Προς το περιεχόμενο

AviSub - Ενσωμάτωση subs σε AVI χωρίς reencoding

trustfm

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εμενα παλι τα κανει convert το αρχειο απο το αρχικο ειναι λιγο μεγαλυτερο (φαινεται οτι εχουν ενσωματωθει οι subs) αλλα οταν το τρεχω με WMP παιζει κανονικα εικονα και ηχο αλλα οι subs πουθενα!!!Any ideas?

• Απαντ. 646
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Συνήθως ο WMP σε ειδοποιεί εμφανίζοντας στο tray ένα μήνυμα πως το αρχείο .dvix έχει ενσωματωμένους υπότιτλους.

Δοκίμασες να το αναπαράγεις στον Divx Player;

Στο τελευταίο μπορείς να διαλέξεις από το pop-up menu: Subtitle Tracks > Greek

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Sorry ρε παίδες αλλά μου έχουν σπάσει τα νεύρα. Προσπαθώ να κατεβάσω τα προγραμματάκια για τα οποία μιλάτε αλλά δεν έχω βγάλει καμία άκρη. Μήπως μπορεί κάποιος να μου πει ένα link με το οποίο να κατεβάσω κατ`ευθείαν το πρόγραμμα???? Please!!! Μου έχουν σπάσει τα νεύρα!!!! Μιλάω για το πρόγραμμα που ενσωματώνει τους υπότιτλους στα αρχεία. Thks και Sorry αν σας τα πρίζω!!!!

Δημοσ.

καλημέρα θα μπορούσατε να μου δώσετε ακριβής οδηγίες του πως να βάζω υπότιτλους και το πρόγραμμα που θα πρέπει να κατεβάσω διοτι είμαι άσχετος εντελώς. ευχαριστώ.

Δημοσ.

επειδή λες πως είσαι άσχετος εξήγησε λίγο το "να βάζω υπότιτλους"

εννοείς απλά να τους παίζει στο pc?/ να τους γράψεις/συγχρονίζεις εσύ?/ ή να είναι οπωσδήποτε ενσωματωμένοι στο video?

το topic πάντως είναι για το τελευταίο δλδ αν θες τους υπότιτλους ενσωματωμένους μέσα στο video και γίνεται με το πρόγραμμα avisub που έφτιαξε ένα παιδί από εδώ εφόσον έχεις ήδη τους υπότιτλους σε άλλο αρχείο, download από το link πιο πάνω

τώρα οδηγίες για το πρόγραμμα δε μπορώ να δώσω ακόμη, κάτι κάνω λάθος μέχρι στιγμής

Δημοσ.

na rotisw kati vre paidia... otan fortonoume mia eikona sto background tou programmatos, einai gia praktiko logo (px na prosdiorisoume to megethos tou kadrou mas k na rithmisoume katallila tous ipotitlous) i aplws gia aisthitikous logous? episis poies einai oi idanikes times gia na min emfanizontai mikroi oi ipotitloi?

Δημοσ.

Φίλε trustfm, δοκίμασα το πρόγραμμά σου , καθώς επίσης και το "ανταγωνιστικό" aviaddxsub, αλλά με αρνητικά αποτελέσματα. Στο παραγόμενο .divx αρχείο δεν φαίνονται οι υπότιτλοι ούτε στο PC, ούτε στο DVD Player Amstrad DX 3092 (που υποστηρίζει αναπαραγωγή divx αλλά όχι ελληνικούς υπότιλους), αλλά ούτε και στο DVD Recorder LG RH7500 (το οποίο όμως υποστηρίζει divx και ελληνικούς υπότιτλους).

Μπορείς σε παρακαλώ να μου πεις τι κάνω λάθος;

Έχω αρκετές τηλεοπτικές σειρές που θέλω να πάρω μαζί μου, αλλά όπως είπα το DVD Player Amstrad , που είναι μικρό σε μέγεθος και άρα βολικό για μεταφορά, δεν υποστηρίζει ελληνικούς υπότιτλους.

Ευχαριστώ

Δημοσ.

ρε παιδιά κάποιος που να έχει το xoro hsd 2100 και να έχει καταφέρει να δει τους ρημαδιασμένους του ελληνικούς υπότιτλους με κάποιο τρόπο υπάρχει ????

Δημοσ.

Απ' οτι βέπω σχετικα με τα divx ασχολείστε πολυ καιρό.

Έχω ένα προβλημα και ελπίζω να βρω λύση γιατί θα το πετάξω το dvd μου απο το παράθυρο.

Έχω κατεβάσει ταινία σαν όλα τα παιδια κι εγω , έχω βάλει υπότιτλους και στο dvd μου(samsung HT-TQ22)μου βγάζει του υπότιτλους αλαμπουρνέζικα, υπάρχει σωτηρία ή να το πετάξω;

Δημοσ.

Έβαλα σε μία ταινία avi σήμερα υπότιτλους με το avisub και το αποτέλεσμα ήταν ένα divx αρχείο με πολύ πιο χαμηλή ποιότητα από αυτή του avi.

Καμιά ιδέα?

Δημοσ.

εγώ έχω αρχείο βίντεο divx και το προγραμμα δεν το υποστηρίζει. αλλαξα την επέκταση σε avi αλλα δεν μπορει να κανει εκτέλεση το πρόγραμμα. μετά πήγα να μετατρέψω το αρχειο σε avi με πρόγραμμα αλλα δεν το κάνει. τι να κάνω?

και άλλο πρόβλημα. το δοκίμασα με ένα άλλο αρχείο βίντεο που είναι avi. η διαδικασία έγινε κ στον αρχικό φάκελο εμφανίστηκε ένα νέο αρχείο βίντεο, το οποίο όμως δεν έχει τους υπότιτλους ενσωματομένους. γιατι?

Δημοσ.

είσαι σίγουρος ότι δεν τους έχει?

Άνοιξε αυτό το νέο αρχείο που σου έβγαλε με τον divx player και μόλις αρχίσει να παίζει η ταινία πάτα δεξί κλικ πάνω στην οθόνη πήγαινε στο sutitles και πάτα εκεί που λέει english normal.

Μετά από αυτό πρέπει να στους δείχνει.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...