Προς το περιεχόμενο

Πρόβλημα κωδικού, πως ανοίγω το laptop;

South_Park

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έκανα την απείστευτη γκάφα να βάλω κωδικό στα windows xp home sp2 που περιλαμβάνει αριθμούς και αγγλικούς χαρακτήρες. Έλα όμως που όταν φορτώνουν τα windows έχουν προεπιλεγμένη γλώσσα τα ελληνικά (κι έλεγα να θυμηθώ να το αλλάξω) και δεν μπορώ να γράψω σωστά τον κωδικό. Η συντόμευση των πλήκτρων που έχω ορίσει για εναλλαγή γλώσσας (ctrl+shift) δεν δουλεύει σ' αυτή την οθόνη.

Please ας βοηθήσει κάποιος πριν πάθουν τα νεύρα μου. Σημειωτέον ότι δεν υπάρχουν άλλοι ενεργοί λογαριασμοί στο laptop. Υπάρχει τρόπος χωρίς να προκαλέσω κάποια ζημιά; Είχα ακούσει ότι βγάζοντας την μπαταρία της μητρικής ακυρώνεται ο κωδικός του BIOS αλλά δεν ξέρω τι γίνεται με τον κωδικό των windows.

Δημοσ.

ayto pou leei o KenZone na kaneis...

pantws mou kanei entypwsi oti den mporeis na allakseis glwssa stin arxiki othoni...

se ena acer enos filou exei kanei to idio epitides gia na min mpainoun alloi sto laptop tou...

kai aytos kyrios mpainei allaze glwssa vazei kwdiko kai teleiwse....

Δημοσ.

OK, φτηνά τη γλύτωσα. Παιδιά ευχαριστώ πάρα πολύ.

Apsiman είχες δίκιο αλλάζει η γλώσσα και από την αρχική οθόνη μόνο που γίνεται με το συνδιασμό πλήκτρων που είχε από τη μάνα του alt+shift (και όχι alt+ctrl+shift όπως νόμιζα) πρίν το αλλάξω σε ctrl+shift. Μικρό το κακό και λίγα τα εγκεφαλικά χάρη σε σας παιδιά. Apsiman έχω τον FS 1667g2 και έχω διαβάσει στο manual του αυτό που ρωτάς για τα καμένα pixel, θα το βρώ και θα σου απαντήσω στο σχετικό θέμα σε κανένα τέταρτο.

Άρε ο χάκερ πήγα να κλειδώσω το laptop για τους άλλους και κλείδωσα έξω εμένα. Ευχαριστώ.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...