microntech Δημοσ. 18 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2006 na thesw kai egw ena erwthma mhpws kai exei ksana tyxei to avi+sub syxronismena to tsekarw kaisto workshop sub.. kai einai mia xara' date=' meta thn metatroph me to avisub oi ypotitloi einai ok mexri thn mesh,meta thn mesh ksesyxronizontai.:sad: why?????????[/quote'] Κι εμένα μου συμβαίνει αυτό. Πάντα, μετά την μέση παρατηρείται ένας αποσυγχρονισμός, άλλοτε μικρός και άλλοτε μεγάλος... Καμμια βοήθεια???
microntech Δημοσ. 18 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2006 na thesw kai egw ena erwthma mhpws kai exei ksana tyxei to avi+sub syxronismena to tsekarw kaisto workshop sub.. kai einai mia xara' date=' meta thn metatroph me to avisub oi ypotitloi einai ok mexri thn mesh,meta thn mesh ksesyxronizontai.:sad: why?????????[/quote'] Κι εμένα μου συμβαίνει αυτό. Πάντα, μετά την μέση παρατηρείται ένας αποσυγχρονισμός, άλλοτε μικρός και άλλοτε μεγάλος... Καμμια βοήθεια???
nontasg Δημοσ. 22 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2006 Εγώ πάλι,σε όσες ταινίες avi και αν το δοκίμασα,ούτε μια φορά δεν είδα υπότιτλους... :cry: Κάτι δεν πάει καλά...Μήπως πρέπει να έχω κάποια codecs???:? :? Κάποιο άλλο καλό πρόγραμμα για προσθήκη υποτίτλων?Και ας αργεί,δεν πειράζει...
antreaslam Δημοσ. 22 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2006 αν μιλας νωντα,για αρχειο avi, τοτε συγχρονισε τους υποτιτλους σου (προταση μου to time adjuster), και μετα υπερβολικα ευκολο στην χρηση του ειναι to convertxtodvd (να εχεις ακριβως το ιδιο ονομα στα αρχεια σου srt k avi). Για το film machine,k to avi2dvd,ενω φαινονται ευκολα προγραμματα, περιμενε απαντησεις απο τον τασο κ τα αλλα παιδια,γιατι εγω δε μπορεσα τελικα να τα χρησιμοποιησω δυστυχως.
nontasg Δημοσ. 22 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2006 αν μιλας νωντα,για αρχειο avi, τοτε συγχρονισε τους υποτιτλους σου (προταση μου to time adjuster), και μετα υπερβολικα ευκολο στην χρηση του ειναι to convertxtodvd (να εχεις ακριβως το ιδιο ονομα στα αρχεια σου srt k avi). Για το film machine,k to avi2dvd,ενω φαινονται ευκολα προγραμματα, περιμενε απαντησεις απο τον τασο κ τα αλλα παιδια,γιατι εγω δε μπορεσα τελικα να τα χρησιμοποιησω δυστυχως. ΟΚ.Ευχαριστώ για τη βοήθεια.Θα δω τι μπορώ να κάνω... :)
shamanpk Δημοσ. 22 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2006 Εγώ πάλι' date='σε όσες ταινίες avi και αν το δοκίμασα,ούτε μια φορά δεν είδα υπότιτλους... :cry: Κάτι δεν πάει καλά...Μήπως πρέπει να έχω κάποια codecs???:? :? Κάποιο άλλο καλό πρόγραμμα για προσθήκη υποτίτλων?Και ας αργεί,δεν πειράζει...[/quote'] katarxhn otan patas to generate gemizei h mpara 2 fores? an nai tote tha paikseis to avi pou exei ftiaksei me to divx 6...tha kaneis deksi click sthn othonh kai meta sub..tracks
nontasg Δημοσ. 22 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2006 katarxhn otan patas to generate gemizei h mpara 2 fores? an nai tote tha paikseis to avi pou exei ftiaksei me to divx 6...tha kaneis deksi click sthn othonh kai meta sub..tracks Επιλέγω το avi και μετά επιλέγω τους υπότιτλους με τις default ρυθμίσεις του προγράμματος.Άν μου ζητήσει κάποια αλλαγή πχ στο font size την κάνω και μετα επιλέγω generate avi.Ναι η μπάρα γεμίζει δυο φορές,η διαδικασία ολοκληρώνεται κανονικά,αλλά το νέο αρχείο είναι χωρίς υπότιτλους.Και γιατί να μην παίζει ας πούμε με το bs player?Ή με τo media player classic που έχει και ένα σωρό codecs ενσωματωμένους?? Πρέπει σώνει και καλά με το divx 6 να το ανοίγω??Και αν αυτό το αρχείο στη συνέχεια το κάνω dvd θα έχει τους υπότιτλους??Μπααααα Κάτι δεν πάει καλά?Άλλο καλό προγραμματάκι για ενσωμάτωση υποτίτλων μπορείτε να προτείνετε??Και αν ναι πείτε και τοποθεσία για να το κάνω download.
shamanpk Δημοσ. 25 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2006 den to exw dokimasei me alla player gia na sou pw shgoura,auto pou kanw egw einai na to paizw me divx kai einai mia xara,oso gia to oti theleis na to kaneis dvd to idio to arxeio pou exeis dhmiourghsei den ginete,tha prepei na akolouthiseis allh methodo opos the film machine h' avi2dvd yparxoun guide
nontasg Δημοσ. 25 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2006 den to exw dokimasei me alla player gia na sou pw shgoura,auto pou kanw egw einai na to paizw me divx kai einai mia xara,oso gia to oti theleis na to kaneis dvd to idio to arxeio pou exeis dhmiourghsei den ginete,tha prepei na akolouthiseis allh methodo opos the film machine h' avi2dvd yparxoun guide Τελικά χρησιμοποίησα το VSO ConvertXtoDvd και όλα οκ.Μάλιστα σήμερα έφτιαξα με αυτό ένα dvd με 4 ταινίες παρακαλώ.Βέβαια χρειάστηκαν 8 ώρες αλλά το αποτέλεσμα είναι πολύ καλό. :-D
zavlakas Δημοσ. 25 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2006 @trustfm Nεα εκδοση DivXmux(22/03/2006) http://labs.divx.com/node/169
NiTroGen Δημοσ. 26 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2006 Δυστυχώς δε λύνονται τα προβλήματα ασυμβατότητας με κάποια DivX/XviD.
zavlakas Δημοσ. 26 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2006 To δοκιμασα το link και ανοιγει κανονικα... Μπορει καποιος να δημοσιευσει τα χαρακτηριστικα ενος τετοιου αρχειου, που εχει προβλημα... Απο το Gspot και το Mpeg4 Modifier...
martyras Δημοσ. 12 Απριλίου 2006 Δημοσ. 12 Απριλίου 2006 Video Info: Packed bitstream: No QPel: No GMC: No Interlaced: No Aspect ratio: Square pixels Quant type: H.263 I-VOPs: 2109 (1,34%) P-VOPs: 155845 (98,66%) B-VOPs: 0 (0,00%) S-VOPs: 0 (0,00%) N-VOPs: 0 (0,00%) Ta perierga, 1: Enw to GSpot anaferei oti exei NVOPS, to MPEG Modifier to diapseudei. 2: Sto MPEG Modifier, sto User Data, to arxeio den exei kanena chunk, px XViD0037.
zavlakas Δημοσ. 12 Απριλίου 2006 Δημοσ. 12 Απριλίου 2006 Συγκρινε το με ενα .avi που δεν δημιουργει προβλημα στο AviSub, σχετικα με το interleaving που χρησιμοποιουν...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.