galil Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2007 Και σε μένα βγάζει το ίδιο μήνυμα: Seems That DivxMux Cannot Handle this avi...Sorry! Θα ήθελα να ρωτήσω όμως γιατί υπάρχουν τρία παράθυρα για υπότιτλους (εννοώ πάνω αριστερά subtitle 1, subtitle 2, subtitle 3).Πρέπει να φορτώσουμε υπότιτλους 3 φορές; Μήπως φταίει αυτό και δεν μου δουλεύει;
GeorgiaHD Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2007 Galil@ Σου δίνει απλά την δυνατότητα να έχεις τρεις διαφορετικους υπότιτλους πχ διαφορετικής γλώσσας. Φίλε trustfm φοβερό το προγραμματάκι σου και σωτήριο!! Μου έλυσε τα χέρια (και τα μάτια ) σε κάτι γαλλικές κ ισπανικές ταινιούλες που είχα. Έχω ένα πρόβλημα με 2 ταινίες μέχρι στιγμής: Ενώ όλα δείχνουν ότι βαίνουν καλώς και το avisub.divx αρχείο δημιουργείται κανονικά, όταν το παίζω στον player (WinMedia kai DivX6) η εικόνα είναι χαλασμένη, όλο χρωμαατιστές οριζόντιες γραμμές. Κάνω καμιά πατατιά ή τα avi είναι προβληματικά?
metallica85 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2007 εμενα μου εμφανίζει σωστά τους υπότιτλους αλλα βγαίνει ανάποδα η εικόνα ξέρει κανεις γιατί μπορεί να συμβαίνει αυτό?
fotis100 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2007 γεια σας παιδια μολις γραφτηκα στο forum και θα ηθελα να ρωτησω πως μπορουμε να ενσωματωσουμε υποτιτλους σε μια ταινια avi xvid ωστε αυτο το αρχειο να μπορουμε να το δουμε σε ενα dvd player? ευχαριστω πολυ!!!
sentenced3468 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2007 exw ena dvd reciever tis lg modelo LH T6340? ta ellinika srt den ta pezei...bgazei kinezika alla genika den mou aresei o tropos pou dixnei akoma kai ta agglika (kitrina kai sxetika psila) 1) xerei kaneis an kiklofore kana piragmeno firmware? 2) xerei kaneis an pezei xxx.divx (divx6 arxeia?) 3) allos tropos gia subs? px vobsub upostirizete? to programmataki doulepse pantos mia xara sto pc mou (se divx player kai media player 11)
pusher Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2007 Και σε μένα βγάζει το ίδιο μήνυμα: Seems That DivxMux Cannot Handle thisavi...Sorry! Τελικά σε ποιες περιπτώσεις βγαίνει αυτό το σφάλμα; Δυστυxώς φαίνεται ότι μου το βγάζει σε όλα τα .avi.
DioNiSis_000 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2007 Τελικά σε ποιες περιπτώσεις βγαίνει αυτό το σφάλμα; Δυστυxώς φαίνεται ότι μου το βγάζει σε όλα τα .avi. σε μενα αυτο το σφαλμα το βγαζει οταν το .avi βρισκεται σε πολυ μακρυ path πχ. C:\Documents and Settings\χχχχχχχχχχ\Τα έγγραφά μου\Τα βίντεό μου Αν χρησημοποιησεισ καποιο ποιο απλο πχ. c:\movie\movie.avi δεν το βγαζει.
pusher Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2007 σε μενα αυτο το σφαλμα το βγαζει οταν το .avi βρισκεται σε πολυ μακρυ path πχ. C:\Documents and Settings\χχχχχχχχχχ\Τα έγγραφά μου\Τα βίντεό μου Αν χρησημοποιησεισ καποιο ποιο απλο πχ. c:\movie\movie.avi δεν το βγαζει. Λες; Θα το δοκιμάσω σύντομα και θα ενημερώσω!
lelos Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2007 den moy dinei tin dinatotita na epilexw audiostream. etsi den boro na sinexisw!!!
NiTroGen Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2007 σε μενα αυτο το σφαλμα το βγαζει οταν το .avi βρισκεται σε πολυ μακρυ path πχ. C:\Documents and Settings\χχχχχχχχχχ\Τα έγγραφά μου\Τα βίντεό μου Αν χρησημοποιησεισ καποιο ποιο απλο πχ. c:\movie\movie.avi δεν το βγαζει. Μπορείς να χρησιμοποιήσεις όσο μακρύ path θέλεις, αρκεί να μην έχει κενά!
gruslo Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2007 γεια σας παιδια μολις γραφτηκα στο forum και θα ηθελα να ρωτησω πως μπορουμε να ενσωματωσουμε υποτιτλους σε μια ταινια avi xvid ωστε αυτο το αρχειο να μπορουμε να το δουμε σε ενα dvd player? ευχαριστω πολυ!!! Ρε παιδιά, κι εγώ το ίδιο πρόβλημα αντιμετωπίζω: σχεδόν όλες μου οι συμπιεσμένες ταινίες είναι σε Xvid και όχι σε divX. Χρησιμοποιώντας είτε το avisub είτε το sub2divx, παρόλο που ρυθμίζω ψηλά τους υποτίτλους, υπότιτλοι δεν φαίνονται στο PC μου (με οποιονδήποτε player). Δοκίμασα επίσης πολλούς συνδυασμούς αλλαγής του FourCC με το avic αλλά και πάλι τίποτα... Η μόνη σταθερή μέθοδος που πιάνει είναι αυτή εδώ, αλλά το recompressing του Virtualdub είναι ακριβώς αυτό που θέλουμε να αποφύγουμε, μιας και ο χρόνος είναι αρκετός... Το κρίσιμο ερώτημα λοιπόν: Έχει καταφέρει κανείς να βάλει υποτίτλους σε Xvid και να παίζουν και στον υπολογιστή και σε εξωτερικό player;
accipio Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2007 Έχει καταφέρει κανείς να βάλει υποτίτλους σε Xvid και να παίζουν και στον υπολογιστή και σε εξωτερικό player; Στο 1ο ερώτημα, η μόνη εφαρμογή που παίζει τους υπότιτλους στο pc (αυτή τουλάχιστον έχω βρει) είναι το DivX Player που εγκαθίσταται με τον DivX codec (φαίνονται χάλια πάντως). Στο 2ο ερώτημα, εξαρτάται από το player. Θεωρητικά, πρέπει να είναι DivX certified (ή κάτι τέτοιο, δε θυμάμαι την ακριβή ονομασία) για να εμφανίσει τους υπότιτλους.
trustfm Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2007 gruslo exartatai ton player ... px egw me ton sony ns32 xalara blepw upotitlous me to avsub alla kai xwris (mias kai uposthrizei srt alla fainontai mikroi) Sto kompiouter sou PAIZOUN stantar oi upotitloi anexarthtos upsous !!! apla 8es ton LATEST divx codec kai oxi ton xvid gia thn anaparagwgh ! Kane unistall ton xvid codec en anagkh ! Paizoun akoma kai me media player 10/11 apla loi upotitloi einai off apo default prepei na tous epilexeis ... Gia sas tous arxarious exw grapsei 2 polu kala tutorials sta agglika omws edw : http://www.trustfm.net/divx/GuideAddAviSubs.html To ena leei pws na balete upotitlous sta avi sas gia to pc kai to allo pws na balete upotitlous gia to dvd player sas [kai sto pc]
DioNiSis_000 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2007 Ρε παιδιά, κι εγώ το ίδιο πρόβλημα αντιμετωπίζω: σχεδόν όλες μου οι συμπιεσμένες ταινίες είναι σε Xvid και όχι σε divX. Χρησιμοποιώντας είτε το avisub είτε το sub2divx, παρόλο που ρυθμίζω ψηλά τους υποτίτλους, υπότιτλοι δεν φαίνονται στο PC μου (με οποιονδήποτε player). Δοκίμασα επίσης πολλούς συνδυασμούς αλλαγής του FourCC με το avic αλλά και πάλι τίποτα... Η μόνη σταθερή μέθοδος που πιάνει είναι αυτή εδώ, αλλά το recompressing του Virtualdub είναι ακριβώς αυτό που θέλουμε να αποφύγουμε, μιας και ο χρόνος είναι αρκετός... Το κρίσιμο ερώτημα λοιπόν: Έχει καταφέρει κανείς να βάλει υποτίτλους σε Xvid και να παίζουν και στον υπολογιστή και σε εξωτερικό player; το avisub λειτουργεί και σε xvid ταινίες. για να δεις τούς υποτίτλους πρέπει να έχεις τούς τελευταίους divx codecs (όχι αυτούς που περιέχονται στους k-lite δεν λειτουργεί) όταν ξεκινά η ταινια θα πρέπει να εμφανίζεται στο tray το σήμα της divx (εκτός αν χρησιμοποιείς τον divx player που εγκαθιστάτε μαζί με τούς codec) απ'οπου και επιλέγεις με δεξί κλικ τούς υπότιτλους όχι από το μενού του player. με τον gom player που χρησιμοποιώ φαινονται. για να φαίνονται οι υπότιτλοι σε εξωτερικό player αν βάλεις το ύψος στο 120 θα είναι οκ.
greeneye Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2007 Ή να μικρυνεις το font size ή να σπασεις τον υποτιτλο σε δυο γραμμες... apo pou spame ton ipotitlo se 2 grammes; exo kolisei kai den blepo pou to kaneis!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.