Προς το περιεχόμενο

AviSub - Ενσωμάτωση subs σε AVI χωρίς reencoding

trustfm

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

γεια χαρα σε ολους,παιδια εχω κανει μεσω του avisub ενσωματωση υποτιτλων σε αρχειο αλλα το νεο αρχειο δεν εχει ηχο,προσπαθησα και χωρις συμπιεση αλλα και με συμπιεση dvix,ξερει κανεις τι μπορει να φταιει?

• Απαντ. 646
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

paides molis ebgala thn ekdosh 2.0 dou avisub me thn exhs nea option :

mporeite na allaxete ta headers twn avi sas :

basika allazei

1) Ton header tou input avi

2) Ton header tou output avi

Ποτε να χρησιμοποιείται το ένα και πότε το άλλο :

Αν έχετε ενα divx3 [φορτώνετε και σας γράφει div3] τότε στο input αλλάξτε τον input header σε DIVX.

Αν σας βγάζει *.divx αρχεία το avisub που παίζουν στο κομπιούτερ αλλά όχι στο dvd player σας τότε απλά δοκιμάστε να αλλάξτε τον output header σε XVID.

Δημοσ.

ρε ilianna γμτ μου και που το βαζω κατευθειαν στο C: παλι το ιδιο βγαζει...

δηλ το εχω C:\Ice Age.avi kai παλι τπτ...

ο δημιουργος μηπως να βοηθησει??

Δημοσ.
ρε ilianna γμτ μου και που το βαζω κατευθειαν στο C: παλι το ιδιο βγαζει...

δηλ το εχω C:\Ice Age.avi kai παλι τπτ...

ο δημιουργος μηπως να βοηθησει??

Για δοκίμασε να σβήσεις και το κενό που έχεις αφήσει (Ice Age) και πες μας τι έγινε!

Δημοσ.

Παιδιά σκέφτομαι να αγοράσω το LG-DVX-172. Υπότιτλουσ βέβαια σε ξεχωριστό αρχειο παίζει από ότι λένε, δεν έχω δει να λένε όμως αν παίζει τις .divx με τους ενσωματωμένους υπότιτλους. Ξέρει κάποιος να μου απαντήσει?

Δημοσ.
Για δοκίμασε να σβήσεις και το κενό που έχεις αφήσει (Ice Age) και πες μας τι έγινε!

file μου δεν εγινε τπτ με το κενο...δοκιμασα τους υποτιτλους σε αλλο avi kai δουλεψε!!!!μαλλον ειναι χαλασμενο το avi που εχω...

Δημοσ.

αν μπορει καποιος ας μου εξηγησει το εξης: οταν ενσωματωνω υποτιτλους στο αρχειο που φαινεται στο πρωτο screenshot του gspot η διαδικασια ολοκληρωνεται κανονικα.

ενω οταν ενσωματωνω στο αρχειο που φαινεται στο δευτερο screenshot του gspot δεν ολοκληρώνεται.

υπαρχει μηπως καποια αποψη ή λυση;

post-49813-129062943608_thumb.jpg

post-49813-12906294361_thumb.jpg

Δημοσ.

Ρε συ trustfm είσαι γαμάτος, μπράβο.

Σε 2 ταινίες που δοκίμασα και δε δούλευε η προηγούμενη έκδοση, η 2.0 δουλεύει κανονικά!!!!

στην προηγούμενη έκδοση τον output header που τον είχες; (αυτά που έφτιαχνα παίζαν στη φέτα)

Δημοσ.

to output header stis palies ekdoseis htan DEFAULT sto DIVX alla me epeiase o tasouls sto icq [melos sto isomnia alla de xerw poios] kai mou pe oti afthnou eixe enan player pou 8ele XVID mono header gia na pazei ta *.divx arxeia .

Xanalew pou xreiazetai allagh input header kai pou output header

ALLAGH INPUT HEADER OTAN :

1) Exw div3 (divx) kai den processareTe to avi (pernw mhnhma la8ous tupou 'Seems tha DIVXMUX does not support this file') allazw arxika se div3->DIVX an pali de douleuei dokimazw kai me div3->XVID

2) Exw divx/xvid file kai pernw mhnhma la8ous tupou 'Seems tha DIVXMUX does not support this file'. Allaxte se xvid/divx antistoixa

-----------------------------------------------------------------------

ALLAGH OUTPUT HEADER OTAN :

1)Enw mou paizoun ta arxeia sto pc sto dvd mou den paizoun (xxx->XVID)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...