Προς το περιεχόμενο

AviSub - Ενσωμάτωση subs σε AVI χωρίς reencoding

trustfm

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Δοκιμασα να συμπεριλαβω μαζι με το .divx και το αντιστοιχο .srt' date=' στο Philips...

To srt, αν και αναγνωριζεται και μπορει να επιλεγει, δεν εμφανιζει τους υποτιτλους...

Κατι ειχα διαβασει σχετικα στο Softpedia, σχετικα με συνυπαρξη idx/sub και srt, αλλα πρεπει να το ψαξω...[/quote']

Nai ontws to philips exei ayto to "provlima" opws kai arketa alla mediatek an exoun text+bitmap sto idio folder. Ta Pionner 380/585 leitourgoun omws kanonika.

@Trustfm: Poli kali douleia file mou. Xrisimopoieis to fuse gia muxing etsi? Epeidh den eida na katagrafetai h glwssa twn ypotitlwn (el) h ta video tags sto .divx.

• Απαντ. 646
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Το Samsung HD850 εμφάνισε χωρίς κανένα πρόβλημα 2 stream υποτίτλων και όταν έβαλα και srt το είδε σαν 3ο stream και οι υπότιτλοι εμφανιζόταν κανονικά :)

Ξέρω ότι είναι πολύ νωρίς γιά να ζητάμε νέα features γιά το προγραμματάκι, αλλά μήπως θα ήταν εύκολο να μπορούν να χρησιμοποιηθούν υπότιτλοι μορφής vobsub (ή έστω των bmp's που κάνει export το SubResync); Είχα δοκιμάσει να ξεγελάσω το bmp2xsub δίνοντάς του σαν input τους υπότιτλους που είχα κάνει export από το αρχείο idx/sub, αλλά δεν δούλεψε (απ'ότι είδα, το αρχείο sub που φτιάχνει το srt2bmp έχει κάποιες επιπλέον πληροφορίες που δεν υπάρχουν σ'αυτό που φτιάχνει το SubResync).

Δημοσ.
Πγα στις προτιμησεις του divx player ' date=' στους υποτιτλους , ξεκλικαρα απο τις ρυθμισεις γλωσσας την ελληνικη , πατησα αποδοχη , τους ξανακλικαρα πατησα αποδοχη παλι , αλλα τιποτα...

:-? :-? :-? :-? [/color']

Κι εγώ το ίδιο ακριβώς (δοκίμασα στο Windows Media Player και στο BSPlayer). Αν όμως χρησιμοποιήσω το πρόγραμμα DivX Player που δίνεται μαζί με το DivX6, οι υπότιτλοι παίζουν κανονικά.

Στο GVG420 στο σπίτι δεν μπόρεσα να το δοκιμάσω τελικά γιατί γύρισα αργά στο στο σπίτι και ήμουν πτώμα. Ελπίζω απόψε να το δοκιμάσω (αν και βλέπω πως άλλοι δεν είχαν τύχη με το player αυτό)...

Δημοσ.

@dim_b kai pros olous ! h nea ekdosh tou avisub 8a uposthrizei kai vobsubs alla oute ta xrwmata 8a mporoun na allazoun oute h 8esh twn upotitlwn ... exw mia ekdosh pou douleuei apla 8elei ena endiameso stadio ...

Δημοσ.

trustfm, ομολογώ ότι εντυπωσιάστηκα από το proggy σου. Πραγματικά φαίνεται ότι κάνει καλή δουλεια. Και λέω "φαίνεται" γιατί, για κάποιο λόγο στην πρώτη δοκιμή που έκανα, ΔΕΝ μου έφτιαχνε το .divx, ενώ έβλεπα ότι υπήρχε process με το όνομα fuse, αλλά με 0% cpu usage. Δεν εμφανιζόταν πουθενά το αρχείο .divx, όπως θα έπρεπε αν ξεκινουσε να δουλεύει σωστά το fuse. Δυστυχώς όμως επειδή το έχεις hidden, δεν μπόρεσα να καταλάβω ποιο ήταν το σφάλμα. Βέβαια, όταν έτρεξα το fuse.bat από τον temp κατάλογο, όλα πήγαν ρολόι. Αυτό που θέλω να πω είναι ότι ίσως θα ήταν καλύτερα να φαίνεται το window του fuse που τρέχει, ίσως και με ένα pause στο τέλος ώστε σε περίπτωση σφάλματος να ξέρουμε τι γίνεται και να ...προλαβαίνουμε να το διαβάσουμε. Ίσως ένα κουμπάκι "show muxing process output";

Επίσης, σκέφτηκες μήπως να δοκιμάσεις το DivXMux.exe από το νέο DivX SDK, αντί για το παλιό fuse.exe. Ίσως αυτό να έχει μεγαλύτερο ποσοστό επιτυχίας σε κάποια "περίεργα" κωδικοποιημένα αρχεία. Αν δεν κάνω λάθος το command line του είναι το ίδιο.

Δημοσ.

ok 1.2 version bghke ! ebala to divxmux anti tou fuse einai pragmati polu pio kalo kanei kai compress apo oso eida enw h diadikasia eina ipio grhgorh !

Twra kai vobsubs einai uposthrigmena ! :)

Δημοσ.

Χμμ... Με τη νέα έκδοση ΔΕΝ μου κάνει mux τον ήχο. Μήπως στο divxmux.bat πρέπει στo command line να βάλεις και την παράμετρο για το audio, πχ

"C:\tmp99\1\divxmux.exe -v "movie.avi" -a "movie.avi" -s "C:\tmp99\1\t.xsub" -o "C:\avisub.divx"

Έτσι δουλεύει χωρίς πρόβλημα!

Επίσης παρατηρώ ότι το process του AviSub καταναλώνει πάνω από το 90% cpu όταν δουλεύει το DivXMux, αφήνοντας του περίπου 4-5%!!! Γιατί συμβαίνει αυτό; Μήπως επειδή ελέγχει την πρόοδο του muxing. Θα μπορούσε να γίνει κάτι εδώ ώστε να μην τρώει τόσο cpu και να την αφήνει για το DivXMux; Έτσι, αν και το DivXMux είναι πιο γρήγορο από το fuse, το AviSub το καθιστερεί πάρα πολύ!!!

Και θα σε ξαναπαρακαλούσα αν μπορείς να βάλεις ένα πχ. debug mode όπου οι εντολές που θα εκτελούνται ΔΕΝ θα είναι hidden και θα υπάρχει κι ένα pause στο τέλος του batch file. Αν δε σου κάνει κόπο.... :)

Δημοσ.

Επίσης μόλις παρατήρησα ότι δεν υποστηρίζονται τα tags του srt, πχ. <i>....</i>, τα οποία κι εμφανίζονται μαζί με το κείμενο.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...