Προς το περιεχόμενο

Πολυμηχάνημα και fax

Anexann

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Βρίσκομαι στην αγορά για ανεύρεση ενός εκτυπωτή και ενός fax. Δεδομένου ότι ο χώρος που θέλω να έχω τις δυο αυτές συσκευές είναι σχετικά περιορισμένος, σκέφτηκα την περίπτωση ενός πολυμηχανήματος.

Έριξα μια πολύ γρήγορη, ως και επιπόλαιη, ματιά και βρήκα 2-3 μηχανήματα:

LEXMARK P4350 - HP OFFICEJET 5510 - HP OFFICEJET 5610

Ενδιαφέρομαι για πολυμηχανήματα στην περιοχή κόστους ?200-?400. Αν ξέρει κανείς και άλλα πολυμηχανήματα θα ήθελα να μου τα προτείνετε.

Δημοσ.

Από ό,τι βλέπω σήμερα που είχα λίγο παραπάνω χρόνο σχεδόν όλη η σειρά της HP Officejet με καλύπτει με το παραπάνω. Οι τιμές δείχνουν πολύ καλές σε σχέση με το συνολικό κόστος δυο μηχανημάτων πάνω στο γραφείο και με την επιφάνεια μόνο ενός.

Έχει κανείς άλλος εμπειρίες με παρόμοια μηχανήματα;

Δημοσ.
Kai ektipoths kai fax kai tilefwno kai fotoantigrafiko mazi einai' date=' poly kalh lish oi neoi HP.

Episis kai to [b']Konica Minolta 7013 i to 1611[/b] einai kala alla diskolo na ta vreis :-P

Έχεις κάποιο URL για αυτά; Δε μπορώ να τα βρω στο επίσημο site.

Μέχρι τώρα μάλλον κατευθύνομαι προς το HP Officejet 4255. Και οικονομικό είναι και έχει και τηλέφωνο. Σκέφτομαι όμως από τώρα πως μπορώ να το συνδέσω πάνω στο Netmod ώστε να είναι αποκλειστικά για fax. Μάλλον θα θέλει MSN...

Δημοσ.

Θα πρότεινα Canon. Έχω πολυμηχάνημα (MP170) και εκτυπωτή Pixma ip5000 Και είμαι ενθουσιασμένος. Δες αν υπάρχει κάποιο με fax και πάρτο με κλειστά τα μάτια.

Δημοσ.

Είμαι και εγώ ευτυχής χρήστης εκτυπωτή ΙΡ3000 και έχω δει και απο πρώτο χέρι το πολυμηχάνημα ΜΡ150, και θα σου πρότεινα και εγώ να δεις λίγο την αντίστοιχη πρόταση της Canon, έχουν πολύ καλή ποιότητα εκτύπωσης και πολύ φθηνότερα μελάνια (δεδομένου οτι υπάρχουν περισσότερες no name επιλογές στη μισή τιμή από τα original).

Δημοσ.

Κατέβασα εχθές το manual του 4255 και εξ'αρχής είδα ότι θέλει πολύ διάβασμα για το setup του. 185 σελίδες μετά I'm none the wiser και, μάλλον, πελαγομένος. ?150 η λύση αυτή.

Από Canon το μόνο που καλύπτει όλες τις ανάγκες μου είναι το PIXMA MP780 αλλά με το πολύ υψηλό αντίτιμο των ?400 περίπου... Αν είναι να δώσω τόσα λεφτά καλύτερα να έπαιρνα δυο ξεχωριστές λύσεις όπως σκεφτόμουν αρχικά τα:

Canon PIXMA IP4200 (?130) και

Canon B-820 (?150) -> Σύνολο: ?280-?300 max

Θα το ψάξω το θέμα καθώς δεν είναι δυνατό να μην υπάρχουν και άλλες εταιρίες με παρόμοια μηχανήματα. Πάντως το HP 4255 με έχει κερδίσει προς το παρόν με την τιμή του και τη δυνατότητα να συνδέσεις πάνω του άλλο τηλέφωνο. Ίσως με το NetMod να μη χρειάζεται, αλλά επιτρέπει και άλλο ένα handset να συνδεθεί χαρίζοντας έτσι την ευκολία ενός ασύρματου τηλεφώνου με δυνατότητα προώθησης σε fax answering.

Δημοσ.

Δυο παρατηρήσεις για το hp 4255 .

1. Μετά από μερικές ώρες συνεχόμενης λειτουργίας , το ακουστικό του υπερθερμαίνεται .

2. Πρέπει να είναι ανοιχτό για να λειτουργεί το ενσωματωμένο τηλέφωνο .

3. Διαβάζει μόνο σελίδες , όχι βιβλία .

Δημοσ.
Δυο παρατηρήσεις για το hp 4255 .

1. Μετά από μερικές ώρες συνεχόμενης λειτουργίας ' date=' το ακουστικό του υπερθερμαίνεται .

2. Πρέπει να είναι ανοιχτό για να λειτουργεί το ενσωματωμένο τηλέφωνο .

3. Διαβάζει μόνο σελίδες , όχι βιβλία .[/quote']

Den einai scanner me gialini epifaneia alla me trofodoth xartiwn.

Πολύ χρήσιμες οι παρατηρήσεις σας. Ευχαριστώ και τους δυο. Ομολογώ πως δεν το είχα προσέξει. Αμέσως το 4255 χάνει πολούς βαθμούς πρακτικότητας...

Canon PIXMA IP4200 (?130) και

Canon B-820 (?150) -> Σύνολο: ?280-?300 max

Τώρα κατάλαβα το λάθος του πιο πάνω σκεπτικού μου αφού έτσι δεν έχω ούτε scanner, ούτε φωτοαντιγραφικό...

Η έρευνα λοιπόν συνεχίζεται.

Δημοσ.

Μπορείς να πάρεις ένα σχετικά φθηνό πολυμηχάνημα της Canon (ΜP 150/170) γύρω στα 120? και μια ξεχωριστή συσκευή fax οπότε το συνολικό σου κόστος πέφτει αρκετά. Βέβαια τα 150? του HP είναι δελεαστικότατα.

Δημοσ.
Μπορείς να πάρεις ένα σχετικά φθηνό πολυμηχάνημα της Canon (ΜP 150/170) γύρω στα 120? και μια ξεχωριστή συσκευή fax οπότε το συνολικό σου κόστος πέφτει αρκετά. Βέβαια τα 150? του HP είναι δελεαστικότατα[/color'].

Είναι το πιο πλήρες και οικονομικό πολυμηχάνημα που έχω βρει. Αν είχε και flatbed scanner τότε θα το... σετάριζα ήδη!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...