Προς το περιεχόμενο

AviSub - Ενσωμάτωση subs σε AVI χωρίς reencoding

trustfm

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 646
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Η έκδοση 1.5 δούλεψε άψογα. Οι υπότιτλοι εμφανίζονται στον player που έχει ο DivX codec. Πολλά ευχαριστώ κι από μένα για το προγραμματάκι...

Δημοσ.

...λοιπόν φτιάχνω το πρώτο μέρος από μια ταινία και μετά το δεύτερο με το avisub. Όλα καλά μόνο που σε όλα όσα έχω φτιάξει, μα σε όλα βρε παιδιά, στα δεύτερα μέρη η κίνηση κάνει μερικά κοψίματα. Οι υπότιτλοι εφμάνίζονται κανονικότατα. Μήπως έχετε παρατηρήσει κάτι τέτοιο; Τα γράφω σε DVDR-W.

Δημοσ.

Φιλοι μου Χρονια πολλα!!!!

Δοκιμασα να βαλω κατι υποτιτλους και μου βγαζει το παρακατω μηνυμα...Τι μπορω να κανω ??? Ευχαριστω.

504613

Υ.Γ. Ο mod ας κανει επισημασμενο το θεμα για να το βρισκουμε πιο ευκολα. :smile: :smile: :smile:

Δημοσ.
Δοκιμασα να βαλω κατι υποτιτλους και μου βγαζει το παρακατω μηνυμα...Τι μπορω να κανω ??? Ευχαριστω.

Ή να μικρυνεις το font size ή να σπασεις τον υποτιτλο σε δυο γραμμες...

Δημοσ.
Ή να μικρυνεις το font size ή να σπασεις τον υποτιτλο σε δυο γραμμες...

Ευχαριστω.Θα το δοκιμασω.

Edit:

Κατεβασα το font size στο 8 αλλα και παλι τα ιδια.Εσπασα τον υποτιτλο και ΟΚ τωρα. :smile: :smile: :smile:

Δημοσ.

Και μια ακομα ερωτηση...Σε dvd players που παιζουν ελληνικους υποτιτλους (GVG , LG κλπ) ειναι προτιμοτερο να ενσωματωνουμε τους υποτιτλους με το avisub και μετα να γραφουμε το cd , dvd ή να τους βαζουμε ξεχωριστα στον ιδιο φακελο με το ιδιο ονομα αλλα αλλη καταληξη ????

:smile: :smile: :smile: :smile:

Δημοσ.

Νομίζω ότι είναι καλύτερα να τους βάζεις στον ίδιο φάκελο με κατάληξη .srt αν είναι βέβαια .srt

Δηλαδή movie.avi και movie.srt, εμένα πάντως έτσι τους διαβάζει.

Δημοσ.

Μόλις δοκίμασα το avisub βάζοντας επιλέξιμους ελληνικούς και αγγλικούς υπότιτλους σε ένα αβι (σειρά Stargate Atlantis).

Το Pioneer DV2850 έπαιξε άψογα το *.divx αρχείο που δημιουργήθηκε με τους παραπάνω υπότιτλους ελληνικούς και αγγλικούς.

Πολλές ευχαριστίες στον trustfm και σ' όσους συνέβαλαν στην βελτίωση του προγράμματος με τις παρατηρήσεις τους.

Χρόνια πολλά σε όλους!

Δημοσ.
Πως μπορουμε να ξερουμε αν οι υποτιτλοι ειναι πληρως συγχρονισμενοι με το avi? Εβαλα ενα avi και ενα srt αλλα υπαρχει προβλημα συγχρονισμου.Ευχαριστω. :smile: :smile:

Time Adjuster.Βάζεις την πρώτη σειρά,browse την εικόνα απου έχεις σε avi,"παγώνεις" την κίνηση και πατάς "παίζει τώρα".Το ίδιο και για την τελευταία σειρά,κοίτα με το slide να την πας προς το τέλος.

Αυτά στην περίπτωση που έχεις την ίδια ταινία,για την οποία βγήκαν οι υπότιτλοι.Αν βρεις άλλη version,την έβαψες.Θες το -λιγώτερο- τη διάρκεια της ταινίας σου σε διορθώσεις με το SubTitleWorkshop,μία-μία...

Δημοσ.
gia 2003 den xerw an exei support ... :S to testares kai den douleue ? isws 8es admin prosbash giati grafei se polla shmeia sto disko ...

@trustfm

Spiti exo peiragmeno 2003 kai oxi XP.Bebaiws exo administrative rights.

Ta "bmp" paragontai kanonika. Sto muxing bgazei provlima.

Ektelo to batch apo command line kai gbazei General_Error_opening...

den thimamai kala.

Tha to koitakso simera kai tha postaro ayrio to akribes error.

Thanx...

Δημοσ.

Να ρωτήσω κάτι γιατί μπορεί να μπορεί να μου διαφεύγει κάποια σημαντική πληροφορία.

Πριν από λίγες μέρες αγοράσα ένα Targa DR-5200x, (από τη γνωστή αλυσίδα γερμανικών supermarket)

To μηχανάκι εκτός των άλλων (DVD Recorder, Xvid, Mpeg4, Nero Digital) είναι και επισήμως πιστοποιημένο ανάμεσα σε αρκετά νέα μηχανάκια, από την DviX για το νέο πρότυπο DviΧ6 με πλήρη υποστήριξη των χαρακτηριστικών του (Μενού, Audio streams και multi Xsubs).

Από τη στιγμή που το μηχάνημα ΔΕΝ έχει υποστήριξη ελληνικών κωδικοσειρών για την εμφάνιση υποτίτλων σε μορφή srt δοκίμασα τη διαδικασία του Avisub, που πρέπει και εγώ να επαινέσω με τη σειρά μου, για τη φιλότιμη προσπάθεια του δημιουργού του.

Όλα πήγαν καλώς και το παραχθέν αρχείο μορφής dvix κατά την αναπαραγωγή του στον υπολογιστή, λειτουργούσε άψογα αν και κατά τη αναπαραγωγή εμφάνιζε μικοπροβλήματα στους υπότιτλους που εκτός του μικρού μεγέθους (χρησιμοποίησα Arial 22 pt) που είχαν σε σχέση με τη ταινία (ένα Xvid avi ανάλυσης 656Χ272) εμφάνιζαν στο περίγραμμα μπλέ αναλαμπές.

Όταν όμως το μετέφερα σε CD και το έβαλα στο DR-5200x τότε οι υπότιτλοι απλά δεν εμφανίζονται. Το αρχείο (divx) αναπαράγεται τέλεια, οι πληροφορίες του αρχείου δείχνουν την ύπαρξη subtitle εντός του, και όταν πατώ το subtitle στο τηλεχειριστήριο εμφανίζεται η ένδειξη subtitle 1/1 και off κυκλικά.

Υπάρχει κάτι που μου διαφεύγει ?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...