pakitis Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2005 diavasa ola ta posts k thanks for the info.merikoi 3eroyn na katatopizoyn katallhla...
Γιάννης Platano Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2005 platano dokimase na tous kaneis disable kai meta enable pali ... Πγα στις προτιμησεις του divx player ' date=' στους υποτιτλους , ξεκλικαρα απο τις ρυθμισεις γλωσσας την ελληνικη , πατησα αποδοχη , τους ξανακλικαρα πατησα αποδοχη παλι , αλλα τιποτα... :-? :-? :-? :-? [/color']
marios1957 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2005 @ Γιάννης:Βρήκα τι φταίει!Έχουμε πειραγμένο f/w για να παίζει Ελληνικούς υπότιτλους,οπότε καταστρατηγούνται οι default ρυθμίσεις του player. @Τάσος:Τα με απείραχτο f/w players μου,δηλ το Contel DVR2000 και το Digitrex JDP500D παίζουν άνετα τους υπότιτλους.Όμως το GVG που έχει πειραγμένο f/w,όχι.Και επειδή και του Γιάννη έχει πειραγμένο,υποθέτω ότι το πείραγμα έχει να κάνει με αλλαγές στη συμπεριφορά,σε σχέση με τα divx standards. @Δημήτρης:Πως;Είμαι χοντροάσχετος.
Γιάννης Platano Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2005 @ Γιάννης:Βρήκα τι φταίει!Έχουμε πειραγμένο f/w για να παίζει Ελληνικούς υπότιτλους' date='οπότε καταστρατηγούνται οι default ρυθμίσεις του player. [/quote'] Εγω δεν δοκιμασα ακομα στο επιτραπεζιο player που ειναι πειραγμενο.Μονο στο pc δοκιμασα χωρις αποτελεσμα.
zavlakas Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2005 Xλωμο να φταιει αυτο... Οι ρυθμισεις των Mpeg4 text υποτιτλων σε ενα DivX player δεν εχει καμια σχεση με την δυνατοτητα υποστηριξης bitmap υποτιτλων... Η μετατροπη που εχει γινει στο GVG, αφορα μονο την γραμματοσειρα που "διαβαζει" ο player για να απεικονισει τους text υποτιτλους... Αν δεν κανω λαθος, ο Γιάννης Platano αναφεροταν σε προβληματα απεικονισης των υποτιτλων στον DivX player(software), στο pc...
marios1957 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2005 Όπως τα λες είναι,ο Γιάννης αναφέρει προβλ σε soft (divx) player.Του είπα να κάψει ένα cdάκι να μας πει τον τύπο του μηχανήματος και αν παίζει.
SSkorpionSS Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2005 Με το Bsplayer που δοκίμασα μια ταινία που έφτιαξα δεν έπαιζε τους υπότιτλους. Πάντως στο Contel DVR200 δουλεύουν μια χαρά!!!
Γιάννης Platano Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2005 Όπως τα λες είναι,ο Γιάννης αναφέρει προβλ σε soft (divx) player.Του είπα να κάψει ένα cdάκι να μας πει τον τύπο του μηχανήματος και αν παίζει. Αναμεινατε στο ακουστικο σας ....Θα το βαλω σε LG 9900 πειραγμενο.Σε 10 λεπτα.
Γιάννης Platano Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2005 Καλα....Θα τρελαθουμε...Το εγραψα σε cdrw το εβαλα στο πειραγμενο LG9900 και παιζει μια χαρα!!!!!! Στο pc δεν παιζει μονο.:smile: :smile: :smile: :smile: :smile:
SSkorpionSS Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2005 Καλα....Θα τρελαθουμε...Το εγραψα σε cdrw το εβαλα στο πειραγμενο LG9900 και παιζει μια χαρα[/b']!!!!!! Στο pc δεν παιζει μονο.:smile: :smile: :smile: :smile: :smile: Παίζει η ταινία αλλά δεν βγάζει τους υπότιτλους στο pc...Αλλά αυτό ούτωςς ή άλλως δεν με ενοχλεί. Το ζήτημα είναι πως δουλεύει μια χαρά στο player. Κάτι διάβασα πως δεν παίζει με ορισμένους τύπους xvid, ξαίρετε τι παίζει με αυτό;
marios1957 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2005 Παίζει η ταινία αλλά δεν βγάζει τους υπότιτλους στο pc Σε μένα παίζουν στον DivxPlayer. ...Αλλά αυτό ούτως ή άλλως δεν με ενοχλεί. Το ζήτημα είναι πως δουλεύει μια χαρά στο player. Μία απ' τα ίδια.Μόνο,ίσως θάπρεπε να βάζουμε και υπότιτλους σε αρχείο srt,μαζί στο folder (κάτι σαν να φοράμε τα παντελόνια μας με τιράντες και ζώνη-lol),για να προστατέψουμε τα (μελλοντικά μας) trade... :wink: Κάτι διάβασα πως δεν παίζει με ορισμένους τύπους xvid, ξέρετε τι παίζει με αυτό; Μου μείνανε πεντέξι τέτοια avi,από τα μύρια που έγραψα σε δισκάκια.Ψάχνω να βρω τι φταίει (κι άμα βρω,να μου τρυπήσεις τη μύτη...). :grin:
trustfm Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2005 Γιάννης Platano 8es divx6 codec gia na ton deis sto kai pc ... isws na exeis kapoioa codecs pou sou kanoun ladies ! Giannh o player sou einai divx certrified des edw : http://www.divx.com/hardware/certified/products.php htan o monos sigouros o lg9900 an den epeze kai ekei ... paidia ws twra dhladh paizei sta : Contel DVR2000 Digitrex JDP500D LG9900 Philips DVP720SA Twra erwthsh krisimh auta uposthrizan kai srt kapaki h oxi ? apla gia na xerw ...
zavlakas Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2005 Δοκιμασα να συμπεριλαβω μαζι με το .divx και το αντιστοιχο .srt, στο Philips... To srt, αν και αναγνωριζεται και μπορει να επιλεγει, δεν εμφανιζει τους υποτιτλους... Κατι ειχα διαβασει σχετικα στο Softpedia, σχετικα με συνυπαρξη idx/sub και srt, αλλα πρεπει να το ψαξω...
marios1957 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2005 Στην περίπτωσή μου,ο μόνος player που μπορεί να "δει" Ελληνικούς υπότιτλους (GVG),δεν βλέπει τα avisubed(!) divx με GrSubs,οι δε δύο άλλοι που τον υποστηρίζουν,δεν μπορούν να αναγνωρίσουν Gr srtιά... Τι τραβάμε και μεις οι χορεύτριες...
Γιάννης Platano Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2005 Τι τραβάμε και μεις οι χορεύτριες... Πες το ψεματα...Μια χορευτρια (εγω) αποχωρει γιατι στις 5+10 εχει εγερτηριο.Καληνυχτα !!!!!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.