστω και ελάχιστα μπαίνω με τα default του. αν και η καλύτερα λύση απόλες είναι να το αφήσεις και να ασχοληθείς με 1)dc++ 2)limewire 3)soulseek ένα search με το καθένα εδώ στο insomnia πιστεύω θα σε πείσει.
jumaru99 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2005 συγνωμή αλλά έχω την εντύπωση ότι το kazaa το κλείσανε! Αν κάνω λάθος διορθώστε με. Αν όχι, θα συμφωνίσω να τον kleidokratwr, στρέψου αλλού και δεν θα βγεις χαμένος!
frost Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2005 Το kazaa λειτουργεί ακόμα,αυτή τη στιγμή από εκεί κατεβάζω.Απλά το έχω βολευτεί τόσα χρόνια αλλά βεβαίως θα δοκιμάσω τα παραπάνω.Αυτά δεν χρειάζονται ρυθμίσεις για καλύτερες ταχύτητες (φυσικά για dsl σύνδεση 384)?
polaki Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2005 Για φάση ίδια με το Kazaa παίζεις με Limewire. Για πιο ψαγμένη μουσική παίζεις με Soulseek, και για ολόκληρα albums, παιχνίδια, προγράμματα κλπ ειναι το emule. Το DC++ για μένα ειναι καλό μονο για ελληνικά, κατα τ'αλλα το είχα ενα 8μηνο και μετα το αφησα. Τωρα σιγα σιγα θα μπεις στα κόλπα των torrents, αλλά εκεί θέλει λίγο υπομονή αν δεν πέσεις σε torrent με πολλούς "χρήστες".
frost Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2006 Ρε παιδια έχω πρόβλημα με τα ports και firewall στα limewire και soulseek.Μπορείτε να με βοηθήσετε?
whiteman7 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2006 to dc++ mono kalo gi ata ellinika? mallon den exeis psaxtei poly
polaki Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2006 εχω ψαχτει πολυ γιατι το είχα 8 μήνες και ίσως και παραπάνω. Οταν το είχα εγω, μπορούσες να κατεβάζεις κάτι απο έναν μόνο (για καθε αρχείο) και αυτο με χάλαγε τρελα. Επίσης με χάλαγε τρελα οτι το κάθε hub είχε τους δικούς του κανόνες, πχ το ένα δεν ήθελε .exe. Το αλλο δεν ηθελε το ένα, το αλλο, το παράλο. Το τρίτο με πέταγε εξω γιατί δεν ήθελε λέει ΧΧΧ, και μου "εδειχνε " οτι μια φωτογραφία λέει ηταν ενάντια στους κανόνες. Ολα καλα, μονο που η φωτογραφία αυτη ηταν το ΕΞΩΦΥΛΟ ενος pop album!!! Ε δηλαδή μην τρελαθούμε!!! Μετά μου την έσπαγε το σκηνικό με τα slots. Ειχε ο αλλος Τ3 και ειχε 3 slots. Ώπα ρε μεγάλε... Εντάξει δεν λεω, οποιος ηταν συνδεδεμενος προφανως και κατέβαζε με 100kb/sec... αλλά επρεπε να παρακαλέσω για ενα slot! Aλλα hubs σου λένε ΕΠ ΦΙΛΕ!! ΜΟΝΟ σε 3 hubs να εισαι μεσα... Και αν εγω θέλω να ειμαι σε 6? Το αλλο σου ελεγε αν δεν εχεις 5 slots, δεν μας κάνεις. Το παράλλο όμως σου έλεγε "πανω απο 3 slots σε πετάμε εξω"... Ε αποφασίστε να τελιώνουμε! Μετά μου είχε τυχει να κατεβάσω fake αρχειο, που κατέβηκε σε 5 δευτερόλεπτα, και ηταν αρχειο 2giga, προφανώς γιατί ηταν fake. Οπότε εγω προσωπικά το είχα ΜΟΝΟ για ελληνικά hubs, και κάποια ψαγμένα για μουσική με τις τελευταίες κυκλοφορίες σε trance κλπ. Εντάξει εχει ΤΡΕΛΟ υλικό, και εκει θα βρεις οτι δεν μπορείς να βρεις πουθενα αλλου, αλλα θέλει τρελό ψαξιμο, και να εισαι πανω απτο pc ολη μέρα. Προσωπικά γράφτηκα στα διαφορα forums με ανταλλαγη μουσικής μέσω streamload (εχω και πληρωνω account 1.5 χρόνο πριν ανακαλύψω τετοια forums) και βρήσκω απλα τα πάντα.. Οπότε το DC++ το ψιλοέκοψα, μέχρι που εκανα format στο pc και απλα δεν το ξαναβαλα. Δεν αντιλέγω οτι ειναι ισως το πιο "δυνατο", απλα εμενα οι απαιτήσεις μου ειναι πιο "mainstream" τελικά και δεν μου χρειαζόταν! Παντως αν πετύχεις καποιον με T3 κλπ, ειναι απλα ΤΑΧΥΤΑΤΟ!
jb1989 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2006 telika poio proteinete gia na min anagazomai na kano polles ri8miseis? tosa xronia exo to kazaa alla tora teleftaia me exei apogoitefsei. to ena apo ta tria tragoudia pou katevazo paizei. ta alla pane kado katef8eian!!!
polaki Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2006 Ειπαμε πετα το Kazaa. Ειναι νεκρό. Απο κει και πέρα πρεπει και συ να κανεις τις δοκιμές σου όπως όλοι μας, να δεις ποιο σου ταιριάζει. Αλλα αυτα θα τα δεις μονο αν ξερεις τις αναγκες σου. Πχ το emule για να αρχίσει να κατεβάζει με τρελες ταχυτητες θελει να το αφήσεις κανα μηνα 24/7 να ανεβάζει, ωστε να ανεβει το share ratio σου και να μπαίνεις στην ουρά μπροστα απτους αλλους. Αν το βαλεις τωρα κ επιλέξεις ενα τραγούδι αντι να σου έρθει σε 5 λεπτα θα σου έρθει σε 5 ωρες.. Και ξαναλέω, για φαση Κazaa, δοκίμασε το limewire..
komvion Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2006 dokimase kai to cabos. egw vriskw arketa pragmata ki ekei
tsakonas Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2006 axx exei xarh pou den borw na milhsw gia ta torrents!!! ti katheste kai pedeveste re paidia!!!!pote ma POTE den exw pesei se torrent me ligous seeders klp klp klp.....apla ena einai to site ...osoi to kseroun einai tuxeroi..kai mhn arxisete ta PM's ...to site einai prive pleon...epishs gia to DC++ uparxei to revconnect pou dinei thn lush stis hlithiothtes tou aplou DC++.....proswpika exw dokimasei ta panta alla xwris parekshghsh ola ta alla ektos DC k torrents einai apla gia gelia....eimai 5 xronia agglia kai katevazw 24/7 ...den uparxei kati pou na mhn borw na to vrw pleon... soulseek? emule? kazaa? umarton.... ade na ta klisoun kai auta!!!
capthookb Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2006 Σε torrents και σε Direct Connect δε μπορείς να βρείς πάντα αυτό που θες, ειδικά αν είναι κάπως πιο παλιό, ενώ στο emule το βρίσκεις. Το κλειδί είναι να μην ψάχνεις να χρησιμοποιείσης μόνο ένα πρόγραμμα αλλά και τα τρια (αναφέρομαι σε emule, dc, και torrents)
Costinio Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2006 και κάποια ψαγμένα για μουσική με τις τελευταίες κυκλοφορίες σε trance κλπ. αυτό ακριβώς. για EDM το DC είναι απλά άπαιχτο, όπως και το Soulseek απότι λένε (εγώ πάντως το λίγο που δοκίμασα το slsk μου έδωσε λιγότερα results απ'ότι το dc σε συγκεκριμένα searches)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.