kiss Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2008 Με το LG 298H και με το USB θα μπορώ να βλέπω ταινίες με Ελληνικούς υπότιτλους;;;;(κατεβασμένες απο το ιντερνετ);;; Το υποστηρίζει;;;;
trustfm Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2008 κανε καμμια δοκιμή γενικά τα lg έιχαν υποστήριξη vobsubs. Δοκίμασε με dvd καλύτερα παρά με usb
Metroid Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2008 Να σου πω ρε συ trustfm. Έχω κατεβάσει από το Site σου το AviSub (version 2.2) και είναι ωραίο , έχεις κάνει πολύ καλή δουλειά. Το πρόβλημά μου όμως είναι το εξής: Κάνω Load ένα .avi (350~Mb) και μετά στο Tab "Subtitles 1" κάνω Load το .srt που θέλω. Μετά όμως , πατάω "Generate Subtitled Avi" , κάνει μια διαδικασία 3-4 δευτερολέπτων και μετά μου βγάζει Error: Seems that DivxMux Cannot handle this avi... Sorry! Δοκίμασα και με άλλα .avi αλλά @@. Μπορείς να με βοηθήσεις?
trustfm Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2008 Το path πρέπει να μην είναι ελληνικό Πχ : c:\mymovies\matrix.avi Επίσης το όνομα της ταινίας πρέπει να έχει μόνο γράμματα και όχι τελείες και αγκύλες matrix.avi και όχι matrix[1999].[TGS].avi
legro Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2008 Κατεβασα το AVISUB και ενσωματωσα υποτιτλους σε ενα αρχειο .avi.Το outpout file ειναι αρχειο dvix.Μπορει το outpout file να βγει σε .avi? Θελω να παρω ενα dvd player που θα παιζει avi αλλα δεν ξερω αν θα υποστιριζει αρχεια dvix. Eπισης με την πρωτη φορα που χρησιμοποιησα το AVISUB μου αλλαξε την γραμματοσειρα των windows.Ξερει κανεις πως την αλλαζω?
Bauer! Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2008 καλησπέρα παιδιά...πώς μπορώ να βάλω υπότιτλους (srt. file) σε μια ταινία (avi), ώστε να το βλέπω στην ΤV μέσω memory stick? thx
Επισκέπτης Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2008 Μπορείς στην επόμενη έκδοση το εξαγώμενο αρχείο να έχει το ίδιο όνομα με το εισαγώμενο;
trustfm Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2008 αυτο θα γίνει οπως και η command line option και το batch mode. απλά εχω κάνει τωρα τις αλλαγές στα vobsubmuxer txt2vobsub και κάνω τώρα στο txt2sup.
filetos Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2008 Μολις ειδα το τιτλο του θεματος σοκαριστικα....χωρις encoding φανταστικο.Κατεβαζω το προγραμμα και μεσα σε φακελο με το ονομα prison (C\prison\PrisonBreak.avi & PrisonBreak.srt) φορτωνω στο προγραμμα τα αρχεια.Ολα καλα αλλα στο wmp10 και στο gom και στο media player classic (k-lite codec pack) δεν εφανιζεται καν η επιλογη εστω να διαλεξω υποτιτλους ελληνικους.Και ελεγα απο μεσα μου αν λειτουργει- DVD με 4-5 επεισοδια σε avi και τερμα οι κωδικοποιησεις αλλα δεν ξερω τι φταει.Θελω και στο PC να φαινονται.Τι φταει ρε παιδια?Ιδεα επαναστατικη,μπραβο στον διμιουργο αλλα .... ας μας πει τι φταιει γιατι διαβασα πολλες σελιδες του παροντος θεματος πριν γραψω αυτο το μυνημα....
parsifal Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2008 Διάβασες πολλές σελίδες, αλλά όχι τις σωστές. Από http://www.insomnia.gr/forum/showthread.php?p=1991566#post1991566 : Eχει σίγουρα. απλά θες το divx codec τον official απο divx.com.Χρησιμοποίησε τον Media player των windows και βεβαιώσου οτι ο divx codec είναι φορτωμένος κοιτώντας στο ρολόι του υπολογιστή κάτω δεξιά. Απο εκεί θα επιλέξεις και τους που απλά είναι off
filetos Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2008 εκπληκτικο!!!!αλλα γιατι μερικα επεισοδια το παραγομενο αρχειο ειναι 45kb και αλλα 350mb?Συγκεκριμενα εκανα τα 4 πρωτα επεισοδια του prison 2 κυκλο και εγινα καταπληκτικη δουλεια αλλα το 5 το 10 10 11 και μερικα αλλα το παραγομενο dvix ηταν 45mb οπου και φυσικα δεν επαιζε.Καμια ιδεα για το τι φταιει?
trustfm Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2008 Δες αν τα επεισόδια έχουν απλό όνομα χωρίς τελείες αγκύλες και Ελληνικά γράμματα
filetos Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2008 Δες αν τα επεισόδια έχουν απλό όνομα χωρίς τελείες αγκύλες και Ελληνικά γράμματα Φιλε μου οσα εκανα τα μετανομαζα σε prison1.avi & prison1.srt και ουτε καθε εξης.Αλλα το προβλημα επιμενει μερικα επεισοδια δεν γινονται και το παραγομενο αρχειο ειναι avisub.divx (45mb).Τι φταιει ρε γαμωτο και εχω καταενθουσιαστει οχι τιποτα αλλο αλλα ειναι βλακεια να ξεκινας να γραφεις dvd με τα 12 πρωτα σε ενα δισκακι και να μην γινονται μερικα....
xelonas Δημοσ. 5 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2008 Help!! Ενω βλεπω κανονικα sub στο home cinema και στο divx player(ενας φακελος και μεσα .avi +.srt με ιδια ονοματα) δεν μπορω να δω υποτοιτλους στο ps3 Εκανα και αυτο http://www.calcitapp.com/AVIAddXSubs.php αλλα παλι τιποτα Πια ειναι η διαδικασια ωστε να δω ταινια και υποτιτλους στο ps3????
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.