Προς το περιεχόμενο

AviSub - Ενσωμάτωση subs σε AVI χωρίς reencoding

trustfm

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

mpravo ston trustfm kai stous ypoloipous gia ta posts..den kserw kai polla..exw ena provlimataki..kanw load thn tainia kai tous ypotitlous..pataw generate subbed avi kai meta apo ligo mou grafei "couldnt execute the application"..ti mporei na kanw lathos?

• Απαντ. 646
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
  • 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Έχω πρόβλημα με μερικά αρχεία .avi. Συγκεκριμένα με τα επεισόδια του futurama όπου το avisub λέει ότι "it seems that can't handle this avi file" ή κάτι τέτοιο..Τι μπορεί να φταίει? Το .avi παίζει απολύτως φυσιολογικά (μέγεθος γύρω στα 200mb)

Δημοσ.

HALLο! εχω κατεβάσει επεισόδια του lost σε μορφή avi και τους υπότιτλους. Το θέμα όμως είναι ότι δεν μπορώ να τα κάψω σε dvd. Μπορεί κάποιος να μου ΄πεί πώς γινεται¨:

Δημοσ.

hello!!δυστυχώς έφτιαξα με αυτό το προγραμμα ένα αρχείο αλλά έχω βάλει λάθος υπότιτλους στην ταινία...μπορώ κάπως να τους βγάλω και να βάλω τους σωστούς ????

Δημοσ.

kerasI με το πρόγραμμα αυτό είναι εύκολο αλλά τελικά κάτι έχουν αυτά τα lost και δεν γίνεται καλά η ένωση .Τα έχω προσπαθήσει πολλές φορές και πάντα οι υπότιτλοι εκεί που πηγαίνουν καλά στη συνέχεια ασυγχρονίζονται.Αρα μόνο στο pc τα βλέπουμε.

Δημοσ.
Η δουλεια γινεται σε δυο σταδια....

Πρωτα γινεται η μετατροπη των υποτιτλων σε bitmaps(γεμιζει το παραθυρακι απο 1-3 φορες' date=' αναλογα με τον αριθμο των υποτιτλων)

Μετα γινεται η δημιουργια του αρχειου .divx, στο ιδιο folder με το source file...

Ο χρονος εξαρταται απο τον υπολογιστη που εχεις...

Mεταξυ των δυο σταδιων, μεσολαβει ενα κενο διαστημα...

Σε οποιαδηποτε περιπτωση, δεν πρεπει να ξεπερναει τα 5-10 λεπτα....[/quote'] EGW ti kanw?

mia xara ta pigaina kai evala to xfiles season 1 ola me tous ypotitlous.

molis ksekinisa me to season 2 mou vgazei to eksis provlima

'' seems that divx mux cannot handle this avi... sorry''

epeksa ligo me tis rythmiseis tou xvid alla to idio.

ti ftaiei?

Δημοσ.

Re paidia exoun spasi ta nevra mou. Exo posa dvd me xenous ipotitlous kai den mporo na valo ellinika. Exo kapia programmata alla den ksero pos doulevoun...

Δημοσ.

geia sas paidia tha ithela na kanw mia erwtisi

katebasa to programmataki alla se merika avi leei oti oi ipotitloi einai too long kai otan mikrenw to font sizes meta dimiourgei to kainourio avi alla xwris ipotitlous :/ mipws iparxei kamia lisei ??

Δημοσ.

Mάλλον εννοείς το avisub. Βάζεις υπότιτλους >avi> generate subbedavi και δε σου φωρτώνει τους υπότιτλους στο τελικό αρχείο?

Έχεις ονομάσει και το Avi και το srt το ίδιο? Π.χ final destination 3.avi - final destination 3.srt ?

Δημοσ.
Mάλλον εννοείς το avisub. Βάζεις υπότιτλους >avi> generate subbedavi και δε σου φωρτώνει τους υπότιτλους στο τελικό αρχείο?

Έχεις ονομάσει και το Avi και το srt το ίδιο? Π.χ final destination 3.avi - final destination 3.srt ?

nai to avisub ennow. otan mou leei oti einai too long kai mikrenw to font size ennow to kanei avi sto teliko arxeio de pernaei tous ipotitlous. twra tha dokimasw kai auto pou les na dw mpas kai ginei tpt . thx gia ti boitheia

Δημοσ.

Κατέβασε άλλους υπότιτλους για την ταινία αν δε σου πετύχει και τώρα. Και ψάξε να βρείς για το ίδιο avi υπότιτλους.

Δημοσ.
Κατέβασε άλλους υπότιτλους για την ταινία αν δε σου πετύχει και τώρα. Και ψάξε να βρείς για το ίδιο avi υπότιτλους.

to dokimasa me idio name ipotitlous kai avi alla tpt :( kamia alli lisi paizei??

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...