oranje Δημοσ. 22 Μαΐου 2008 Δημοσ. 22 Μαΐου 2008 Καλησπερα και απο μενα παιδια.καταπληκτικο οντως το προγραμμα και το βρηκα τυχαια στο forum Μας.παω να φορτωσω ενα avi και μ λεει οτι δεν μπορει να το ανοιξει γιατι μπορει να να ειναι writeonly.παω στις ιδιοτητες τ αρχειου αλλα δεν ειναι writeonly.καμια ιδεα?
sdim Δημοσ. 17 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2008 Πάντως,με όλο το σεβασμό,δεν μπόρεσα να φτιάξω .avi με υπότιτλους,με το avisub. Μήπως δεν έκανα κάτι σωστά; Και προσπάθησα με δύο διαφορετικά files. Παραθέτω screenshot.
bigsofo Δημοσ. 16 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2008 πω καπιος καλος να μας απανταγε και μας εχω και γω το ιδιο προβλημα με τον απο πανω
Επισκέπτης Δημοσ. 14 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2008 Γεια χαρά, Αφού το πρόγραμμα δίνει τη δυνατότητα για εισαγωγή (3) διαφορετικών τύπων υπότιτλων .srt στα πεδία Sub1,Sub2,Sub3, έκανα χρήση αγγλικών, φιλανδικών και σουηδικών. Όμως ΔΕΝ έγινε για τις άλλες γλώσσες.. Άλλαξα και την ρύθμιση του πεδίου γλώσσας αλλά πάλι τίποτα...
tolisspi Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2008 Πάντως,με όλο το σεβασμό,δεν μπόρεσα να φτιάξω .avi με υπότιτλους,με το avisub.Μήπως δεν έκανα κάτι σωστά; Και προσπάθησα με δύο διαφορετικά files. Παραθέτω screenshot. εχω το ιδιο προβλημα καποια βοηθεια?
tolisspi Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2008 Ελυσα το προβλημα εβαλα τα αρχεια στο D σε φακελο με λατινικους χαρακτηρες. το νεο προβλημα ειναι οτι ενω μου κανει generate δεν μου εμφανιζει στο τελικο βιντεο τους υποτιτλους. δοκιμασα διαφορα offset αλλα τιποτα. Οι υποτιτλοι ειναι .srt. τι μπορει να φταιει? ευχαριστω πολυ
hercules5 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2008 εχω κατεβασει ταινιες σε μορφη avi και θελω να τις μετατρεψω σε dvd.Μολις περασω τους υποτιτλους σε μορφη srt με το vobsub και ενω στο pc μου τους δειχνει κανονικα αφου το αντιγραψω με το nero στο dvd μου μου δειχνει τους υποτιτλους σαν κινεζικα.Τι φταιει;
sdim Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2008 Φαντάζομαι οι υπότιτλοι είναι στα Ελληνικά... Εννοείς δεν παίζουν στο dvd player το επιτραπέζιο; Εάν είναι έτσι,μπορεί να μην υποστηρίζει Ελληνικούς υπότιτλους το μηχάνημά σου. Δες μήπως μπορείς να αναβαθμίσεις το firmware από το αντίστοιχο site. Πάντως, με το AVIAddXSub,δεν υπάρχει τέτοιο θέμα.http://www.calcitapp.com/AVIAddXSubs.php Ενσωματώνει τους οποιουσδήποτε υπότιτλους στην ταινία .avi,και μετά παίζεις απλώς την ταινία στο dvd player σου.Για να τη δεις στο pc,όμως,μόνο με το divx player. Ολα αυτά,εάν εννοείς να γράψεις .avi αρχεία. Εάν γίνεται στην εγγραφή των .vob αρχείων,δεν γνωρίζω πώς γίνεται... Εχω δοκιμάσει το dvd flick (http://www.dvdflick.net/ ),και έχει κάνει καλά πράγματα,όμως δεν το δοκίμασα με υπότιτλους. Δεν χάνεις τίποτα να το δοκιμάσεις.Κάνει και την εγγραφή στο dvd,μόνο του.
nicolas1983gr Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2008 Βασικά όλες σχεδόν οι ταινίες οι πειρατικές που βγαίνουν τώρα βγαίνουν σε divx και δοκίμασα με το avisub αλλά οτι δε μπορεί να το "handle". Καμιά ιδέα?
Mixal84 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2008 Καλησπέρα. Εχω κατεβάσει το avisub και προσπαθώ να εσωματώσω υπότιτλους σε ένα .avi αρχείο. Ενώ η διαδικασία ξεκινάει κανονικά καθε φορα που φτάνει στο τρίτο κουτάκι της μπάρας ολοκλήρωσης, μου βγάζει μήνυμα οτι η εργασία μου ολοκληρώθηκε επίτυχώς αλλα το αρχειο οταν παω να το παίξω στο divx μου λεει οτι ειναι corrupted και δεν το παίζει.(ειναι και μονο καμια 50αρία Mb) Καμιά ιδέα για το τι γίνεται;
ntountou Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2008 Παιδια υπαρχει καμια λιστα με players που υποστηριζουν ελληνικους υποτιλτους .srt ?To LG J10HD τους υποστηριζει? Το εχει κανεις? Αν καποιος το εχει, "πιανει" σε αυτο το μοντελο το ΑviSub? Το LG J10HD υποστηρίζει αρχεία srt αλλά εγώ έχω ένα πρόβλημα με την απεικόνιση των ελληνικών χαρακτήρων γιατί τους βγαζει "κινέζικους". Συγκεκριμένα αν βάλω ταινία .avi και τους υποτιτλους της .srt σε usb stick και το βάλω στο J10HD για να αναπαραγωγή θα μου βγάλει τους υπότιτλους κινέζικους. Αν όμως ενσωματώσω τους υπότιτλους στο avi με το AviAddXSub (δε ξέρω τι σχέση έχει με αυτό το AviSub που συζητάτε εδώ), οπότε προκύπτει ένα .divx, και το βάλω στο J10HD τότε θα τους παίξει χωρίς πρόβλημα..... Ίσως κάτι να παιζει με το encoding όταν δίνω χώρια το srt απτο avi... Αυτά τα ANSI, UTF-8, ISO-XXXX-7 κτλ πρέπει να επηρεάζουν. Αλλά και κάποιο πραγραμματάκι που να αλλάζει το encoding ώστε να δοκιμάσω, ψάχνω πολλές μέρες και δε βρίσκω. Έχει κανείς ιδέα τι μπορεί να συμβαίνει ή τι μπορώ να δοκιμάσω ώστε να παίζει τα ελληνικά srt απευθείας χωρίς να τα ενσωματώσω στο avi ?? Να πάρω τηλ στην LG, θα γνωρίζουν τι πρέπει να κάνω ή δεν έχει νόημα ??
iannakis Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2008 δοκιμασα το προγραματακι σου σε linux μεσω wine λειτουργει κανονικα αλλα σε μερικες ταινιες οταν εμφανιζονται οι υποτιτλοι γινεται ολη η οθονη κοκκινη και φυσικα δεν μπορεις να δεις την ταινια, επισης καποιες αλλες φορες δεν αναγνωριζει την directory ( directory not found) γενικα ειναι ευχρηστο και αν δεν υπηρχαν αυτα τα μικροπροβληματα θα ηταν τελειο. κατα τ`αλλα ενα μεγαλο bravo καλη προσπαθεια
isspro Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2008 καλημερα παιδια, εγω θελω να ρωτησω για το LG DVS400H. αν το εχει κανενας και το εχει δουλεψει με greek subs κλπ. ειναι στα €83 και πιστευω οτι αξιζει πολυ. επισης θα μπορουσε να μου εξηγησει καποιος πως αξιοποιειται το 1080p που προσφερει? δλδ σιγουρα θελει μια HD [ή Full HD οθόνη] για να αποδώσει αλλα συνδέοντας ενα σκληρο ή ενα usb stick εχοντας μια HD ταινια θα την παιξει κανονικα [+greek subs]?
Tracer27 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2008 Παιδια καλησπέρα και απο εμένα..Επειδή είμαι λίγο άσχετος θα ήθελα την βοήθεια σας..Πώς μπορώ να περάσω υπότιτλους σε κάποια ταινία??Μπορείτε να μου προτείνετε καποιο προγραμματάκι??Και κάτι ακόμα μπορώ αν πχ στην ταινία μιλάνε αγγλικά να το αλλάξω και μιλάνε ελληνικά??Ευχαριστώ
vikini Δημοσ. 5 Μαΐου 2009 Δημοσ. 5 Μαΐου 2009 Κατεβασα το προγραμμα αλλα οταν παω να κανω load avi οποιο αρχειο avi και αν βαλω μου βγαζει error:unable to open file, might be read-only (χωρις να ειναι read-only). Ξερει κανεις τι φταιει? Ευχαριστω!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.