NIKOS266 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2006 Kalimera Se Olous.eimai Ligo Asxetos Kai Zitao Ti Boitheia Sas Exo Katebasei 2 Tainies Kai Me To Bsplayer Tis Paizei Alla Den Exo Ixo!otan Tis Bazo Se Allo Programma Ola Kala Me Ton Ixo Me Ti Diafora Omos Oti Den Exo Upotitlous!ti Na Kano?
illmostro Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2006 Γιατί σε όλα τα αρχεία avi που προσπαθώ να ενσωματώσω υπότιτλους,μου βγάζει συνέχεια το μύνημα "Seems that dvxMux cannot handle this avi..Sorry" Τι κάνω λάθος?
vlachaquito Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2006 fovero programmataki mpravo filaraki...
galil Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2006 Επειδή και εμένα δε μου δουλεύει, εκτός από το AviSub χρειάζεται να έχω εγκατεστημένο κάποιο άλλο πρόγραμμα?Το Divx που ακριβώς χρειάζεται?
Lomar Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2006 Χαίρεται, κατʼαρχάς συγχαρητήρια στον trustfm για το πρόγραμμά του, μόλις κάνω λογαριασμό στο paypal θα σου στείλω όσα μπορέσω (είμαι και φοιτητής ). Προσπαθώ να ενσωματώσω τους υπότιτλους του superman returns (τα αρχεία είναι: .srt) και μου βγάζει κάτι άκυρα μηνύματα του στύλ: "Μάλιστα κύριε. Γεωγραφικό πλάτος 40 βαθμοί βόρεια, Γεωγραφικό μήκος 73 βαθμοί δυτικά" Μπορεί να με βοηθήσει κανείς; Σε περίπτωση που θέλω να συγχρονίσω τους υπότιτλους (επειδή μάλλον χάνουν κάτι δευτερόλεπτα) μπορώ να το κάνω με το ίδιο πρόγραμμα; αν ναι πως; thnks anyway... μια ταινία ειπα να δω και εγώ στο σπίτι...
liko Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2006 Παιδιά εκτος απο το AviSub και το SRToXSUB υπάρχει κανένα άλλο προγραμμα?? Ευχαριστώ liko
Inzaghi1983 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2006 re paidia kai mena mou vgazei afto to mnm "Seems that dvxMux cannot handle this avi..Sorry" ti trexei? giati den mou to metatrepei? ti prepei na kanw gia na glitwsw thn wra pou trww me virtualdub??
@ntonios Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2006 Το πρόγραμμα δουλεύει μιά χαρά για μένα.Μου έβγαλε την πρώτη φορά που το δοκίμασα το μήνυμα "Seems that dvxMux cannot handle this avi..Sorry", και απλά μετακίνησα όλο το folder με τα .avi & .srt αρχεία στο C:\, άλλαξα τα ονόματα των αρχείων και του folder σε κάτι πολύ απλό πχ. folder=a και αρχεία a.avi & a.srt και δούλεψε άψογα.Δημιουργήθηκε ένα νέο αρχείο avisub.dvx με ενσωματωμένους τους υπότιτλους. Το πρόβλημά μου είναι ότι το standalone DVD/DivX player εξακολουθεί να μη τους βλέπει... Αναφέρει, σε κάθε πάτημα του κουμπιού subtitle, subtitle 1/3 πχ. αλλά γράμματα τίποτα.... Το εν λόγω player είναι το Dantax 921 αγορασμένο προσφάτως από το Πλαισιο έναντι 49€. Τεχνική υποστήριξη από το Πλαισιο διαθέσιμη κ ευγενικότατη μεν αλλά άσχετη δε... Σε ερώτησή μου για firmware update και υποστήριξη ελληνικών χαρακτήρων μου απάντησαν ότι δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα αρκεί να χρησιμοποιήσω το BS Player !!!! ή κάποιο πρόγραμμα όπως το ConvertX2DVD !!!! Προφανώς δεν έχουν ενημερωθεί -οι κατά τα άλλα ευγενέστατοι- άνθρωποι της τεχνικής υποστήριξης ότι άλλο είναι το DVD και άλλο είναι το DivX....
trustfm Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2006 perimene !!! an grafei etsi mallon ta blepei alla einai polu xamhla ... bale tous me ofset 120 (pio psila dhladh !) Pes mou an eluses to problhma etsi ! Inzaghi1983 : dokimase na baleis pio swsto path xwris [] kai alla ... dokimase c:\MyMovies\tainia.avi ... xwris para3ena sumbola.. Lomar mallon oi upotitloi sou einai asunxronistoi ...
Inzaghi1983 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2006 paidia egw pantws pou dokimasa to avisub k to sub2divx, protimw me ta 1000 to deftero... kai afto giati an enas ypotitlos d xwraei sto avisub, prepei h na ton kopsw sta 2 h na allaksw grammatoseira. enw me to sub2divx mou ton prosarmozei to idio to programma sto katallhlo mege8os xwris polla polla... h epilogh einai dikh sas
@ntonios Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2006 Φίλε trustfm ευχαριστώ για τη συμβουλή! Θα το δοκιμάσω απόψε και θα ενημερώσω το forum asap... Προς το παρόν δοκιμάζω AVIsubtitler 0.25 μόνιμη ενσωμάτωση... κ βλέπουμε.
loktrek Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2006 Σε παρακαλω πες μου, στην ρυθμιση offsets τι βαζω? στο παραθυρο δεξια τα βλεπω κουκουρουκου αλλα στην βασικη οθονη ειναι οκ ελληνικα,συνεχιζω ετσι? Ξεκινησα αλλα δεν εχω εικονα προοδου,παρα μονο 3 γραμουλες στο Generate Subbed Avi και μαλλον εχει φορτωσει 1 ακομα φορα. Περιμενω οκ,αλλα τα 10-15 λεπτα που ειπες περασαν. Θα παρω ενα μηνυμα οτι τελειωσε η διεργασια??? Ευχαριστω πολυ
trustfm Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2006 loktrek nai h diergasia otan 8a teleiwsei 8a sto pei ... H prasinh mpara prepei na gemisei 2 fores. Sthn offset apla sikwse ta pio panw [100-120...] efoson sto preview sta bgazei ellhnika eisai entaxei ...
patrickdrd Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2006 Πολύ ερασιτεχνικό πρόγραμμα πάντως όπως κ να χει...
zavlakas Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2006 Πολύ ερασιτεχνικό πρόγραμμα πάντως όπως κ να χει... Λιγο ψαξιμο δεν βλαπτει... Οι περιορισμοι του avisub δεν οφειλονται στον προγραμματιστη του, αλλα αφενος στο DivXMux(DivX Networks) και αφετερου στις "περιεργες" ρυθμισεις κωδικοποιησης που χρησιμοποιουνται στα αρχεια που κυκλοφορουν.... ...και οι ιδιοι περιορισμοι θα υπηρχαν και για καθε παρομοιο προγραμμα...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.