Επισκέπτης Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2005 Θα ηθελα να μου πει καποιος ,πως μπορω να εγκαταστησω jdk 1.5 σε suse 10 ...Επισης πως μπορω να εγκαταστησω τον firefox 1.5; η εντολη ./firefox απο τη κονσολα απλα τρεχει το προγραμμα...Αν γινεται να μου πειτε και πως μπορω να ορισω τo classpath kai path gia to jdk.. κατι τελευταιο,τα suse δεν μου αναγνωριζουν την καρτα γραφικων(3d acceleration δηλαδη..)...ειναι μια ati 300se-x(asus) ...Αντιθετα,τα mandriva 2006 την ανγνωριζουν κανονικα.. υπαρχει λυση; Οπως καταλαβατε,εχω ελαχιστες γνωσεις πανω σε linux οποτε θα παρακαλουσα οι οποιες οδηγιες ,να δινονται με αρκετες λεπτομεριες.. kiss-->keep it simply(e) stupid Ευχαριστω...
coffeex Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2005 Gia firefox : Deksi klik sthn epifaneia ergasias meta Dhmiourgia Neou->Arxeio->Desmos_me_efarmogh meta phgaineis sthn kartela Efarmogh kai sto ekei pou leei Entol bazeis thn diadromh me to ektelesimo toy firefox. Gia java diabase edw
getty Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2005 Αλήθεια ανενεώνονται αυτόματα τα MIME Types στη registry και File Name Associations στο suse? (αυτό και αν θα ήταν μαγκιά)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.