Προς το περιεχόμενο

AviSub - Ενσωμάτωση subs σε AVI χωρίς reencoding

trustfm

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μάλλον έχεις δίκιο φίλε,

γιατί έχω παρατηρήσει π.χ. να χαλάει το Media Player Classic όταν τρέχω τέτοιου είδους διαδικασίες και να μην δουλεύει ("Cannot render the file"),

ενώ το video είναι σωστότατο και να χρειαστεί να το κάνω επανεγκατάσταση για να παίξει!

• Απαντ. 646
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

patrickdrd oi periorismoi exoun dw8ei apo thn Divx Newtworks gia eunohtous logous . Px den exoume full uposthri3h XVID videos me to avisub gia eunohtous opws katalabaineis logous . To path prepei na einai aplo giati den to dexete diaforetika to comand line programma tous .Thats all .

To offset se merikous players den to eklambanoun swsta [autoi] kai kata sunepeia o xrhsths tou player prepei na balei pio pshla tous upotitlous kai se auto egw ftaiw ? Ama den 3erei ti tous ginete ti na kanw egw . Ston diko mou to sony nv32 se alles tainies paizoun ok kai se allous den fenontai kai 8eloun psiloma sta 100 . Etsi tous bazw olous sta 100. Anti8eta giati kaneis den leei oti den ginontai swsta render stous divx software players me to codec ths plakas tou divx pou exei ftasei aisiws sthn 6.4 ver kai exei ta idia bug pou xe (klasika blue background color gurw gurw ao ta grammata, grammata mikrotera kai oxi ekei pou 8a prepe kai alla polla ). Ta exoun kanei 8alassa oi kurioi sto divx kai ftaiw egw . Pali kala pou den me plhrwnete kiolas giati 8a me eixate apolusei ...

• 4 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Σας παρακαλώ παιδια , επειδη internet εχω μονο στη δουλεια , και αυτη τη στιγμη εργαζομαι και δεν μπορω να διαβασω ολο το post , μπορει καποιος να μου πει ή να μου υποδειξει καποιο γρηρορο οδηγο, πως θα ενσωματωσω υποτιτλους σ ενα αρχειο βιντειο και αν η ενσωματωση θα ειναι μονιμη , για να μπορεσω μετα να το κανω dvd? ευχαριστω εκ των προτερων

Δημοσ.
Σας παρακαλώ παιδια , επειδη internet εχω μονο στη δουλεια , και αυτη τη στιγμη εργαζομαι και δεν μπορω να διαβασω ολο το post , μπορει καποιος να μου πει ή να μου υποδειξει καποιο γρηρορο οδηγο, πως θα ενσωματωσω υποτιτλους σ ενα αρχειο βιντειο και αν η ενσωματωση θα ειναι μονιμη , για να μπορεσω μετα να το κανω dvd? ευχαριστω εκ των προτερων

Με το ConvertXtoDVD μπορεις με ...τρια κλικ να ενσωματωσεις υποτιτλους σε avi αρκει να εχουν ιδιο ακριβως ονομα τα δυο αρχεια με φυσικα διαφορετικη καταληξη (.avi και .srt ) και να στα κανει αμμεσα dvd και να στα γραψει και σε δισκακι.

http://www.vso-software.fr/

Για καθε δυσκολια εδω ειμαστε !!!!:-D :-D

Δημοσ.

Κατα τη γνωμη μου καλυτερο θα ηταν να χρησιμοποιησεις το WinAVI Video Converter (trial ειναι ομως επειδη δεν ειναι free) που τα κανει ολα μονο του. Σου μετατρεπει το βιντεο σε DVD και ενσωματωνει ταυτοχρονα σε αυτο και τους υποτιτλους. Νομιζω ομως οτι χρειαζεται να εχεις εγκαταστησει απο πριν και το DirectVobSub για να μπορεσει να βαλει τους υποτιτλους. Εγω παντως ετσι δουλευω με αυτα τα δυο. Πολυ απλο και γρηγορο. Αν κολλησεις καπου, ρωτα ελευθερα.

Δημοσ.
Κατα τη γνωμη μου καλυτερο θα ηταν να χρησιμοποιησεις το WinAVI Video Converter (trial ειναι ομως επειδη δεν ειναι free) που τα κανει ολα μονο του. Σου μετατρεπει το βιντεο σε DVD και ενσωματωνει ταυτοχρονα σε αυτο και τους υποτιτλους. Νομιζω ομως οτι χρειαζεται να εχεις εγκαταστησει απο πριν και το DirectVobSub για να μπορεσει να βαλει τους υποτιτλους. Εγω παντως ετσι δουλευω με αυτα τα δυο. Πολυ απλο και γρηγορο. Αν κολλησεις καπου, ρωτα ελευθερα.

Τοσο καιρο χρησιμοποιω το winaviconverter και δεν ηξερα οτι μπορει να ενσωματωσει και υποτιτλους.Το δοκιμασα και ειναι μια χαρα !!!Αν το dvd που φτιαχνουμε με αυτο τον τροπο το κανουμε avi οι υποτιτλοι χανοντε ή παραμενουν ???

Δημοσ.

Ναι, αλλά το WinAvi έχει ένα "πρόβλημα",

σε μένα τουλάχιστον...

Όταν το χρησιμοποιώ μου μαμάει τους codecs του Media Player Classic (K-Lite codec pack) και δεν παίζει τα avi (βγάζει cannot render the file) και το πρόβλημα λύνεται με επανεγκατάσταση του K-Lite codec pack!

Προφανώς κάποια ασυμβατότητα με τους codecs;

Εμένα πάντως το ConvertXtoDVD μου φαίνεται καλύτερο για DVD,

απλά το Winavi έχει περισσότερες δυνατότητες (vcd και ενσωμάτωση υποτίτλων και σε αυτό κλπ)

Δημοσ.
Τοσο καιρο χρησιμοποιω το winaviconverter και δεν ηξερα οτι μπορει να ενσωματωσει και υποτιτλους.Το δοκιμασα και ειναι μια χαρα !!!Αν το dvd που φτιαχνουμε με αυτο τον τροπο το κανουμε avi οι υποτιτλοι χανοντε ή παραμενουν ???

Γινεται να μετατρεψεις σε avi σκετο, που εχει επιλογη. Αν δεις στα advanced, επιλεγει τους υποτιτλους αυτοματα αρκει να ειναι στον ιδιο φακελο με την ταινια και να εχουν το ιδιο ονομα.

Το δοκιμασα εγω τωρα αλλα για καποιο ανεξηγητο λογο μου κρασαρει το προγραμμα οταν παει να ξεκινησει τη μετατροπη ειτε μετατρεπει σε avi ειτε σε dvd, ενω παλια δουλευε κανονικα. Τωρα δε ξερω τι επαθε. Το εκανα uninstall/install αλλα και παλι κρασαρει στην αρχη της μετατροπης. Το ματιασα μαλλον...:sad:

Edit: Ευτυχως ξεκολλησε και παιζει μια χαρα. Γιαννη τελικα δουλευει οπως σου ειπα και για απλη ενσωματωση υποτιτλων. Απλα στο αρχικο μενου επιλεγεις τη μετατροπη σε AVI αντι για DVD και με το advanced κανεις οποιες ρυθμισεις θες.

Δημοσ.
Γινεται να μετατρεψεις σε avi σκετο, που εχει επιλογη. Αν δεις στα advanced, επιλεγει τους υποτιτλους αυτοματα αρκει να ειναι στον ιδιο φακελο με την ταινια και να εχουν το ιδιο ονομα.

Το δοκιμασα εγω τωρα αλλα για καποιο ανεξηγητο λογο μου κρασαρει το προγραμμα οταν παει να ξεκινησει τη μετατροπη ειτε μετατρεπει σε avi ειτε σε dvd, ενω παλια δουλευε κανονικα. Τωρα δε ξερω τι επαθε. Το εκανα uninstall/install αλλα και παλι κρασαρει στην αρχη της μετατροπης. Το ματιασα μαλλον...:sad:

Edit: Ευτυχως ξεκολλησε και παιζει μια χαρα. Γιαννη τελικα δουλευει οπως σου ειπα και για απλη ενσωματωση υποτιτλων. Απλα στο αρχικο μενου επιλεγεις τη μετατροπη σε AVI αντι για DVD και με το advanced κανεις οποιες ρυθμισεις θες.

Μου δουλεψε και μενα μρ την πρωτη (του πρωταρη που λεμε...).Μπορουμε να ορισουμε και μεγεθος του avi που θα φτιαξει ???Ευχαριστω πολυ.:-D

Δημοσ.

Παιδια!!!!!!!! Εβαλα χτες κανονικα το ConvertXtoDVD. Εβαλα τους υποτιτλους με το ιδιο ονομα , εκανα στο προγραμμα εισαγωγη βιντεου. Ειδε το βιντεο κανονικα , ειδε και τους υποτιτλους , εκανα convert και μετα με λυπη διαπιστωσα οτι δεν ειχαν ενσωματωθει....... Στο power dvd δεν υπηρχε καν η επιλογη των υποτιτλων...... :( Τι να κανω?????

Δημοσ.
Παιδια!!!!!!!! Εβαλα χτες κανονικα το ConvertXtoDVD. Εβαλα τους υποτιτλους με το ιδιο ονομα , εκανα στο προγραμμα εισαγωγη βιντεου. Ειδε το βιντεο κανονικα , ειδε και τους υποτιτλους , εκανα convert και μετα με λυπη διαπιστωσα οτι δεν ειχαν ενσωματωθει....... Στο power dvd δεν υπηρχε καν η επιλογη των υποτιτλων...... :( Τι να κανω?????

Για δοκιμασε νε το δεις με τον windows media player.

Δημοσ.

Κανε μου μια χαρη.Για γραψε σε δισκακι το dvd και δοκιμασε να το δεις.

Ή δοκιμασε απο το φακελο που εχει τα αρχεια του dvd να ανοιξεις με τον windows media player αυτο που εχει καταληξη .info (αν θυμαμαι καλα).

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...