charmed Δημοσ. 26 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2007 όταν λες divx player ποιο εννοείς? έψαξα στο http://www.download.com για προγραμμα με όνομα divx player αλλα δεν έχει κανένα. δοκίμασα το "media player classic" και το "vlc player" αλλα η επιλογή subtitle είναι απενεργοποιημένη.
ffseriespower Δημοσ. 26 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2007 και εμένα σε όλους του Player μου εκτός του divx player η επιλογή subtitle είναι αδύνατη. ψάξε στο http://www.divx.com
charmed Δημοσ. 26 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2007 συγγνώμη αλλά αυτό δεν λέγεται ενσομάτωση υποτίτλου γιατί ουσιαστικά δεν τους ενσοματώνει. εγώ θέλω να βλέπω τους υπότιτλους πάντα. όχι μόνο με κάποιο συγκεκριμενο player. ας πούμε αν φτιάξω ενα data dvd και το βάλω σε ένα dvd player να παιζει.
ffseriespower Δημοσ. 26 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2007 Τελικά μετά το avisub και το vobsub που οι υπότιτλοι φαινόντουσαν μόνο με κάποια συγκεκριμένα players (divx για avisub και windows media player 11 για vobsub) πήγα σε convertxtodvd το οποίο και τους υπότιτλους δείχνει και σε dvd μου τα γράφει για να τις βλέπω στο dvd player μου (που είναι και πολύ παλιό!) Να προσθέσω επίσης ότι προσπάθησα να γράψω τα .avi αρχεία που μου έβγαζε το vobsub και τα .divx που μου έβγαζε το avi sub με το nerovision αλλά και ως data dvd και κανένα από αυτά δεν έπαιζαν στο dvd player μου.
charmed Δημοσ. 27 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2007 και εγω χρησιμοποιώ το convertxtodvd αλλά για να μην βάζω μόνο 4 επεισόδια σε κάθε dvd θέλω να φτιάχνω data dvd και να φαίνονται κ οι υπότιτλοι. υπάρχει κανένα άλλο πρόγραμμα?
nadware1 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2007 Όσες δοκιμές κ εάν έκανα με AviSub, τελικά παίρνω ως αποτέλεσμα το μήνυμα «Seems that DivxMux Cannot handle this avi… Sorry!”. Κατάλαβε τίποτα κανείς; Κάποια βλακεία πρέπει να κάνω, γιατί δεν έχω ιδιαίτερη εμπειρία.
nadware1 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2007 Όσες δοκιμές κ εάν έκανα με AviSub, τελικά παίρνω ως αποτέλεσμα το μήνυμα «Seems that DivxMux Cannot handle this avi… Sorry!”. Κατάλαβε τίποτα κανείς; Κάποια βλακεία πρέπει να κάνω, γιατί δεν έχω ιδιαίτερη εμπειρία.[/quote !!! Αν βέβαια διάβαζα πιο προσεχτικά, θα έβλεπα ότι έπρεπε να μην υπάρχει κενό ή ελλήνικά, στη διαδρομή...
trustfm Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2007 ok file ! an exeis alla problhmata edw eimaste !
amnhsia Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2007 Γεια σας.Δεν ηξερα αν επρεπε εδω να θεσω το ερωτημα μου. Χρειαζομαι βοηθεια.Εχω αγορασει ενα dvd player και δεν βαζω ταινια που εχω κατεβασει απο το διαδυχτιο και δεν μου παιζει τους υποτιτλους.Τι να κανω;
mourlos Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2007 paides xreiazomai ena programmataki pou na mporo na prostheto stin tainia upotitlous oste na mporo na ta blepo se dvd player....exo idi to vopsub alla dustuxos den exo kataferei na prostethoun stin tainia oi upotitloi...an exete kapoio allo prog i kapoio tip gia to vopsub tha itan teleia...euxaristo ek ton proteron
info_tsi Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2007 ρε παιδες και εγω το ιδιο προβλημα εχω.Βαζω υποτιτλους κανονικα με το ConvertXtoDvd στο dvd του ΗΥ το παιζει απο το ιδιο το DVD που εφτιαξα ενω από το dvd player που εχω με τιποτα. καποια ιδεα κανεις????
mythbuster Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2007 Ara meta ap' ola ayta to kalytero tool gia enswmatosi ellinikwn ypotitlwn se mia divx tainia einai to AviSub swsta? H' yparxei kai kalitero programma gia tin enswmatosi ypotitlwn se ena arxeio typoy divx h' paromoioy typoy. Pantws emena to avisub se 3 tainies poy to dokimasa DEN doylepse se KAMIA.
trustfm Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2007 Εχεις την ταινία σου σε απλό path βάλει ? Πχ C:\MOVIES\Matrix.avi Aν όχι κάνε κανα rename ! To καλύτερο tool κατα την γνώμη μου είναι το Txt2vobsub αγοράζοντας εναν φτηνό αλλά καλό dvd player που υποστηρίζει vobsubs όπως Philips DVP 3960 ή το Philips DVP5960 Mάλιστα το δεύτερο έχει υποστήριξη πολλαπλών υποτίτλων με επιλογή. (Για να βάλεις πολλαπλούς υποτίτλους θες το VobsubMuxer ) Τα vobsubs δέν εχουν προβλήματα με τα codepages είναι η ασφαλέστερη λύση μιας και ΑΝ η ταινία υποστηρίζεται απο εκείνον τον player σίγουρα υποστηρίζονται και οι υποτιτλοί του.
mythbuster Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2007 Ti akrivws einai ta vobsubs? Egw re file thelw ena aplo programma poy na enswmatonei xwris na kanei recode se ena divx(H' tetoioy typoy arxeio) enan opoiodipote elliniko ypotitlo. Yparxei kapoio axiologo tetoio programma an nai poio? Trustfm afti i ekdosi toy txt2vobsub ki an einai provlimatiki. Ayti vgazei kai provlimata lathoys file enw i alli teleiwne kanonika ti diadikasia xwris stin oysia na exei kanei kati ayti den teleiwnei ti doyleia giati vgazei minima lathos poly prin. Den yparxei kanena episimo programma re paidia gi' ayti ti doyleia poy na einai etairias kai dokimasmeno oti doylevei???? Se eyxaristw poly.
trustfm Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2007 Tί προβλήματα λάθους αντιμετωπίζεις ? Δεν χρειάζεσαι reencode με το txt2vobsub απλώς εναν dvd player οπως αυτους που σου προτείνω πιο πάνω ! Κάνουν 44$ sto net ! Πάντως και το avisub και το txt2vobsub ειναι σταθερά προγράμματα .
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.