stormwave Δημοσ. 7 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2007 γεια χαρα σε ολους,παιδια εχω κανει μεσω του avisub ενσωματωση υποτιτλων σε αρχειο αλλα το νεο αρχειο δεν εχει ηχο,προσπαθησα και χωρις συμπιεση αλλα και με συμπιεση dvix,ξερει κανεις τι μπορει να φταιει?
red7genius Δημοσ. 8 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2007 ρε παιδια εμενα μου λεει "sorry but seems that Div Mux cannot handle this avi...ti prepei na kano!!!???!?!?!HELP
anabubula Δημοσ. 8 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2007 geia sas, eimai apo simera edo, kalos sas vrika ego vlepo avi me subtitles sto pc alla pos vlepome sto dvdplayer? diladi tous sub... giati tin tainia kanena provlima.
trustfm Δημοσ. 10 Μαρτίου 2007 Μέλος Δημοσ. 10 Μαρτίου 2007 paides molis ebgala thn ekdosh 2.0 dou avisub me thn exhs nea option : mporeite na allaxete ta headers twn avi sas : basika allazei 1) Ton header tou input avi 2) Ton header tou output avi Ποτε να χρησιμοποιείται το ένα και πότε το άλλο : Αν έχετε ενα divx3 [φορτώνετε και σας γράφει div3] τότε στο input αλλάξτε τον input header σε DIVX. Αν σας βγάζει *.divx αρχεία το avisub που παίζουν στο κομπιούτερ αλλά όχι στο dvd player σας τότε απλά δοκιμάστε να αλλάξτε τον output header σε XVID.
ilianna Δημοσ. 10 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2007 ρε παιδια εμενα μου λεει "sorry but seems that Div Mux cannot handle this avi...ti prepei na kano!!!???!?!?!HELP kai ego eixa to idio provlima kai o pusher mou esteile ayto: iliana για να μη ψάχνεις ολόκληρο το θέμα η λύση εδώ --> http://www.insomnia.gr/vb3/showpost.php?p=1471863&postcount=429
red7genius Δημοσ. 11 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2007 ρε ilianna γμτ μου και που το βαζω κατευθειαν στο C: παλι το ιδιο βγαζει... δηλ το εχω C:\Ice Age.avi kai παλι τπτ... ο δημιουργος μηπως να βοηθησει??
pusher Δημοσ. 11 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2007 ρε ilianna γμτ μου και που το βαζω κατευθειαν στο C: παλι το ιδιο βγαζει...δηλ το εχω C:\Ice Age.avi kai παλι τπτ... ο δημιουργος μηπως να βοηθησει?? Για δοκίμασε να σβήσεις και το κενό που έχεις αφήσει (Ice Age) και πες μας τι έγινε!
kwnstantinos24 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2007 Παιδιά σκέφτομαι να αγοράσω το LG-DVX-172. Υπότιτλουσ βέβαια σε ξεχωριστό αρχειο παίζει από ότι λένε, δεν έχω δει να λένε όμως αν παίζει τις .divx με τους ενσωματωμένους υπότιτλους. Ξέρει κάποιος να μου απαντήσει?
red7genius Δημοσ. 12 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2007 Για δοκίμασε να σβήσεις και το κενό που έχεις αφήσει (Ice Age) και πες μας τι έγινε! file μου δεν εγινε τπτ με το κενο...δοκιμασα τους υποτιτλους σε αλλο avi kai δουλεψε!!!!μαλλον ειναι χαλασμενο το avi που εχω...
GEOXL Δημοσ. 13 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2007 αν μπορει καποιος ας μου εξηγησει το εξης: οταν ενσωματωνω υποτιτλους στο αρχειο που φαινεται στο πρωτο screenshot του gspot η διαδικασια ολοκληρωνεται κανονικα. ενω οταν ενσωματωνω στο αρχειο που φαινεται στο δευτερο screenshot του gspot δεν ολοκληρώνεται. υπαρχει μηπως καποια αποψη ή λυση;
trustfm Δημοσ. 14 Μαρτίου 2007 Μέλος Δημοσ. 14 Μαρτίου 2007 κατεβασε την έκδοση 2.0 και βάλε αλλαγή input header σε DIVX . Πες μου τί έγινε
Physics_Rulez Δημοσ. 14 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2007 Ρε συ trustfm είσαι γαμάτος, μπράβο. Σε 2 ταινίες που δοκίμασα και δε δούλευε η προηγούμενη έκδοση, η 2.0 δουλεύει κανονικά!!!! στην προηγούμενη έκδοση τον output header που τον είχες; (αυτά που έφτιαχνα παίζαν στη φέτα)
trustfm Δημοσ. 14 Μαρτίου 2007 Μέλος Δημοσ. 14 Μαρτίου 2007 to output header stis palies ekdoseis htan DEFAULT sto DIVX alla me epeiase o tasouls sto icq [melos sto isomnia alla de xerw poios] kai mou pe oti afthnou eixe enan player pou 8ele XVID mono header gia na pazei ta *.divx arxeia . Xanalew pou xreiazetai allagh input header kai pou output header ALLAGH INPUT HEADER OTAN : 1) Exw div3 (divx) kai den processareTe to avi (pernw mhnhma la8ous tupou 'Seems tha DIVXMUX does not support this file') allazw arxika se div3->DIVX an pali de douleuei dokimazw kai me div3->XVID 2) Exw divx/xvid file kai pernw mhnhma la8ous tupou 'Seems tha DIVXMUX does not support this file'. Allaxte se xvid/divx antistoixa ----------------------------------------------------------------------- ALLAGH OUTPUT HEADER OTAN : 1)Enw mou paizoun ta arxeia sto pc sto dvd mou den paizoun (xxx->XVID)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.