songless_bird Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2005 Μπορω να το χρησιμοποιησω και για αλλα προγραμματα? :???: Εχω την καρτα kworld AV/DV TV Expert και το μονο προγραμμα που ανταποκρινεται στο remote ειναι αυτο που ειχε το CD της (powerVCR II) το οποιο ειναι αθλιο!!! Δεν μου δειχνει σωστα την εικονα γιατι εχει προβλημα στον ορισμο του PAL B/G... Με ενα σωρο αλλα προγραμματα, ακομη και με το winamp, εχω καλη εικονα αλλα δεν εχω remote control :neutral: Τι να κανω?
qspock Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2005 Υπαρχουν προγραμματακια που κανουν αυτο που θελεις. Υπαρχει το Btremote που χρησιμοποιω εγω, το uice, το grider κλπ...
songless_bird Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2005 Υπαρχουν προγραμματακια που κανουν αυτο που θελεις. Υπαρχει το Btremote που χρησιμοποιω εγω, το uice, το grider κλπ... Το ΒΤremote θα ηταν το ιδανικοτερο αν υποστηριζε την καρτα μου To uice δεν το δοκιμασα ακομη αλλα το grider ειναι αχρηστο αφου ανιχνευει COM Ports και οχι το tuner...
qspock Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2005 Δοκιμασες να του βαλεις manually τα διαφορα dll που εχει το Btremote? Γιατι το automatic detection δε δουλευει ουτε σε μενα (pixelview playtv pro). Παντως, χωρις να εχω καταφερει να κανω αλλα τετοια προγραμματακια να δουλεψουν, νομιζω οτι το Btremote ειναι το πιο απλο στη χρηση του και κανει μια χαρα τη δουλιτσα του. Κριμα που δεν εχει ανανεωθει εδω και χρονια, και που δεν υποστηριζει αρκετες καρτες... Τις προαλλες διαβασα για αλλο ενα νομιζω καπου εδω τριγυρω αλλα μου διαφευγει το ονομα και το ποστ...
songless_bird Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2005 Και εμενα μου φανηκε το καλύτερο , αλλα δεν υπαρχει κανενα dll που να κανει για την καρτα μου. Το θεμα ειναι οτι συμβιβαστηκα με το προγραμμα της καρτας μιας και λειτουργησε σωστα , αφου ορισα απο της επιλογες οτι ειμαστε στην Ταιλανδη :???: Τωρα δειχνει και σωστα η εικονα και με μια πατεντα που εκανα με το να κρατησω το προγραμμα οδηγησης του remote αλλα να βαλω νεους drivers της καρτας ,αλλα μπορω να χειριζομαι και το mouse και ολες τις λειτουργιες του με το remote... Thanx για τη βοηθεια.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.