Προς το περιεχόμενο

AviSub - Ενσωμάτωση subs σε AVI χωρίς reencoding

trustfm

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Χρησιμοποίησα για πρώτη φορά το AviSub για να ενσωματώσω ένα .srt αρχείο σε ένα .avi αρχείο (695 MB) το οποίο όταν το κατέβασα από το uTorrent έλεγε ότι είναι avi αρχείο και σε παρένθεση DVDRip. Αφού φόρτωσα το avi και το srt πάτησα να γίνει το Subbed Avi και μετά από λίγο μου έωγαλε μήνυμα ότι το DivxMux cant handle this Avi. Μπορείτε να μου πείτε αν ξέρετε ποιό είναι το πρόβλημα; Μήπως πρέπει να κατεβάσω άλλου τύπου AVI;

• Απαντ. 646
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Paidia kanena allo programma poio axiopisto apo to AVIAddXSubs 5.2 yparxei? Kai ayto giati ki emena parolo poy teleiwnei kanonika tin ergasia toy den exei katholoy gr ypotitloys to neo arxeio.

Telos sto programma ayto poio einai to swstotero srt & idx/sub vertical position noymero poy prepei na valoyme???

Δημοσ.

Αν ενσωματώσω υπότιτλους σε μια ταινία και θέλω μετά να την βάλω να παίξει στο PS3, με ποιό πρόγραμμα πρέπει να κάνω την ενσωμάτωση για να είναι συμβατό το νέο αρχείο με PS3? Απ'ότι ξέρω παίξει ΤΑ ΠΑΝΤΑ από video. Μετά από επεξεργασία όπως η ενσωμάτωση τι γίνεται?

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Το πρόγραμμα είναι θεϊκό!

Μετά απο τόσο καιρό κατα λάθος το είδα εδώ...

Ευχαριστώ πολύ για όλη τη δουλειά που έκανες.

Δημοσ.

Ti θεϊκό και σαχλαμάρες μωρέ;

Επειδή δηλαδή σου γλυτώνει 3-4 ωρίτσες από re-encoding άλλων προγραμάτων με διπλάσιο τελικό αρχείο και την ποιότητα υποδιπλασιασμένη;Επειδή δεν χρειάζεται πλέον κάποιος κάτοχος dvp 5960 να περιμένει για firmware update που ίσως δεν έρθει ποτέ;Τι θεϊκό μας λες ....

Το πρόγραμμα,txt2vobsub, απλά είναι .... ΥΠΕΡ ΒΑΣΑΝΙΣΤΙΚΑ (Τυραννικά θά'λεγα) ΑΨΟΓΟΔΕΣΤΕΡΟ !!!

Τι λε ρε μάγκα μου; Κι εγώ τόσο καιρό ασχολιόμουν με σαχλαμαρίτσες του τύπου AVIRECOMP - Media subtitler και ΑΛΛΕΣ ΑΗΔΙΕΣ !!!

ΕΛΕΟΣ ΕΛΕΟΣ

.

.

.

.

Ακου κει θεϊκό ... να'ούμ!

Δημοσ.

Telika re pedes vrikate kanena programma poy na min exei provlimata kai na enswmatonei toys ellinikoys ypotitloys xwris na kanei reencode tin tainai divx/xvid...

An vrethike kapoio axiologo programma mporeite na moy peite poio einai kai poy mporw na to katevasw???

Sas eyxaristw poly.

Δημοσ.
Paidia kanena allo programma poio axiopisto apo to AVIAddXSubs 5.2 yparxei? Kai ayto giati ki emena parolo poy teleiwnei kanonika tin ergasia toy den exei katholoy gr ypotitloys to neo arxeio.

Telos sto programma ayto poio einai to swstotero srt & idx/sub vertical position noymero poy prepei na valoyme???

To AVIAddXSubs είναι κατά την γνώμη μου το καλύτερο.

Άλλαξε την τιμή του Vertical Position. Οι υπότιτλοι υπάρχουν, αλλά δεν φαίνονται στην οθόνη !

Για παραδειγμα στο pioneer 600 θέλει vertical position 435.

Φυσικά δεν ξεχνας να επιλέξεις (ενεργοποιήσεις) τους υπότιτλους μετά την έναρξη της ταινίας.

Άλλο αξιόπιστο προγραμμα είναι το Avisub.

Bart

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

trustfm σωσε με!πολυ καλο το προγραμμα και το εχο δουλεψει πολυ,τωρα τελευταια ομωs μου βγαζει σε πολλα avi το μην ΄΄invalid floating point operation'' kai ''unable to open file,might be read only".plz help me

Δημοσ.

παιδια κατεβασα το avisub και παω να βαλο υποτιτλους σε ενα avi κ μ βγαζει το μνμ

"seems that divxmux cannot handle this avi...sorry"

μετα παω να κατεβασω το divxmux κ μ βγαζει οτι χρειαζεται το netframework 1.1, παω να κατεβασω λοιπον το netframework κ κατεβαζω την 3.5 μιας κ ειναι η πιο τελευταια εκδοση, αλλα μετα μολις εκανα install to divxmux παλι το ιδιο μνμ μ βγαζε,,, πειτε μ τι να κανω????

Δημοσ.

Καλησπερα και χρονια πολλα σε ολους. Μολις τωρα εγινα μελος στο φορουμ και διαβαζω με προσοχη τα γραφεντα. Αν μπορει καποιος ας βοηθησει.

Ειχα το AviSub εδω και αρκετο καιρο και ενσωματωνα σε πολλες ταινιες AVI υποτιτλους οι οποιοι επαιζαν ΤΕΛΕΙΑ !! στο PHILIPS DVP-5980 καθως και στον υπολογιστη μου με BSplayer και K-LITE codec full. Δεν ξερω τι στην ευχη συνεβη και εδω κι 1 μηνα περιπου, ενω η διαδικασια ενσωματωσης γινεται κανονικα, (στο popup του DivX μου λεει οτι η ταινια εμπεριεχει υποτιτλους) δεν μπορω να τους δω ουτε στο επιτραπεζιο player, ουτε στον υπολογιστη. Εχω δοκιμασει παμπολες ταινιες με συγχρονισμενους SRT υποτιτλους, μα τιποτα. Παρατηρησα επισης οτι ενω παλιοτερα κατα τη διαδικασια εβγαζε στο tray το εικονιδιο του DirectVobSub (αυτο με το πρασινο βελακι), δεν το βγαζει πλεον.

Τι μπορει να συμβαινει; Εχω τρελαθει ο ανθρωπος.

Δημοσ.

Επισης ξεχασα προηγουμενως να αναφερω οτι δοκιμασα το AviMux GUI και εκανε τη δουλεια αλλα μου "τρωει" γραμματα απο τον υποτιτλο στα αριστερα και μεχρι καποιο σημειο (το ποσα γραμματα εξαρταται απο το μηκος της προτασης του υποτιτλου). Το αναφερω μονο και μονο μηπως βοηθησει καπως. Ευχαριστω και αναμενω εξελιξεις.

Οπως και ναχει η ολη προσπαθεια του trustfm για αυτο το προγραμμα ειναι εξαιρετικη και αξιεπαινη.

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

sorry άκυρα τα μνμτα.... trustfm βάζω υπότιτκους και ταινία και παρόλο που κάνει μετατροπη δεν έχει υπότιτλους το καινούργιο αρχείο...

Δημοσ.

Eχει σίγουρα. απλά θες το divx codec τον official απο divx.com.

Χρησιμοποίησε τον Media player των windows και βεβαιώσου οτι ο divx codec είναι φορτωμένος κοιτώντας στο ρολόι του υπολογιστή κάτω δεξιά. Απο εκεί θα επιλέξεις και τους που απλά είναι off

Όσον αφορά το vobsubmuxer μπορείς να το κατεβάσεις απο εδώ http://www.trustfm.net/divx/SoftwareVobsubMuxerDownload.html

κλίκαρε στο MiHD -> request download link -> download file

Στο MiHD δεν χρειάζεται να περιμένεις καθόλου για το download σου.

Για πολλοστή φορά προτείνω ως μόνιμη και πιο αξιόπιστη πλεον λύση την χρήση του Txt2Vobsub και σε περίπτωση που χρειάζονται περισσότεροι υπότιτλοι χρησιμοποιήστε το VobsubMuxer. Αγοράστε εναν dvd player με vobsub support στοιχίζει 50euro πχ ο 5960 philips στο ebay. Η ποιότητα των υποτίτλων ειναι η μέρα με την νύχτα σε σχέση ΜΕ ΟΛΕΣ τις αλλες λύσεις.

Στο skroutz το βρήκα με 70e λεπτομέρεις εδώ

Το εν λόγω μοντέλλο υποστηρίζει και μονους vobsub υποτίτλους (txt2vobsub) και πολλαπλούς (vobsubmuxer)

Τέλος να υπενθυμίσω ότι όποιος έχει muxάρει vobsub υποτίτλους με το vobsubmuxer μπορεί να τους demuxάρει με το VobSubStrip

Δηλαδή το VobSubStrip είναι 100% compatible με το vobsubmuxer

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...