Γιάννης Platano Δημοσ. 30 Απριλίου 2006 Δημοσ. 30 Απριλίου 2006 Ρε παιδιά εμένα γιατί δεν μου κάνει καμία ταινία;24 έχω βάλει μέχρι τώρα και σε καμιά δεν έχει βάλει. Το μόνο αρχείο που βλέπω είναι ένα με κατάληξη lag ή log δεν θυμάμαι καλά. Η μπάρα γεμίζει μόνο μια φορά και μετά βγάζει ένα πινακάκι που λέει All done και κάτι τέτοια. Τι κάνω λάθος γιατί αποκλείεται καμία ταινία να μην ταιριάζει. Κι εμενα μου το εχει κανει πολλες φορες.Σημερα που δοκιμασα με μια πολυ παλια ταινια το "Π" ηταν ΟΚ. Εναλλακτικα δοκιμασε το http://projects.gdion.biz/guides/dmfwithxsub.html που ειχα πιο πολλες...επιτυχιες. :-D
Γιάννης Platano Δημοσ. 30 Απριλίου 2006 Δημοσ. 30 Απριλίου 2006 Αυτό κάνει reencoding; Αν εννοεις αυτο που εγραψα εγω που μετα απο... μαρτυρικα βασανιστηρια μου αποκαλυψε ο marios 1957 ειναι σαν το avisub με 2-3 κλικ παραπανω. :-D
trustfm Δημοσ. 30 Απριλίου 2006 Μέλος Δημοσ. 30 Απριλίου 2006 marie ! To 3erw oti douleuei to programma . apla sthn 1.7 ekdosh kanei thn exis dior8wsh Enw palia ekane etsi : ---------Enas Ypotitlos--------- ---------Geia------------------- Twra kanei : ---------Enas ypotitlos--------- -------------Geia-------------- Prin nai men kentrarize alla htan oloi sta aristera. Twra kentrarei swsta ! Voorhees den kanei reenconding kanei muxing ! @all : edw 8a breite enan odhgo pou ekana gia to pws 8a processarete divx3 me to avisub. Dhladh arxeia pou den paragontai me to divxmux.
Voorhees Δημοσ. 30 Απριλίου 2006 Δημοσ. 30 Απριλίου 2006 Μου έβγαλε ένα αρχείο τύπου .divx αλλά δεν έχει subtitles. Τα έκανα όπως τα έγραφε εκεί αλλά...
Γιάννης Platano Δημοσ. 30 Απριλίου 2006 Δημοσ. 30 Απριλίου 2006 Μου έβγαλε ένα αρχείο τύπου .divx αλλά δεν έχει subtitles.Τα έκανα όπως τα έγραφε εκεί αλλά... Με ποιον player το ανοιγεις ????? Δοκιμασε τον DivX player :-D http://www.divx.com/divx/
kakli Δημοσ. 1 Μαΐου 2006 Δημοσ. 1 Μαΐου 2006 Telika sto reencoding tha katafigoume afou kai ta 2 programata se merika avi adinatoun,Telika poio programa sinitate gia ensomatosi ypotitlon me reencoding?
ALXIOA Δημοσ. 1 Μαΐου 2006 Δημοσ. 1 Μαΐου 2006 1000 Sygnvmh File Moy..katebasa To Avi2dvd Kai Molis Paw Na Fortwsw Thn Tainia Moy Grafei..floating Point Divison By Zero..giati Na Mhn Mporei Na Thn Diabasei???me Exei Skasei...
Icecut Δημοσ. 2 Μαΐου 2006 Δημοσ. 2 Μαΐου 2006 Re paidia,kanw thn enswmatwsh twn ypotitlwn me to avisub,to paizei to divx player kai otan to grafw se dvd gia na to dw sthn thleorash alla ekei de mou bgazei ypotitlous,ti prepei na kanw?
Icecut Δημοσ. 2 Μαΐου 2006 Δημοσ. 2 Μαΐου 2006 Οταν λες να τους επιλέξω φανταζομαι εννοείς απο το επιτραπέζιο dvd player,αν λοιπον εννοείς αυτό δέ μου δίνει την επιλογή!Μήπως φταίει το πρόγραμμα που φτιάχνω τα dvd?Χρησιμοποιώ το Nerovision,μόνο στο divx player απο divx.com κατάφερα να δώ υπότιτλούς,το έχεις κάνει να δουλέψει σε κανονικό dvd player και όχι divx player να παίξουνε κανονικά οι υπότιτλοι?
antreaslam Δημοσ. 2 Μαΐου 2006 Δημοσ. 2 Μαΐου 2006 1000 Sygnvmh File Moy..katebasa To Avi2dvd Kai Molis Paw Na Fortwsw Thn Tainia Moy Grafei..floating Point Divison By Zero..giati Na Mhn Mporei Na Thn Diabasei???me Exei Skasei... εχω την εντυπωση, κ ας με διορθωσει καποιος πιο ειδικος, οτι είναι καπως πειρεργη η "τοποθεσια" που εχεις βαλει την ταινια που θελεις,ή το ονομα της τανίας. Παραδειγμα: αν έχεις την ταινια "movie_2005-xvid.avi", kane rename se movie.avi (κ το ιδιο κ στους υποτιτλους βεβαια) Κ αν την εχεις σε location: C: Documents and settings>My documents?My videos>Movies> "movie.avi", παρτην με copy paste sto desktop σε ενα απλο φακελο (πχ, dvd). Ελπιζω να βοηθησα...
kakli Δημοσ. 2 Μαΐου 2006 Δημοσ. 2 Μαΐου 2006 Οταν λες να τους επιλέξω φανταζομαι εννοείς απο το επιτραπέζιο dvd player,αν λοιπον εννοείς αυτό δέ μου δίνει την επιλογή!Μήπως φταίει το πρόγραμμα που φτιάχνω τα dvd?Χρησιμοποιώ το Nerovision,μόνο στο divx player απο divx.com κατάφερα να δώ υπότιτλούς,το έχεις κάνει να δουλέψει σε κανονικό dvd player και όχι divx player να παίξουνε κανονικά οι υπότιτλοι? ------------------------------------------------------- Kita chrisimopoioume to avisub efoson echome divx player epitrapezio ,ean omos to metatrefcis se dvd, fisika den tha sou dichni tous ypotitlous epidi ine epileximi kai ochi ensomatomenoi sto avi,gia auto den tous blepis
Icecut Δημοσ. 2 Μαΐου 2006 Δημοσ. 2 Μαΐου 2006 Kai de ginetai auto pou zhtaw kapws?Mono me divx player?Xreiazetai na kanw reencode?Poia lysh yparxei?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.