predator Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2005 ποροθηκα τρελλα με το εν λογω game και ψαχνω αντιπαλους. τις γιορτες και στην αθηνα και μετα για ηρακλειο κρητης! ποιοι ειστε μεσα?
g20_ready Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2005 καποτε επαιζα αλλα πιστευω πως το ποκεμον ειναι μακραν καλυτερο για trading card game.δοκιμασε να πασ σε καμια καισα αν θες να παιξεις αυτες τις μερες.παρασκευες εχει και fnm [friday night magic].
predator Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2005 ναι στην καισα ημουν σημερα (πειραια) και ψωνησα καρτες. μου ειπαν να παω και αυριο το πρωι που θα εχει κοσμο μπολικο. για αλλο card game και ειδικα pokemon και yugioh δεν ενδιαφερομαι μιας και τα θεωρω παιδικα σε σχεση με το magic. μιας και το σταματησες μηπως πουλας κατα τυχη την συλλογη σου? αν ναι στειλε μου σε πμ λεπτομερειες κυριως για τις rare και uncommon που εχεις.
polaki Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2005 Επαιζα κ εγω το 1997... Εχω 2 τραπουλες, δεν ξερω αν σε ενδιαφέρουν και πόσο κάνουν! Στειλε μου ΡΜ αν ειναι
Isle Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2005 Predator κι εγω επαιζα πριν κατι μηνες αλλα το βαρεθηκα λογω ελλιψης αντιπαλων και χρηματων. Μπορει να εχω καμια καρτα που θες παντως... Στειλε μου κι εμενα ενα πμ.
predator Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2005 στειλε μου τι καρτες εχεις (ονομα,σειρα,rarity) και σε τι κατασταση ειναι. εννοειται οτι αν δεν τις πουλας πακετο σε τιμη ευκαιριας θα μου στειλεις μονο τις rare και uncommon σου. παντως αν θες να τις ξεφορτοθεις ολες πες μου τιμη και ποσες καρτες ειναι συνολο και τα βρισκουμε.
Dark-Shadow Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2005 o ksaderfos mou kanei silogi mi so po oti exei 2000 kartes
Johny4 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2005 predator to na krineis ena card game mono apo ti seira stin tileorasi einai lathos. Prin polla xronia epaiza pokemon kai mborw na pw oti itan poli diaskestiko paixnidi distixos omws to stamatisa logo elipsis xrimatwn.
xalia Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2005 brushland θέλει κανείς?? χεχε ice age rare! έπαιζα magic αλλά το παράτησα... μου έχουν μείνει το Garfield vs Finkel η brushland και 3 σφραγισμένα booster 8th! πολλά $$$$ το magic....
Shinta Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2006 Ti type paizete re paidia? Imho Type I iz da best.Giati to type 2 vasizete sto posa l7 mboreis na diatheseis agorazontas cards gia na sou pesoun oi "kales" kai na ftiakseis to deck, eno sto type I logo tou variety apo oles tis ekdoseis mboreis na kaneis megaliterous sindiasmous-combo. Favored Deck:Black suicidal
Isle Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2006 Λοιπον, οσοι ασχολειστε πεταχτειτε να δειτε το kaissa.gr.Εχει ενα ωραιο forumακι αλλα ο moderator ειναι μ@λ@κ@ς.Εγω εμπαινα πριν καιρο.
predator Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2006 εγω παιζω type II-Rav. type I εχεις παρα πολλες επιλογες και ξεφευγει το θεμα, ασε που δε μπορεις να παιξεις σε τουρνουα. α draft tulez, επαιξα την παρασκευη στο FNM και τρελαθηκα! οποιος ειναι απο πειραια ραντεβου την παρασκευη το απογευμα (περιπου στις 6) στην καισσα!
Shinta Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2006 Nai ok, draft isos einai to mono pou aksizei.Allios, mbeneis sto site, vlepeis tis cards, ftiaxneis ikonika to deck, kai meta plironeis mexri na sou katsoun oles kai eisai etimos.
Isle Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2006 Η τις αγοραζεις με πιστωτικη χωρις να ψαχνεις.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.