Gary Δημοσ. 30 Μαΐου 2001 Δημοσ. 30 Μαΐου 2001 exo to DAP kai katebazo kathe mera apo ligo (me resume) to ISO toy Free BSD (640 MB) emena lei oti ayxanei ti xoretikotia - omos klino to computer lete na xanontai kathe fora kai ztapa katebazo i apothikeyontai sto dikso - <P>apantiste moy
HamerZ Δημοσ. 30 Μαΐου 2001 Δημοσ. 30 Μαΐου 2001 Oxi den pisteyw na yparxei problhma opws kai me to GoZilla kai alla paromoia programmata. Kathe fora xekina kai psrosthetei apo ekei poy emeine thn teleytaia fora.
SoTiRiS Δημοσ. 30 Μαΐου 2001 Δημοσ. 30 Μαΐου 2001 oxi min anisixeis den xaneis tipota,oloi etsi kanoume ,siga siga katabazoume ta megala arxeia (atime ote na min exoume taxitites).to resume kanei auto akribos to pragma ,to stamatas kai to xekinas opote theleis kai auto sinexizei apo ekei pou to stamatises.
apokaliptis Δημοσ. 30 Μαΐου 2001 Δημοσ. 30 Μαΐου 2001 Prosekste omws ta anwmala ftp pou kanoun kati trela me to login!!!
Gary Δημοσ. 31 Μαΐου 2001 Μέλος Δημοσ. 31 Μαΐου 2001 o ftp tis otenet den nomizo na einai kai poly anonymos ... <P><BR>thanks pedes <P>opoios thelei Free BSD ISO ft.otenet.gr i sto ntua
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.