Προς το περιεχόμενο

AviSub - Ενσωμάτωση subs σε AVI χωρίς reencoding

trustfm

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Δοκίμασα άλλο avi με 70 offset και έπαιξε. Σε ευχαριστώ!

Το αρχικό avi γιατί όμως δεν παίζει; Τι πρέπει να κάνω για να βγει σωστό .divx; Να το περάσω με fixavi; Υπενθυμίζω ότι το αρχικό avi παίζει στο standalone.

• Απαντ. 646
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
to output header stis palies ekdoseis htan DEFAULT sto DIVX alla me epeiase o tasouls sto icq [melos sto isomnia alla de xerw poios] kai mou pe oti afthnou eixe enan player pou 8ele XVID mono header gia na pazei ta *.divx arxeia .

Xanalew pou xreiazetai allagh input header kai pou output header

ALLAGH INPUT HEADER OTAN :

1) Exw div3 (divx) kai den processareTe to avi (pernw mhnhma la8ous tupou 'Seems tha DIVXMUX does not support this file') allazw arxika se div3->DIVX an pali de douleuei dokimazw kai me div3->XVID

2) Exw divx/xvid file kai pernw mhnhma la8ous tupou 'Seems tha DIVXMUX does not support this file'. Allaxte se xvid/divx antistoixa

-----------------------------------------------------------------------

ALLAGH OUTPUT HEADER OTAN :

1)Enw mou paizoun ta arxeia sto pc sto dvd mou den paizoun (xxx->XVID)

Δύο μόνο λέξεις για το υπέροχο πρόγραμμα και για τα tips:

Thanks & Respect!! :)

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.
se standalone paizei ? giati egw exw kati filous alla 8a tsekarw aurio !

Thx anyway ! Gia bugs edw eimai !

Se osous paizei na mou poun akribes montello wste na to balw sto site gia na xerw pia einai ok kai pia oxi ...

Thx :)

Δεν φαινεται να μου παιρνει το .avi και οταν παω να κλεισω το προγραμμα "κολλαει" και δεν κλεινει. Τι γινεται λαθος? Μηπως να ξανακατεβασω το προγραμμα? Ευχαριστω

Δημοσ.

Καλησπέρα και καλό Πάσχα σε όλους!

Έχω δοκιμάσει στο παρελθόν να κάνω αρχεία avi σε .divx με επιτυχία αλλά μου παρουσιάστηκε το εξής πρόβλημα..

Στο pc έπαιζαν κανονικά αλλά στο standalone dvd (Thomson DPL 912 VD) έπαιζαν αλλά συχνά έβγαζε μπλε οθόνες οι οποίες αναβοσβήναν παραμορφώνοντας την εικόνα και ουσιαστικά κάνοντας άχρηστη την ταινία..

Αν απενεργοποιούσες όμως τους υπότιτλους η ταινία συνέχιζε κανονικά σε τέλεια ποιότητα.

Σημειωτέον ότι το εν λόγω dvd player είναι divx certified.

Έχετε καμιά ιδέα αν μπορώ να κάνω κάτι ή να αλλάξω κάτι στις ρυθμίσεις;;;

Ευχαριστώ πολύ!!

Δημοσ.
to arxeio swzete sekei pou exeis to avi me onoma avisub.divx

px an exeis c:\tests\test.avi sto paragei sto c:\tests\avisubbed.divx apla perimene 5 lepta h mpara xanagemizei 2 fores prwta ginete to parsing twn bmps kai meta h paragwgh tou divx metaxu twn 2 stadiwn mporei na perasei kai 2lepto kai h mpara na einai adeia alla den exei pagwsei to programma apla dwste xrono meta aplo ligo h mpara 8a xanagemisei . Sto telos bgenei ena pop up para8uro pou leei pou einai to divx

και με ποιο προγραμμα θα ανοιξουμε το avisubbed.divx ?

Δημοσ.
Καλησπέρα και καλό Πάσχα σε όλους!

Έχω δοκιμάσει στο παρελθόν να κάνω αρχεία avi σε .divx με επιτυχία αλλά μου παρουσιάστηκε το εξής πρόβλημα..

Στο pc έπαιζαν κανονικά αλλά στο standalone dvd (Thomson DPL 912 VD) έπαιζαν αλλά συχνά έβγαζε μπλε οθόνες οι οποίες αναβοσβήναν παραμορφώνοντας την εικόνα και ουσιαστικά κάνοντας άχρηστη την ταινία..

Αν απενεργοποιούσες όμως τους υπότιτλους η ταινία συνέχιζε κανονικά σε τέλεια ποιότητα.

Σημειωτέον ότι το εν λόγω dvd player είναι divx certified.

Έχετε καμιά ιδέα αν μπορώ να κάνω κάτι ή να αλλάξω κάτι στις ρυθμίσεις;;;

Ευχαριστώ πολύ!!

το ίδιο πρόβλημα είχα και εγώ με ένα standalone dvd Thomson φταίει το ύψος των υποτίτλων ανέβασε το και δεν θα το ξανακάνει

εγώ το έχω στο 120 για όλα τα .avi και δεν έχω κανένα πρόβλημα

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...