Προς το περιεχόμενο

Norton 2002 - Μίκρυνε το πακέτο ή μου φαίνεται;

daniel's_saving_grace

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Τα προγράμματα που υπάρχουν στο Norton System Works 2002 ή είναι λιγότερα ή εγώ δεν έχω κάνει πλήρη εγκατάσταση από λάθος. Είναι πολλά που λείπουν και που υπήρχαν σε παλιότερες εκδόσεις, μήπως τώρα που έχω τα ΧΡ μερικά από αυτά δεν χρειάζονται;<p>Βόξον

• Super Moderators
Δημοσ.

Λοιπόν, να τα πάρουμε από την αρχή:

Έχω το Norton SystemWorks 2002, την απλή έκδοση, όχι την Pro. Την χρησιμοποιώ σε Windows XP Professional και έκανα full install. Ανοίγοντας το Norton Integrator, βλέπω τα ακόλουθα:<p>>>> Norton Utilities

- Speed Disk

- Norton System Doctor

- Unerase Wizard

- Norton Disk Doctor

- Norton Windows Doctor

- System Information

- Wipe Info<p>>>> Norton Anti Virus<p>>>> Norton Cleansweep<p>>>> GoBack<p> smile.gif" border="0

• Super Moderators
Δημοσ.

Τώρα θα κάνουμε κόντρες... smile.gif" border="0 <p>Κι εγώ έχω εγκαταστήσει επιπρόσθετα από την απλή έκδοση που έχω, το Norton Internet Security 2002 και το Ghost 2002. ʼσε που είμαι έτοιμος να βάλω και το WinFax 10.01 Pro... smile.gif" border="0 <p>ʼλλος;

Δημοσ.

valte to NORTON SYSTEMWORKS 2002 ALLA PROSOXI OXI TO WINFAX BASIC EDITION POU EINAI STO PAKETO KOLLAEI STA ME,2000 KAI STA XP AN TO VALETE TOTE DEN THA JANAMPEI STA WINDOWS DOKIMASMENO SE 10 MHXANHMATA DIAFORETIKA ELEGA MIPOS FTAEI H CRACKED PIRA KAI TIN OEM ALLA KAI TIN RETAIL VERSION TA IDIA ME TO WINFAX TOU NORTON SYSTEM WORKS 2002 OPOTE EXEI MALLON PROVLIMA........KOITAJTE TO KAI ESEIS AFOY PARETE BACKUP PROTA.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...